Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából az árakat a versenytársak miatt már az ésszerűség határán kell tartan.Ne gondolj eszméletlen árrésekre.A kereskedelem már régen nem arról szól hogy lehet minnél több emberen minnél több hasznot húzni.
Legalábbis a normális átlagos kereskedelem.Főleg nálam ahol tényleg rengetegen versenyeznek és a beszállítói kör sem annyira nagy.
Általában az ÁFA témkörben szoktak a gyanusan alacsony árakkal dolgozó kollégák ténykedni.A sufnisok meg a piacosok.
A multik meg van hogy beszerzési áron kínálnak egyes termékeket amikkel becsalva az embert rávezethetik a drágábbra.Ami viszont tényleg drágább mint máshol.
A közepét kell benyomni és akkor ki lehet szedni.....másképp az idomot töröd.
Most is gond nélkül megyek át a picit piroson.
Megprobalom levenni, most csak egy patent tartja mar azt a darabot es nem akarom elhagyni, aztan majd elmegyek feled valamikor...
A patentet hogy szedjem ki? Mennyire batran huzhatom?
Aha, teljesen mas. A csuklomon semmi teher most mar. Varosban pedig sokkal jobb manoverezni vele. Ami negativ, hogy kell vennem tukor szar hosszabbitot, mert most kitakarom a kepet
Az nem fogja megfogni.....próbáltuk már pár félével, csak a hegesztés, de ha feszül akkor ezután is el fog ott törni. Meg kell nézni mi okozta.
A kormány így kényelmes neked? Mi a tapasztalat?
Olcsóbb lettél bizony és a minőség pedig magas! Szóval én jódarabig hűséges visszajáró szervizeltető leszek nálad!
Majd szemugyre veszem tuzetesebben. Ahol tarolom ott a fal mellett all, bal oldalaval a fal fele (nem tudjak fellokni). Meg esetleg a tavaly taknyolasnak is lehet kovetkezmenye, de az a masik oldalt erintette...bar lehet megfeszult az idom es elrepedt, aztan mostanra ert be es elvalt... A fene tudja, mindegy lehet akkor valami ragasztoval megcsinalom...
A fékfolyadék legfeljebb a fényezést bántja magát az anyagot nem gyengíti.......ez sérülésnek tűnik, ahol állsz nem mehettek neki? Nálunk nem borult fel és nem is lökdöstük annyira, hogy eltörjön. Esetleg a túl hosszú kuplungcső akadhatott bele valahogy. Meg lehet javítani, de mivel nem fényezett idom sajnos látszani fog rajta ha csak nem fújatod le. Szívesen megnézném mitől tört el. Alul sincs külsérelmi nyom?
Ma reggel munkaba jovet eszrevettem, hogy levalt a fejidom also reszebol (fekete fenyezetlen resz) egy darab a bal oldalon . Fogalmam sincs, hogy sikerult, mert eddig sertetlen volt es nem doltem el mostanaban. Remelem muanyagos meg tudja csinalni szepen...
Sanyi, a fekfolyadek megmarhatta annyira, hogy levaljon? Talaltam benne fekolaj nyomokat, valoszinu belecsepegett, mikor csereltuk a csovet...
Hát ez az......az is veszteséges volt már nyár közepétől, de azért decemberig próbálkoztam tovább pedig felesleges volt mert elvitt egy csomó lét.........a mostani keretek közt viszont nyereséges pedig még olcsóbb is lettem.....
Én nem szociális támogatásról beszélek hanem betanulási időről képzési költségről esetleg olyan szerződésekről amiket nem fog tudni visszaszerezni. Pl BMW az elég elismert márka legyen az autó v motor.
A forgalmazása biztos nem fog megszűnni. Egy ilyen visszaadása után 2-3 év múlva biztos hogy újra meg tudja szerezni nulla költséggel?

Ha M6-os anya forgalmazásáról van szó ott meg nem szabad megvárni azt amíg nullszaldós lesz. Olyan plusszokat kell a standard szolgáltatás mellé adni amiért érdemes ott vásárolni. Tudom nem egyszerű. Nem véletlenül mentem hozzád Siófokról.
Indulási költség ma már gyakorlatilag nulla, én pl. rábasztam, hogy mindenáron folytatni akartam pedig látható volt, hogy veszteséges és a végén nem fizetnek, de nem akartam utcára tenni a kollégákat sem mondván ha eddig elvoltunk lesz ez jobb is.......nem lett ........ha inkább utcára teszem a kollégákat és nem erőltetem a dolgot lenne lé a zsebemben és nem csak tartozások. Ami veszteséges azt abban a pillanatban abba kell hagyni. Nagyon sok fuvarozó kollégám járt így az utóbbi 2 évben és csak azok maradtak meg akik ahogy valami nem megy kirúgnak mindenkit és ha újra megy hát újra felvesznek embereket. A nagyok is így csinálják szívbaj nélkül.
" Hogyaszongya anyag x a nagyker ár ugye a költségek+x meg egy pici a haszon.Ha ebből adják a nagy engedményt akkor visítva kijön a költségek+anyagár.No akkor minek is csinálja?
Fejlesztések? "

Költségek=Üzemelési költség. Gyakorlatilag a piacon tud maradni. Ha veszteséget vállal megtartja a munkavállalókat. Nem kell újra kifizetni az újraindulási költséget.
Mivel hogy az eredeti ár felé egy 110%-os ár van írva áthúzva. Az "értékesítők " rádöbbenhetnének már hogy bezárhatnának ha mi vevők nem lennénk.
Tisztelet a kivételnek akik erősítik a szabályt.
Én is komoly ellenérzésekkel viseltettem míg nem voltam.......van egy hangulata a dolognak az biztos. ...........végre gond nélkül mehetsz át a piroson.....
Eccer ezt is meg lehet nézni.
Jómagam is csatlakoznék
Akkor szombaton ha jó az idő! Sanyi+Anita, Roli, Zoli, Szobbal, Én! Ki jön ebből citára is?
Ott leszek.
OK! 13:30 Szombat! Piliscsaba Agip kút!
Az sem 30% csak fel majd le liftezik.
20 percet dobjatok hozzá.