Arról nincs, de a HH-ról van. Egyelőre csak az esztétikai oladlát/oldalamat tekintve.
először is a szokásos méretnél szerintem eggyel kisebb kell. Nekem így ez M-re jött ki. Van 3 szín és 4 méret, egyforma méretet és színt gyakorlatilag lehetetlen találni. Alsóvól még összejött egy kék ( lehet, hogy felvételizek majd a Győri balettba). Felsőből csak fehérben volt M-es.
Remekül néz ki ahogyan a feszülős fehér pólón átsejlik a mell/has stb. szőrzet. Az összhatást tekintve... Szerintem csak az vállalkozzon rá akinek van otthon saját öltözőfülkéje és nem kell a család többi tagja előtt ebben mutatkozni..
oda inkább azok járnak akik szeretik ha nézik őket... Persze a gyerekeknek tökéletes! Igazából ez a másik pálya is azért épült, egy iskolának a saját pályája, azért hogy a gyerekeket lehessen hol oktatni!
Sanyi! Igaz az, h a régi csővázasokban még nincsen semmiféle előgyújtás szabályzás? Mindig fix főtengelyponton adja a szikrát fordulattól függetlenül ugye?
Még nem tudom, holnap este talán tudni fogom.
Meg volna itt egy pia is amit meg kéne inni...
Amúgy nem csak a motor hiányzik, sőt talán most inkább nem az...
De ha lesz motor, talán összejön még az a 3000km is :)
Vazzé.. Utánunk jártok.. és még 1x nem futottunk össze? Teee Miénk a pálya szerda 8-9ig mármint a tócsa... Szoktál máshova is járni? Mert én szeretnék normál méretű pályán játszani, de egyelőre csak Dunaújvárosba találtunk csapatot ahova bekéredzkedhetünk.. Az meg kicsit húzós 4órákat kocsikázni egy játékért..
Hallottatok már ilyesmiről?