Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A havernak nem ment át az XT 600-asa a műszakin a supermotyó szett miatt.
Hallottatok már ilyesmiről?
Jo lesz nekem is a hangarban . Kb 9-tol ott vagyok, de radcsorgok, ha beertem es akkor megbeszeljuk, hogy pontosan hol, ha az ugy jo neked.
Szal akkor az úszógumi röhelyes párosítás az aláöltözővel?
Arról nincs, de a HH-ról van. Egyelőre csak az esztétikai oladlát/oldalamat tekintve.
először is a szokásos méretnél szerintem eggyel kisebb kell. Nekem így ez M-re jött ki. Van 3 szín és 4 méret, egyforma méretet és színt gyakorlatilag lehetetlen találni. Alsóvól még összejött egy kék ( lehet, hogy felvételizek majd a Győri balettba). Felsőből csak fehérben volt M-es.
Remekül néz ki ahogyan a feszülős fehér pólón átsejlik a mell/has stb. szőrzet. Az összhatást tekintve... Szerintem csak az vállalkozzon rá akinek van otthon saját öltözőfülkéje és nem kell a család többi tagja előtt ebben mutatkozni..
okés
vááá.....akkor is szólj nehogy itthon hagyjam
Sanyi!
90% hogy találkozunk szombaton a tatabánya felé vezető guruláson.
Az 1400-as kupakját ne felejtsd el
Köszi!
igen, otthon......viszont megnézhetem a hangárban is......ha nem gond...
A lajosos coolmax aláöltözővel van valakinek tapasztalata?Nyárra ez jó/rossz?

link
Delelott a Hangar utcaban (regi muhelyed mellet) leszek kb fel 4ig.
Delutan otthon leszel?
oda inkább azok járnak akik szeretik ha nézik őket... Persze a gyerekeknek tökéletes! Igazából ez a másik pálya is azért épült, egy iskolának a saját pályája, azért hogy a gyerekeket lehessen hol oktatni!
Sanyi! Igaz az, h a régi csővázasokban még nincsen semmiféle előgyújtás szabályzás? Mindig fix főtengelyponton adja a szikrát fordulattól függetlenül ugye?
Ok, thx.
nem értek hozzá, csak szoktuk nézni a kicsiket, ahogy tanulgatnak. meg vannak felnőttek is :)
Hétfő mert szombat guriga, vasárnap egész nap szerelés.......illetve kedd mert itthon vagyok.....
Ha jársz errefelé bedobhatnád az aksit :D
Ha nem, hétvégén csak összehozzuk...
Motorszállítás belefér még ha úgy alakul vmelyik nap?
Ott még a jég is szar! És az se nagyobb mint egy pocsolya...
Még nem tudom, holnap este talán tudni fogom.
Meg volna itt egy pia is amit meg kéne inni...
Amúgy nem csak a motor hiányzik, sőt talán most inkább nem az...
De ha lesz motor, talán összejön még az a 3000km is :)
Inkább délelőtt leszek Bp.-n.
Delutan 4 korul merre mozogsz?
Pólus Center?
Egyértelműen felmaródás van rajta, de hogy az okozta-e a kettétörést? ....na mindegy, holnap meg tudom nézni valahol?
csak nem összejön valami a hétvégén?Majd drukkolok, mert látom, h moci nélkül kurvára szenvedsz .

Ajándék?Hű bakker, akkor a vasárnap tuti, h átjövök!
3-4felé jó lenne neked?
köszi a tippet!
Vazzé.. Utánunk jártok.. és még 1x nem futottunk össze? Teee Miénk a pálya szerda 8-9ig mármint a tócsa... Szoktál máshova is járni? Mert én szeretnék normál méretű pályán játszani, de egyelőre csak Dunaújvárosba találtunk csapatot ahova bekéredzkedhetünk.. Az meg kicsit húzós 4órákat kocsikázni egy játékért..