Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk nekem meg holnap derül ki egyáltalán tudok e menni motort nézni a hétvégén. Ha igen akkor meg még fuvart kell szereznem. De sztem egyik nap biztos ráérek. Van még itt egy kis ajándék is :)
Akkor átmegyek építeni :D
pedig hugitól már igazán kitanulhattad azokat az állati kajákat

Csörgök szombat este, h merre hány méter...Kurvára felénél se járunk a garázzsal és mielőtt elrepülök muszáj fertigre nyomni.

Ezt a képről soha nem találtam volna ki

Dollar: az a Pöttyös utva közelében van?Ott egy sulinak a hokitermében (durva lenne azt a zsebkendőnyi területet pályának hívni ) szoktunk szerda esténként játszani.

Csak nem láttál valamerre arra?Esetleg valamelyik dublőröm?(van belőlük több is )
Izzó ügybe, nem akarok hülyeséget mondani, de én a kocsiba átlátszó búrás indexbe vettem króm színű izzót, amiből létezik szimmetrikus és úgynevezett aszimmetrikus, így a fehér búra fehér is marad (nem látszik mögötte a sárga izzó, de amikor világít rendesen gyári sárga)! Ha jól emlékszem a Fönix tuningnál vettem! De lehet hogy boombasticos cucc volt!
A fejidom ket szelen alul, a fenyezetlen resz...
Zsé: Nem a lobogó utcába jársz véletlnül?
Egyelőre passz. Viszont olyan kaja nem lesz mint multkor :p
De csak akkor gyere ha van időd és kedved...
ez az izé hol van az SV-n?(csak laikusan plíz)
viccből kérdem, de ha el akarnám adni a hátsó LED-es indexeim, lenne akit érdekelne?(10 helyett 6-ért? )
Csinaltam rola kepeket...Az elson latszik, hogy valami odafolyt. Most mar vegulis mindegy mi okozta, bar jo lenne tudni, hogy megelozheto legyen. Majd valami javitasi megoldas kell ra
passz...garázsépítős project fut...pontosabban, bővítős...Talán vasárnap.Az jó neked?Délután pl?
bajonettes kell neked, de a lábainak egymással szemben kell lennie, mert van olyan ami szöget (nem 180°) zár be és az nem jó.
na ez érdekel.........ha a fékfolyadék okozta volna akkor máshol is "megolvadt" volna.......
én pl.találtam ugyanolyan irányjelző izzót mint az eredeti, sárgában.
(ja, Kisújszálláson)
Nem gurulsz erre hétvégén?
Hova és mikor jársz?
Vibráció.V2 nem sornégy vagy sorhat.Meg nem kő oda idom és nincs gáz.
Leszedtem azt a darab idomot...alul olyan mintha megolvadt volna a felulete . Ahol elvalt a tobbitol tukor sima a felulete...ez nem torott, hanem levalt. Fene tudja mitol, de "szetesett"
ez tényleg az, nekem 5000 ft/db-ot mondott egy helyi kereskedő röviden csak annyit mondtam köszönöm marad a régi rajta, pedig fehérrel szebben nézki és elviselhetőbb. az új komplett az IMET-nél 5570 ft sárgabúrával.
szia, 1 pár 2780Ft, ez már áfásan. Szerintem bagatell.
szia !
milyen árban van a fehér búra ha nem titok ?
Szigetelőszalaggal és a kombifogóval vagyok így.
én ahányszor javítok pár négyzetcentit a kültéri fa burkolaton, veszek egy literes lazúrt, hogy majd jó lesz... aztán eltűnik, és a következő pár négyzetcenti miatt újabb literes bödönt veszek... aztán van szarabb és szebb lazúr, de következő szezonban már nem emlékszem, melyik melyik, és persze a bénábbikat kezdem használni... :-)
Valahol megvan.De ez csak állapot.