Mondjuk nekem meg holnap derül ki egyáltalán tudok e menni motort nézni a hétvégén. Ha igen akkor meg még fuvart kell szereznem. De sztem egyik nap biztos ráérek. Van még itt egy kis ajándék is :)
pedig hugitól már igazán kitanulhattad azokat az állati kajákat
Csörgök szombat este, h merre hány méter...Kurvára felénél se járunk a garázzsal és mielőtt elrepülök muszáj fertigre nyomni.
Ezt a képről soha nem találtam volna ki
Dollar: az a Pöttyös utva közelében van?Ott egy sulinak a hokitermében (durva lenne azt a zsebkendőnyi területet pályának hívni ) szoktunk szerda esténként játszani.
Csak nem láttál valamerre arra?Esetleg valamelyik dublőröm?(van belőlük több is )
Izzó ügybe, nem akarok hülyeséget mondani, de én a kocsiba átlátszó búrás indexbe vettem króm színű izzót, amiből létezik szimmetrikus és úgynevezett aszimmetrikus, így a fehér búra fehér is marad (nem látszik mögötte a sárga izzó, de amikor világít rendesen gyári sárga)! Ha jól emlékszem a Fönix tuningnál vettem! De lehet hogy boombasticos cucc volt!
Csinaltam rola kepeket...Az elson latszik, hogy valami odafolyt. Most mar vegulis mindegy mi okozta, bar jo lenne tudni, hogy megelozheto legyen. Majd valami javitasi megoldas kell ra
Leszedtem azt a darab idomot...alul olyan mintha megolvadt volna a felulete . Ahol elvalt a tobbitol tukor sima a felulete...ez nem torott, hanem levalt. Fene tudja mitol, de "szetesett"
ez tényleg az, nekem 5000 ft/db-ot mondott egy helyi kereskedő röviden csak annyit mondtam köszönöm marad a régi rajta, pedig fehérrel szebben nézki és elviselhetőbb. az új komplett az IMET-nél 5570 ft sárgabúrával.
én ahányszor javítok pár négyzetcentit a kültéri fa burkolaton, veszek egy literes lazúrt, hogy majd jó lesz... aztán eltűnik, és a következő pár négyzetcenti miatt újabb literes bödönt veszek... aztán van szarabb és szebb lazúr, de következő szezonban már nem emlékszem, melyik melyik, és persze a bénábbikat kezdem használni... :-)
Csörgök szombat este, h merre hány méter...Kurvára felénél se járunk a garázzsal és mielőtt elrepülök muszáj fertigre nyomni.
Ezt a képről soha nem találtam volna ki
Dollar: az a Pöttyös utva közelében van?Ott egy sulinak a hokitermében (durva lenne azt a zsebkendőnyi területet pályának hívni ) szoktunk szerda esténként játszani.
Csak nem láttál valamerre arra?Esetleg valamelyik dublőröm?(van belőlük több is )
De csak akkor gyere ha van időd és kedved...
(ja, Kisújszálláson)
milyen árban van a fehér búra ha nem titok ?