Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van markolatfűtésem, csak kár, h előbb törtek össze, mint felkerült volna...

Pedig de tudom én is élvezni a jó dolgokat

Szóval, nem értek egyet, h típusidegen meg ilyen faszságok.Ami kényelem elérhető, azt birtokolni kell

Mik ezek a csupasz sztriptíztáncosok?Semmi műanyag?!Ejjj...Hova jut a világ...
Akkorát ne nyonj hogy fejreálljon a teló is tőle.
Ne dobj!
ez tök jó,ha nyomok egy taknyát az enyémmel az is ilyen lesz
Ezek má jobbak.
SV? Minimál? Ehun ehh!
Miben Balu? Csörögjél ha kell hilfe!
Májki pádre!
Jövőhétre csütörtök 11-re van időpont.Tudsz segíteni?
A minimalt SV-re fordtitva:
Ennél azé több kéne.Én futómű és fék fétisiszta vok.Azok a ropi első telók nem túl bizalomgerjesztőek.
Attól függ mennyit motorozik az ember hidegben.Remélem ez a hosszú és hideg tél egyedi eset volt.Ha nem akkor annyit ki lehet birni mint mondjuk tavalyelőtt.
Kb ennyi kell egy motorra! A többi salang és plusz súly!
Ezzel én is így voltam, amíg egyszer "lesz ami lesz" alapon nem vettem egyet. A legnagyobb hülyeségnek tartottam. Azóta meg imádom.
Erre csak a jó öreg Lukács szomszéd féle gyógymódszert tudom mikor mondta a neje, hogy: "ha birizgálom a kezem akkor fáj!"
Gyógymódszer: "NE BIRIZGÁLD!"

Persze én is fáztam már motoron és néha jól jönne valami átmelegített szelídgesztenye csomag a kesztyűben. De valahogy nekem olyan típusidegen ez a kényelem mámor!
Nekem azért csörögtek az ujjaim 1-2 fokban a nulláson rendesen a kesztyűben/csizmában.
Vagy Goldwinget...

Bár az is igaz, hogy fázva motorozva nem bír az ember annyira figyelni...
A markolatfűtést én nem tudom megérteni a motoron. Pedig jártam már vele 2-3 fokban is! Csak a macera van vele! Közdjük le lelkileg, belül a természeti erőket! Ha meg kényelmet keresünk vegyünk autót, vagy hintaszéket, a kandalló mellett!
Lehet belealkudni a fűtést meg a szerelést az árba és nincs gond a garival.
Oké, csak például egy markolatfűtéshez több mindent is meg kell bontani a kábel elvezetése miatt. Nem mintha lenne új SV-m, de ki tudja...
Ne viccelj, akkor a tanksapkát se nyisd ki! A gumit se fújd fel! A motor garancia értelemszerűen van megfogalmazva!
Áh simán le lehet szedni a markolatokat/vissza.Ezekért nem hiném hogy bukod a garit.
Ha veszek egy új SV-t, akkor arra markolatfűtést tehetek vagy bukom a garit? És hogy cserélek gumit? Ahhoz is márkaszervízbe kell vinni?
Kormány projekt jegelve? Vagy kormányváltás után?
dehogynem, miért?
Zsé: te nem jársz véletlenül jégkorongozni?