Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 is?........lehet, hogy rábeszélem valamelyik lányt..........áááááá inkább nem..
12-kor tőlünk.
13:30 az indulandusz Piliscsabáról az AGIP kútról! Aztán cita a vége csak közben lesz egy kis Tatabányai turulvadászat!
Hónap mikor lesz az indulás?
2 hely szabad.
Bármelyik.....
Köszi a választ Zoli 32!
látod látod, a válság az oka ...Különben lehet kipróbálnám ezt a 1098-at, vagy mi...

Kár, h nincs olyan mocibérlés, ahol drágább típusokat is ki lehet próbálni.Bezzeg a majom amcsiknál bármit bérelhettél, ha volt elég cash rá.
Van annak egy halom hangja.Én is mindíg hallok zajokat de megy.Most pl csörgött de idegesítően.Kiderült hogy a láncfesítő csavar kilazult és az alu végzáró zörgött.
Vidd szervízbe meghalgatják.A kuplungkosár szokik picit zizegni nekem legalábbis.
ez igen.A stílus az pont motoroshoz illik
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hozzátok hogy nemrég vettem egy 650 s gépet és alapjáraton hidegen is melegen is a blokkból jön egy kis ciripelő hang!Mi lehet ez széria betegség vagy valami más okozhatja?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Nekem a mille még tetszett,mert az testesebb volt a mai rsv-knél,és formailag is bejött.A nagy szívlapát lámpája meg olyan mint 1 küklopsz Egy olyanba énis beneveznék
Valaki de televan gempával a mindenségit
Sanyibá!Hamarosan kellene mennem hozzád!Április 10.-e után melyik szombatod lesz szabad előre láthatólag?
Csütörtökön.Reggel korán.10 magasságában bécsben kell lenni.Ott van egy jó másfél óra versenytánc edzés.Nem nekem a hugomnak utána nyomulás a lajosba és haza a program.
Mikor mész, ha lenne hely kimennék veletek.
Nem biztos, hogy a kosár rossz.....az alatta lévő tűgörgő szokott hamarabb elkopni....
Sziasztok valakinek nincs elfekvőben Jó állapotu Kuplung Kosara 1000es SV hez? Olyat kotyog az enyém olyanhangja van mint egy kv darálonak brutálisan zuhog mintha szét akarna esni! Ha van valakinek előre is köszi. Űdv
Nem tudja valaki, hogy hol tudom megnézni, hogy milyen streetfighter események lesznek idén?
Zsé: úgy néz ki holnap Dunakesziről jövünk, ha gondolod hozhatok neked egyet!
Dunakeszin tele a raktár.Csak győzd fizetni.
Jó az az RSV. Csak aztán ne sírjon a szád, hogy 1000km-enként szerviz ahol áll 2 hónapot mert nincs hozzá alkatrész.
Sv után nem a gixxer-750 a nyerő.
Én is RSV-t akartam az Sv után... Naggyoon komoly... csak nekem túl sportos az üléspozició, igy lett a béka..
Ilyen hamar kinotted az SV-t?