Van annak egy halom hangja.Én is mindíg hallok zajokat de megy.Most pl csörgött de idegesítően.Kiderült hogy a láncfesítő csavar kilazult és az alu végzáró zörgött.
Vidd szervízbe meghalgatják.A kuplungkosár szokik picit zizegni nekem legalábbis.
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hozzátok hogy nemrég vettem egy 650 s gépet és alapjáraton hidegen is melegen is a blokkból jön egy kis ciripelő hang!Mi lehet ez széria betegség vagy valami más okozhatja?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Nekem a mille még tetszett,mert az testesebb volt a mai rsv-knél,és formailag is bejött.A nagy szívlapát lámpája meg olyan mint 1 küklopsz Egy olyanba énis beneveznék
Csütörtökön.Reggel korán.10 magasságában bécsben kell lenni.Ott van egy jó másfél óra versenytánc edzés.Nem nekem a hugomnak utána nyomulás a lajosba és haza a program.
Sziasztok valakinek nincs elfekvőben Jó állapotu Kuplung Kosara 1000es SV hez? Olyat kotyog az enyém olyanhangja van mint egy kv darálonak brutálisan zuhog mintha szét akarna esni! Ha van valakinek előre is köszi. Űdv
Kár, h nincs olyan mocibérlés, ahol drágább típusokat is ki lehet próbálni.Bezzeg a majom amcsiknál bármit bérelhettél, ha volt elég cash rá.
Vidd szervízbe meghalgatják.A kuplungkosár szokik picit zizegni nekem legalábbis.
Lenne egy olyan kérdésem hozzátok hogy nemrég vettem egy 650 s gépet és alapjáraton hidegen is melegen is a blokkból jön egy kis ciripelő hang!Mi lehet ez széria betegség vagy valami más okozhatja?
Válaszotokat előre is köszönöm!