Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze a legjobb az volna ( és remélhetőleg az olcsóbb megoldás )ha lehetne javítani valahogy
Na majd egyszer megsasolom. Sajnos leejtettem a sisakomat egy hetes korában, font a plexire esett ami kicsit karcos lett. Nem zavar a kilátásban de a tudat... Azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy nem a sima alapra cserélem, ha netán mégis veszek rá újat.
jól.
én erre egyvalamit szeretnék mondani, és távol álljon tőlem, hogy bántó szándékkal tegyem: "írtam" - hogyan? Emailben? sms-ben? Az én szememben, bármennyire is akarok vmit eladni, ezek egyike sem komoly. Sőt, 2 autót adtam el a közelmúltban, telefonon a "mennyi a vége" kérdésre se vagyok hajlandó válaszolni. Jöjjön oda a vevő. Az alkunak és a "kezet rá" megegyezésnek személyesen kell létrejönnie. Akit komolyan érdekel, annak egy Debrecen-Bp táv szem számít (még ha 2x is kell megtenni) (élő példa). És hogy miért: ha telefonon bemondom, hogy "mennyi a vége", akkor személyesen még abból fog megpróbálni alkudni az illető. "ja, hát nem mondtad, hogy karcos a lámpabura, sorry, engedjél még egy tizest" és hasonlók. Szóval csak jószándékkal: ha odamész, és nálad a cash, és azt mondod, írjunk itt és most adásvételit tessék 1,3 --- lehet hogy odaadja.
Tulajdonképp nem szoktam küllős kereket szerelni így nem vagyok rá felkészülve, hogy legyen szerelési anyag......
Ok!
Az ő baja ha ilyen szar motort vesz!
szombat citadella.........a haverodnak sajnos nem tudtam megoldani a gondját mert nincs belső szalagom......
Szasztok!
A hétvégén lesz valami gurulás?
A "nagyon mehet a piac" hozzászóláshoz lenne egy észrevételem. Mint tudjátok SV-t keresek éppen, írtam ide eleget.
Találtam egyet egy kereskedésben 1,5-ért ABS-el, pont ami nekem kell. 1,5-1,6 között amúgy több kereskedésben is van ilyen. De, ebben a kereskedésben ez már 1 éve fent van, igaz 1,55-ért, de ezt a motort lényegében 1 éve hírdetik.
Írtam neki egyet, hogy látom régóta áll a motor, elhoznám azonnal kp-re 1,3-ért. Visszaírt 10 perc múlva, hogy nem. Mondtam jó, akkor köszi de tárgytalan, mert 1,5-ért máshol is meg tudom venni. 5 perc múlva jött a válasz, hogy "mi lenne, ha mégis megpróbálnánk megbeszélni". Mondtam, hogy beszéljük, de 1,5 alatti árat mondjon. Azt írta 2 óra múlva hogy bocsi nem, de az indok a lényeg: mivel nála az 1,5 akciós és pár napon belűl 1,6 fölé emeli "vissza" ezért ezt 1,5-ért biztos elviszik, mivel hamarosan drágább lesz. Mondom magamban: mi van? 1 éve ott áll 1,55-ért és akkor ha ő felemeli 1,6 fölé akkor biztos megveszik most, mivel 2 nap múlva drágább lesz?
Mindegy, megköszöntem neki és jeleztem, hogyha van egy jó ajánlata szóljon.
Ugyan a dolgok mögé nyilván nem látok, de nekem is van egy kereskedésem és ha nálam egy termék 1 éve áll bent akkor úgy próbálok szabadulni tőle, ahogy csak lehet. A másik, amit nem értem, hogy ott átt 1 éve. Tavaly még jobb is volt a gazdasági helyzet talán. Nem ment el neki 1 évig. És most adok egy -15%-os ajánlatot és azt mondja, hogy nem?
Nem értem az embereket...
Szerintem meg ennyiert nem sok egy meg bejaratos, makulatlan gep ...De kinek mi a jo...
Zoli.
neked hogy szuperál a sötétedős plexi?
annyiért drága

én tavaly vettem Balutól nem sokkal többért, viszont majd 300k volt az extra rajta

Válság van, tehát ezért 1.2M max szabad adni...
Van még KB 3-5 Cm nyi maradék l ekkora imbuszom ha megfelel az pont jó bele valamelyik crovafej meg pont jól passzol rá kívülről.
akkor még tuti nem lesz tehát szerintem mehet a buli
Hello!

Nem cserélné valaki a nagy motorját, kisebbre? 300-400e Ft ot tudnék ráfizetni.
Ha még nem lesz jogsid akkor úgy!
kutya kiírta valahová a túrát vagy csak lesz ahogy lesz? .....a motorozz.hu jó össszegyűjteni az embereket......mondjuk az is igaz, hogy ott mikor ilyen túrát írtam ki sokszor kisebb város népessége jött össze......
sajna nem találtam meg
amúgy az 577 érdekel
úgy mint Balcsi?
bánomisén mivel gyün csak gyüjjjék
ja, az első kerék tengely kihajtó eszközömet, egyszer már hagytam motorban, de akkor a tulaj megtalálta pedig ment vele vagy 200km-t .....na mindegy majd legközelebb csopakon megtaláljuk....
nem találtam rajta semmit.elhagytál valamit?
már nem emlékszek pontosan,azt tudom hogy több mint 1 órát vettem vele a 4m kártyára,aztán kikapcsolt,de szerintem csak lemerült,ha jól emlékszem.
Nem hagytam a motorodon valamit? Tényleg, 11.-én jönnél az 577-re? http://sportmotor.hu/motoros_v...
mekkora fájlokat csinál? teszem azt egy 1órás videó hány mega?