Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen az volt a md80 tesztje.de sajna nem tudtam normális tartót kreálni neki így beremegett néha.amúgy tényleg jó kis kamera az árához képest.ja és a hangot egész jól visszaadja.sajna nem volt időm megcsinálni még a hazafelé videót,de majd felrakom.
Nem, mert haza utazunk. Pedig jó lenne!
Menni fogok mindenképp.........az M800-al....
magát ösmerve nem lesz gond beérni minket

tarcsuk a kapcsolatot és valahon bevárgyuk magát

gyüjjék
én ha odatévedek, mindig a 636-osokat nézegetem. azok is fing összegekért mennek. úgy van, ahogy Sanyi mondta: előállt az a szokatlan helyzet, hogy itthon olcsóbb a használt motor, mint Németországban :). Kocsit még onnan hoztunk, erre föl gondoltam a motor-árak is lejjebb vannak, de nem. Kiváncsiságból ránéztem a mobile.de-re, és nem.
Nem rossz kis gep ennyiert . Nagyon nem mehet a piac...
A kamera meretehez es az arahoz kepest nem gaz a minoseg
Persze, hogy az eredeti minőséghez képest mennyit romlott a minőség a feltöltés , ill. konvertálás miatt, nem tudom.
Szerintem ilyen (vagy nagyon hasonló) a kamerával vettek Kakucson,
ITT
megnézheted a minőségét
Nem muszáj a szerződés előtt, de a pénz mindig maradjon nálad...
Ismered a mondást.
Pénz a zsebbe fa.. a s.gg-be...
Homlokon eltakarja a sisak, ellenben az egyik szem elé oda lehetne ragasztani, ott úgyis van egy kis mélyedés is... Lehet, hogy beválogatnának a terminátor 9 és fél forgatására is.
Nem feltétlen de érdemes.Ha aszongya nem jó valami akkor csak azt buktad ha meg már megvan az adásvételi és a pénzt is odaadtad bajos lesz visszaszerezni ha gebasz van.
Na emberek, szombatol en is boldog SV 650S tulajdonos leszek.
Elviekben.

Elso szamu kerdes: az eredetiseg vizsgalatot kotelezoen a szerzodes alairasa elott kell elvegeztetni? Nekem igy logikus, csak kivancsi vagyok.

Masreszt ugy hallottam, hogy a mobil eredetiseg vizsgalat hamarosan megszunik, vajon ez a datum eppen aprilis 1. lenne?
Sanyi asszem balatonon mintha próbált volna felvételt csinálni vele.
Jó képet ad, és befér a sisakba, a plexi mögé.
8-tól szavazok, utána mennénk....
Ez jonak tunik, eleg kicsi is.
Szigeteloszalaggal homlokra es mar kesz is
Vinyós volt vagy kártyás?
Én kipróbálom a szekrény alján tartott régészeti ásatás során talált Sony sima kamerát és az Oszi féle tartót hogy műkszenek együtt.
a jobb felvételeimet egy mini DV-vel csináltam csak sajnos a jvc nem bírta a rázkódást, már az első túrán behalt és azóta csak szívok vele, de a többi állítólag jó....
sztetek ezek mini dv kamerák mennyire jók?(amik az apróban vannak)

Akkor megvárom az 577-et és utána mókolok rajta.Köszi.
Szerintem semmi gond nem lesz főleg mivel eléggé megfontoltan használod...... ......ha elkezdi enni akkor csere...
A 650-esnél mennyire lehet odázni az olajcserét károsodás nélkül?
4300.- nál cseréltem és hát jó lenne 11e nél cserélni de ha káros akkor inkább a hét végén ledobnám.
a gumiföstölős egykerekezős mókamikiktől! Semmi hátsó szándék!