Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Add már meg a számodat mert kitöröltelek véletlen :D
Sziasztok.

RM-RMX 250 (1995) és rm 125 1991 BONTÁS

Csak telefonon vagyok elérhető, ha valami esetleg érdekel hivj és megbeszéljük.

Tel. 0630.649.26.76

Mondjuk amit kiveszel, azon a két szimering(oil seal, dust seal) méretét mérd/ha látod írd már le pls
Rakjad befele :D Utána értesíts hogy működik-e és nekem is rendezel ilyet :D Persze nem ingyen.
Sziasztok! Aki erdekelt hatso telo felujitasban: tegnap megjott a komplett fej a teleszkopba szimeringestol o-gyurustol, itt vannak a kepek:

https://picasaweb.google.com/1...
Sziasztok!
1996-2000 évjáratú Suzuki Rm 125 bontott váltófogaskerekeket keresek 1999 évjáratú rm 125-höz.Ha esetleg valaki tud bontásban levő motorról kérem értesítsen.Köszönöm
Valakinek nincs véletlen egy műszaki rajza 270es féktárcsa adapterhez? Esztergáltatni szeretnék, kb milyen árban jönne ki? (26 az új)
Köszönöm
Ha valakinek van elfekvőben 2004-es RM250-hez oldalsó rajtszámtáblája (elég a jobbos) +sárvédője jelezze és megegyezünk.
Köszi a hozzászólást. Hétfőn esztergáltatok, rozsdamentes acélból 2 db-ot és a másikat kicserélem nehogy előforduljon ottis :)
Kapja be a sportmotor
remélem ez már jó
Showa SS-05 ös viszkozitása 40C-on 15.7 mm2/s.

A Motul 2.5W(very light) factory line 15mm2/s, ami ennek kb. megfelel kb.
http://motul.speclube.com/wp-c...(GB).pdf

Vagy castrol fork oil 5W http://www.tds.castrol.com.au/...

Másik olajat is nézhetsz, aminek az adatlapján 16 körüli a 40C os érték.
http://transmoto.com.au/compar...
Köszi a választ, már utánajártam, hogy milyen kell pontosan.
A dob az javíthatatlan....totálkáros lett. Csak dísznek hoztam haza.
Úgyis akartam rá venni egy sportdobot (Pro Circuit 304).
Rezonátornak nincs baja, de később azt is cserélem. Az idomokat szintén újra cserélem.

A segédváz hegesztve lesz, egy ideig jó lesz aztán majd kap újat, a gyáriság kedvéért, ha lesz normális áron.
Azért kérdeztem, mert ilyet ír a szervízkönyvben: SUZUKI FORK OIL SS-05
hello
erdekelne a K9204-50052 szamu csapagy.
koszi
frogteam
Sziasztok! :) Van egy 2007-es Suzuki Rmz 450, most télen lett teljesen felújitva és még most is kék füstöt dob menet közben, tud e valaki valami tanácsod adni, hogy mi lehet a gond? :)
Ez csak a SAE besorolás szart se ér, ha teleszkópba akarsz olajat.
Jó lehet bele 2,5W meg 5W is, attól függ milyen gyártmány.

Nézd meg a szervízkönyvébe, mit ír bele, annak van pontosabb viszkozitás adata cst-ben megadva, ennek megfelelő olajat vegyél bele.
Alu hegesztős megcsinálja pici pénzért, szerintem felesleges ezért másikat segédvázat venni. Végdob is javítható pikk pakk.

Ha minden áron bontott segédvázat akarsz, 2001-2006 ig RM250 jó rá, de RM125 szintén 01-06 ig ugyanaz a segédváz (vannak eltérések, de rárakható)
Szia!

v1.) Csavarboltban veszel bele sima (tán M5) ös csavart alárakod az O gyűrűt és kész.
v2.) Veszel bele bontottat bontóban vagy gyárit suzi márkakerben
v3.) Ezt javaslom neked, ha légtelenítgetsz.
Lehet kapni teleszkóp légtelenítő szelepet, amit betekerhetsz a csavar helyére, majd csak egy nyomás és légtelenítve is van.
Sziasztok! Ma motorozás után a telót le szerettem volna légteleníteni, ami sikerült is csak mikor tekertem vissza a csavar beletört. sikerült kitekernem, de egy új kellene. RMZ 450 K6 ról lenne szó. Valakinek nincs elfekvőben egy ilyen csavar, vagy hol lehet ilyet venni? pár fotót készítettem, várom a segítségeteket!

Köszi,
RMZ 250 Kxf250 megmaradt alkatrészeim eladók ha valakit érdekelne.
04-06ig gyári alkatrészek cikkszám szerint lekérdezheted az árát..az összes böven 120ezer fölött van.. váltofogaskerék , koyo csapágyak , fötengelycsapágy stb...
illetve 3 db bontott léptetövilla.ez is tökéletes állapot
ár megegyezés szerint
email
uazosember@gmail.com
De hát.... a Hondammal az a baj, hogy öreg ezzel az a baj, hogy új. Valami mindig van amiért éppen valamilyen alkatrész nem kapható.
Ha nem találok sehol használtat akkor megcsinálom/csináltatom.
Elviszem valakihez aki hegeszt alu-t + rakok bele belülre valami merevítést.... De még nem körvonalozódott minden ötlet a fejemben! :)
Ha minden kötél szakad, akkor venni kell gyárit. A suzuki szalonokban ahol motort is árulnak biztos meg tudják neked rendelni.
PL: Carmo Motors Nyíregyháza.
Nekem 95ös RMX emhez mindent be tudnak szerezni, akkor ez sem lesz akadáj. De készülj rá hogy borsos lesz :(
Nem találtam használtan sehol... Gerecsemotornál kérdeztem, azt mondták, hogy ők ilyen újabb motort nem bontottak.
Ebay-en nézegettem, onnan nem shippingelnek M.O-ra.
Ha valakinek véletlen lenne elfekvőben egy akkor szívesen átvenném.
Csak a jobb oldali kell mert az tört.
Mondjuk nem értem mert a crossnak bírnia kellene az ilyesmi eséseket. Nem is értem, hogy törhetett el egy aluminium merevítés....
De mindegy ez van.