Köszi a választ, már utánajártam, hogy milyen kell pontosan.
A dob az javíthatatlan....totálkáros lett. Csak dísznek hoztam haza.
Úgyis akartam rá venni egy sportdobot (Pro Circuit 304).
Rezonátornak nincs baja, de később azt is cserélem. Az idomokat szintén újra cserélem.
A segédváz hegesztve lesz, egy ideig jó lesz aztán majd kap újat, a gyáriság kedvéért, ha lesz normális áron.
Sziasztok! :) Van egy 2007-es Suzuki Rmz 450, most télen lett teljesen felújitva és még most is kék füstöt dob menet közben, tud e valaki valami tanácsod adni, hogy mi lehet a gond? :)
v1.) Csavarboltban veszel bele sima (tán M5) ös csavart alárakod az O gyűrűt és kész.
v2.) Veszel bele bontottat bontóban vagy gyárit suzi márkakerben
v3.) Ezt javaslom neked, ha légtelenítgetsz.
Lehet kapni teleszkóp légtelenítő szelepet, amit betekerhetsz a csavar helyére, majd csak egy nyomás és légtelenítve is van.
Sziasztok! Ma motorozás után a telót le szerettem volna légteleníteni, ami sikerült is csak mikor tekertem vissza a csavar beletört. sikerült kitekernem, de egy új kellene. RMZ 450 K6 ról lenne szó. Valakinek nincs elfekvőben egy ilyen csavar, vagy hol lehet ilyet venni? pár fotót készítettem, várom a segítségeteket!
RMZ 250 Kxf250 megmaradt alkatrészeim eladók ha valakit érdekelne.
04-06ig gyári alkatrészek cikkszám szerint lekérdezheted az árát..az összes böven 120ezer fölött van.. váltofogaskerék , koyo csapágyak , fötengelycsapágy stb...
illetve 3 db bontott léptetövilla.ez is tökéletes állapot
ár megegyezés szerint
email
uazosember@gmail.com
De hát.... a Hondammal az a baj, hogy öreg ezzel az a baj, hogy új. Valami mindig van amiért éppen valamilyen alkatrész nem kapható.
Ha nem találok sehol használtat akkor megcsinálom/csináltatom.
Elviszem valakihez aki hegeszt alu-t + rakok bele belülre valami merevítést.... De még nem körvonalozódott minden ötlet a fejemben! :)
Ha minden kötél szakad, akkor venni kell gyárit. A suzuki szalonokban ahol motort is árulnak biztos meg tudják neked rendelni.
PL: Carmo Motors Nyíregyháza.
Nekem 95ös RMX emhez mindent be tudnak szerezni, akkor ez sem lesz akadáj. De készülj rá hogy borsos lesz :(
Nem találtam használtan sehol... Gerecsemotornál kérdeztem, azt mondták, hogy ők ilyen újabb motort nem bontottak.
Ebay-en nézegettem, onnan nem shippingelnek M.O-ra.
Ha valakinek véletlen lenne elfekvőben egy akkor szívesen átvenném.
Csak a jobb oldali kell mert az tört.
Mondjuk nem értem mert a crossnak bírnia kellene az ilyesmi eséseket. Nem is értem, hogy törhetett el egy aluminium merevítés....
De mindegy ez van.
RM-RMX 250 (1995) és rm 125 1991 BONTÁS
Csak telefonon vagyok elérhető, ha valami esetleg érdekel hivj és megbeszéljük.
Tel. 0630.649.26.76
Mondjuk amit kiveszel, azon a két szimering(oil seal, dust seal) méretét mérd/ha látod írd már le pls
https://picasaweb.google.com/1...
1996-2000 évjáratú Suzuki Rm 125 bontott váltófogaskerekeket keresek 1999 évjáratú rm 125-höz.Ha esetleg valaki tud bontásban levő motorról kérem értesítsen.Köszönöm
remélem ez már jó
A Motul 2.5W(very light) factory line 15mm2/s, ami ennek kb. megfelel kb.
http://motul.speclube.com/wp-c...(GB).pdf
Vagy castrol fork oil 5W http://www.tds.castrol.com.au/...
Másik olajat is nézhetsz, aminek az adatlapján 16 körüli a 40C os érték.
http://transmoto.com.au/compar...
A dob az javíthatatlan....totálkáros lett. Csak dísznek hoztam haza.
Úgyis akartam rá venni egy sportdobot (Pro Circuit 304).
Rezonátornak nincs baja, de később azt is cserélem. Az idomokat szintén újra cserélem.
A segédváz hegesztve lesz, egy ideig jó lesz aztán majd kap újat, a gyáriság kedvéért, ha lesz normális áron.
erdekelne a K9204-50052 szamu csapagy.
koszi
frogteam
Jó lehet bele 2,5W meg 5W is, attól függ milyen gyártmány.
Nézd meg a szervízkönyvébe, mit ír bele, annak van pontosabb viszkozitás adata cst-ben megadva, ennek megfelelő olajat vegyél bele.
Ha minden áron bontott segédvázat akarsz, 2001-2006 ig RM250 jó rá, de RM125 szintén 01-06 ig ugyanaz a segédváz (vannak eltérések, de rárakható)
v1.) Csavarboltban veszel bele sima (tán M5) ös csavart alárakod az O gyűrűt és kész.
v2.) Veszel bele bontottat bontóban vagy gyárit suzi márkakerben
v3.) Ezt javaslom neked, ha légtelenítgetsz.
Lehet kapni teleszkóp légtelenítő szelepet, amit betekerhetsz a csavar helyére, majd csak egy nyomás és légtelenítve is van.
Köszi,
04-06ig gyári alkatrészek cikkszám szerint lekérdezheted az árát..az összes böven 120ezer fölött van.. váltofogaskerék , koyo csapágyak , fötengelycsapágy stb...
illetve 3 db bontott léptetövilla.ez is tökéletes állapot
ár megegyezés szerint
email
uazosember@gmail.com
Ha nem találok sehol használtat akkor megcsinálom/csináltatom.
Elviszem valakihez aki hegeszt alu-t + rakok bele belülre valami merevítést.... De még nem körvonalozódott minden ötlet a fejemben! :)
PL: Carmo Motors Nyíregyháza.
Nekem 95ös RMX emhez mindent be tudnak szerezni, akkor ez sem lesz akadáj. De készülj rá hogy borsos lesz :(
Ebay-en nézegettem, onnan nem shippingelnek M.O-ra.
Ha valakinek véletlen lenne elfekvőben egy akkor szívesen átvenném.
Csak a jobb oldali kell mert az tört.
Mondjuk nem értem mert a crossnak bírnia kellene az ilyesmi eséseket. Nem is értem, hogy törhetett el egy aluminium merevítés....
De mindegy ez van.