Sok dologtól függ mennyit is kell belerakni, hogy az jó is legyen.
Szervízkönyv szerint 627ml/szár vagy 120mm légrés, ez kb 90kg-ra értendő, ha te könnyebb vagy, elég kevesebb olaj is, 70kg már 603ml is elég, 140mm es légrés.
Olajat suzuki fork oil SS-05 ír bele, ennek a valós viszkozitása 15.7 40 fokon.
Amit vennél olajat, annak nézd meg az adatlapján, hogy milyen a valós viszkozitása és olyat tölts bele, ami minél közelebb áll ehhez, akkor nem lesznek nagy meglepetések.
10Ws olajakat felejtsd el, nagyon kemény lesz tőle, mindegyiknek 30 felett van a valós viszkozitása.
KERESEK eladó használt RM125/RM250 96-00 ig farokidomot (sárga).
Tőlem lehet akármilyen leharcolt/karcos, törött inkább ne legyen, de akár még repedt is érdekel, ez esetben kép kell, hogy hol repedt.
Úgy is első lépésben elvágom a felhajlópántnál, ha itt repedt, nem érdekel.
Köszi a jó tanácsot.
Majd élek vele ha hazaértem
Egyébként herélt már ki valaki rezonátort? (RMX)
Valamint a himbámat szétkaptam, de voltam olyan ügyes hogy nem fényképeztem le, és nem tudom hogy pontosan hogy állt.
Van neki jelentősége ha valamit pl. 180fokkal fordítva rakok össze?
Tulajdonképp 2elemről beszélk.
Azt hittem hogy odavan a hátspítóm is. Vagyis hogy felújitókészletet kell vennem(alsó,felső). Doe mikde amghikor szétszedtem akkor láttam hogy nem csapágy van benne(mert azt hittem)
Szóval akkor normális ha van egy ki oldalmozgása beépitett állapotban?
(nem le fel, hanem jobbra balra um.)
Ha az amid a hirdetésedben is latok, es a femtankos Rmx gyarija, akkor annak 50mm lesz a belso atmeroje a karbi felol. A 38-as karbihoz neki olyan kellene ami belul 62mm! (a 38 pj tudtommal 45-62, a gyari Tmx meg 36-50 kulsoju)
Dugózd le az egyik végét, tegyél bele kb 50 db M6 os anyát és öntsd fel benzinnel (persze ne tele :))aztán játssz vele betonkeverő effektust. Ezt csináld meg 3-4x garantáltan tiszta lesz.
Mindig számold meg, hány anya jön ki, nehogy benne hagyj!
A kiégetéssel mindig csak vékonyodik a fala, s megváltoztatod az anyagszerkezetet ott is, ahol nem kéne.
Valakinek valami ötlet Rezo kiégetésre?
Mert nekem az istenért be nem akar gyulladni a koksz benne.
Már arra is gondoltam hogy felteszem egy gáztűzhelyre, úgyis le van homokszóratva, a festést nem bántaná. XD
Szervízkönyv szerint 627ml/szár vagy 120mm légrés, ez kb 90kg-ra értendő, ha te könnyebb vagy, elég kevesebb olaj is, 70kg már 603ml is elég, 140mm es légrés.
Olajat suzuki fork oil SS-05 ír bele, ennek a valós viszkozitása 15.7 40 fokon.
Amit vennél olajat, annak nézd meg az adatlapján, hogy milyen a valós viszkozitása és olyat tölts bele, ami minél közelebb áll ehhez, akkor nem lesznek nagy meglepetések.
10Ws olajakat felejtsd el, nagyon kemény lesz tőle, mindegyiknek 30 felett van a valós viszkozitása.