Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok dologtól függ mennyit is kell belerakni, hogy az jó is legyen.
Szervízkönyv szerint 627ml/szár vagy 120mm légrés, ez kb 90kg-ra értendő, ha te könnyebb vagy, elég kevesebb olaj is, 70kg már 603ml is elég, 140mm es légrés.
Olajat suzuki fork oil SS-05 ír bele, ennek a valós viszkozitása 15.7 40 fokon.

Amit vennél olajat, annak nézd meg az adatlapján, hogy milyen a valós viszkozitása és olyat tölts bele, ami minél közelebb áll ehhez, akkor nem lesznek nagy meglepetések.
10Ws olajakat felejtsd el, nagyon kemény lesz tőle, mindegyiknek 30 felett van a valós viszkozitása.
Meg kéne mérni a felfogatónál, de legjobb, ha ki tudod próbálni, típusszám alapján nem lehet megmondani, hogy jó-e rá

10Wtől olyan lesz mint két seprűnyél, de ha ez a cél
Szép estét!

KERESEK eladó használt RM125/RM250 96-00 ig farokidomot (sárga).

Tőlem lehet akármilyen leharcolt/karcos, törött inkább ne legyen, de akár még repedt is érdekel, ez esetben kép kell, hogy hol repedt.
Úgy is első lépésben elvágom a felhajlópántnál, ha itt repedt, nem érdekel.

Emailben vagy itt a fórumon jöhet az infó
SJ13A fémtankos rmx-re fel lehet tenni az PJ-s műanyag tankot?
88mm a légrés, 639mml / oldal legalább 10w-s vastagságú teleszkóp olajjjal.
Urak, kérdezném, hogy 97-es RMX 250-be mennyi az első telók olajkapacitása?

JA! És valami ééccerű megoldás a rezó kipucolására?
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Őt keresd biztos van neki!
És sok minden más is.
Suzuki RMX 250 hez- keresnék fém benzintankot! SJ alvázszámúra. Vagy esetleg nem e tudja valaki hogy felmegy rá a PJ-s Műanyag tank is?
de legalább megpróbáltuk
Ha jól márem a dolgokak a tied még kisseb mint az enyém az enyémnek 50mm a belső átmérője az a 28as karbié.
Ez bukta :(
Szia
A képek amit igértem, mércét csak ezt találtam hirtelen
szia
RMX 250 94' be való de a lengéscsillapítót fel kell újítani
hívj ha érdekel valami inkább 30/378 32 86
Szóval amikor, és a Hátsó lengéscsillapítót...
Éljen a tel.billentyűzet.
Köszi a jó tanácsot.
Majd élek vele ha hazaértem
Egyébként herélt már ki valaki rezonátort? (RMX)
Valamint a himbámat szétkaptam, de voltam olyan ügyes hogy nem fényképeztem le, és nem tudom hogy pontosan hogy állt.
Van neki jelentősége ha valamit pl. 180fokkal fordítva rakok össze?
Tulajdonképp 2elemről beszélk.
Azt hittem hogy odavan a hátspítóm is. Vagyis hogy felújitókészletet kell vennem(alsó,felső). Doe mikde amghikor szétszedtem akkor láttam hogy nem csapágy van benne(mert azt hittem)
Szóval akkor normális ha van egy ki oldalmozgása beépitett állapotban?
(nem le fel, hanem jobbra balra um.)
Ha az amid a hirdetésedben is latok, es a femtankos Rmx gyarija, akkor annak 50mm lesz a belso atmeroje a karbi felol. A 38-as karbihoz neki olyan kellene ami belul 62mm! (a 38 pj tudtommal 45-62, a gyari Tmx meg 36-50 kulsoju)
Az a hatso telo amit hirdetsz mibe valo etedetileg? Az Rmx-edben volt? Olaj van meg benne, csillapit?
Oksa délutánra meglesz az is
Délután tudok mert holnap meló van csináld a képeket addig :D
Ez a méretvétel dolog a legtutibb ötlet.
Szia!

Dugózd le az egyik végét, tegyél bele kb 50 db M6 os anyát és öntsd fel benzinnel (persze ne tele :))aztán játssz vele betonkeverő effektust. Ezt csináld meg 3-4x garantáltan tiszta lesz.
Mindig számold meg, hány anya jön ki, nehogy benne hagyj!

A kiégetéssel mindig csak vékonyodik a fala, s megváltoztatod az anyagszerkezetet ott is, ahol nem kéne.
Szia
ird meg a méreteket lefényképezem neked és ha tetszik akkor 5000Ft+posta a tiéd ( holnap csinálok képeket )
Ennek jonak kene lennie sztem:

http://m.ebay.com/itm/26109002...
Kellene HELP!
1995 ös RMX 250 es re kellene légszűrő összekötő gumi ami 38 as skarbihoz való.
Segítségeket előre is köszönöm !
125-ös gépet keresek azonnali kp-s megvételre borsodban vagy miskolchoz közel lehetőleg! Ha valaki tud valamit jelezze! Köszi!
Sziasztok.

Valakinek valami ötlet Rezo kiégetésre?
Mert nekem az istenért be nem akar gyulladni a koksz benne.
Már arra is gondoltam hogy felteszem egy gáztűzhelyre, úgyis le van homokszóratva, a festést nem bántaná. XD