A hondának pontosabb, finomabb a váltója mármint a suzukihoz hasonlítva. Minél újabb legyen mert a futóműve annál jobb általában. Teljesítményre meg mindegyik erős.
És a legtöbbet a tudásod számít. Gagyi motor jó pilóta biztonságosabb mint fordítva.
Üdv
Az lenne a kérdésem, hogy a 2001 es rm 125 milyen motor? próbáltam utána olvasni, de leginkább csak olyan írást találtam ami újként vonatkozott rá, de 13 éves létére milyen hibákat szokott produkálni pl váltó, power? ( ezeket találtam itt a forumon vissza olvasva de mintha azok a régebbi modelleknél jelentkeztek volna)
Szia mindenképp hozzáértővel vásárolj,én saját hibámbol mondom.Nekem nem indult a motor csak 10-dik rugásra s alaplap cserés lett 40 ezer lett.Az rm ami nekem van az nagyon jól motorozható tisztán kezelhető dinamikus.Mentem haver Honda cr 250 nekem az lomha nem olyan pörgös kezelhető mint az én Rmem pedig fiatalabb 4 évvel a Honda.
SZIASZTOK..RMX 50 2003 ASHOZ KERESEK WIRING DIAGRAMOT.. hiába ütöttem be gogléba mindent adott csak azt nem! valaki esetleg egy linkkel megtud dobni? előre is köszi
Sziasztok Rm 250 93 as évj. Hányas fő fúvóka kell bele és hányas alapjárati fúvóka kell bele aki tud segíteni az írjon nyári használatra. köszönöm, Keihin karbi
Sziasztok ! Volna egy nagy kérdésem ti jobban othon vagytok az Rm témában na volna egy motor amit cserélni akarnak velem . Ti láttok rajta valamit ami nem oda való esetleg mokolt irjatok valami kis infót :) erről lenne szó : .http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom egy RM250-ben :) Következő szezonra.
De nem volt még crossom. Csak endúró (Dr600, XL600R)
Most ki akarom próbálni a 2T-t is.
Mit gondoltok róla?
Strapabíró? Fogyasztás? Alkatrész? Endúrózásra alkalmas-e? stb.
En meg nem is mondtam karacsony utan csereltem kipufogotomitest, es megprobaltam berakni a 3.5 mm vastagot es sikerult... A 2 mmezhez kepest meg hamarabb jon az ugras, es egy tonussal melyebb lett a kipufogo hangja! Uh. thx a kivitelezesert!
Tehat igaz a teoria: Minel nagyobb a belso hossza a kipufogonak annal kisebb, minel rovidebb annal nagyobb fordulaton erkezik a visszatolto hatas.
A hondának pontosabb, finomabb a váltója mármint a suzukihoz hasonlítva. Minél újabb legyen mert a futóműve annál jobb általában. Teljesítményre meg mindegyik erős.
És a legtöbbet a tudásod számít. Gagyi motor jó pilóta biztonságosabb mint fordítva.
Üdv