Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.megazip.ru/ru/bike/...

Itt kinézed megírod én meg megkérdezem...
heló. úú azt nagyon megköszönném csak a 2x nyolcjegyű cikkszámot nem tudom. mijen cikk számra gondolsz?
M0 motornal nézd meg, 21 körül volt a felujito
Mennyibve fájt ha szabad megkérdeznem én is ebben a cipőben járok a télen meg kellene oldani...

18-20 körül találok Eayről itthon 24, hátha te jobbat tudsz
Ha írsz kétszer nyolcjegyű cikkszámot én is meg tudom neked kérdezni a debreceni suzuki autószalonban, ők is tudnak motor alkatrészt is rendelésre van náluk 15% bónuszom.

Bajannak anno kérdeztem a berúgókart 43 ezer helyett 35 lett volna...
Köszi, pivot works-öt rendeltem. + egy tartalék légszűrőt, hogy ne kelljen a száradásra várnom :-)
sziasztok rm 85 ös hátsó lengővillát keresek ! zsenak94@freemail.hu
Vagy tudod mit! Itt az email címe az alkatrész beszerzőnek. peter.florika@carmo.hu
Ő nagyon rendes bármiben segít ha tud.
A telefon számuk:
06-42 508-154 És Péter Flórikát kérd majd.
Megkérdezem neked és válaszolok
köszi
AlSi11 vagy 12. Aki bevallja, az ezt adja. Aki nem biztos, az szerint ez a dugattyú alapanyaga...(néhol) de ez bírja a nagykönyvben. Én is ebből fogok csinálni.
Szia
Ez az enyém
remélem a tied jobb állapotú
Nem tudod nekem megérdeklődni hogy ott a két power egyben mennyibe fáj? alvázszámom: sj13a-102165
amúgy meg rmx250sn
Előre is köszi
üdv: Csabi
Nekem a power felső része tört el a karikáról.xD
És a dugóhoz is bemászott sajna de azt lesz*rom mert azt tok szerezni csak a power idegesít hogy honnan szerzek. amúgy ki van kopva valamennyire a power helye "lyuka" is.
Jövő héten megmondom mert benyaltam énis:D 4 felé tört az egyik power nyelv és legajjalta a dugót :D most akarok telje felső rész venni ha tudok árakat küldöm.
Sztem All Balls-t vagy Pivot Works-öt vegyél Prox felejtős...
ahol beül a két power a hengerbe mennyire van kikopva?
Szevasz,maga a 2 szelep mennyi volna a szalonba ahonnan rendelted?
köszi
ha csak a 2 szelepet kell cserélned úgytudom az is 50 ropi körül van a gyári,enyém amikor eltörött esztergáltattam aluból ,de egy év után azis eltörött ugyanott ahol a gyári...
Neked is a csapnál törött el?
Most éppen azon agyalok milyen aluból kellene csinálni a következőt...
Addíg power nélkül használom,elég non lineáris a teljesítmény leadás
dugóhoz neked hozzá tudott érni?
Sziasztok!

A himbámat kell felújítanom mert kottyan az egyik csapágynál. 2000-es rm 250. Milyen (melyik gyártó) felújító szettet érdemes venni?

Ez az utolsó lépés és utána elvileg hibátlan a motor.
Szia.
Én most cseréltem alsó power vezérlést és rudazatod és felül amibe bele megy a rúd ez volt 29 e FT kompletten és gyári japán cucc szuzuki szalonból rendeltem
Köszönöm:)
Jó bele!
Sziasztok!Egy kérdesem lenne...remélem valaki tud rá választ is:)
Lenne egy 200as 2ütemű yamaha quadom, LÉGHŰTÉSES!
A kérdés az lenne,hogy az automat olajozású rendszerbe Motul 710es olaj jó e, mint amit a cross motororokba kevernek benzinhez?!
Nekem van egy Honda Cr-em is,abba jó...a kérdés hogy a quadba is jó e...:) Előre is köszi
köszi majd ránézek melyik hiba van jelen.