Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello a csomagot reggel feladta a kedves oldal bordám
Ha most lett összerakva 750 ml egyébként sima olajcserénél 650 lenne...
Köszi szépen már nem kell, van bele bontott gyári :D
Szeretnék egy fiatalabb Cr 250-et! Nem minden áron adom el, ha kapok értelmes ajánlatot akkor megy, ha nem akkor marad!
Sziasztok rm 250 es 93 as évj menyi olaj kell a váltóba most raktam össze a motort úgy,hogy teljesen száraz.
Holnap reggel postázom
Szia
Köszi szépen
küld amin tudod
Szia!
Itt vannak a képek!
ha van mint akkor semmi se lehetetlen
fogod a gyárit és megméregeted
Miért adod el a TM-et?
Üdcözletem,ez a gyáriról lett lemásolva igaz?
Milyen alu ötvözetből csináltad?
Méreteket tudnál e küldeni?
meghálálnám
köszi
Szia. Én a dugó ivvel vagyok bajba..meg egyéb más is baj, mert az enyém nem kerek, és szögben is áll, meg kevés a tengelyek száma a marógépben. Én maró-fúró készüléken gondolkodom. Te hogy csináltad?...és milyen alu ötvözetből?
Hát ez nagyon menő! Nekem csinálnál ha megkérlek persze nem ingyen :D Azt viszont nem tudom, hogy minden tipusú RMX hez jó a power ?
Szeva power király
ilyenek a powerek a második képen lévőt azt én csináltam
Hogyan és mi módon esztergáltattad. Méreteid vannak esetleg vagy ilyesmi? Jó lenne egy kis infó Köszi
melyik része szeretnéd cserélni a powernek ?
sziasztok... SEGÍTSÉGET kérnék..van egy 2003 as rmx 50 em és rendeltem hozzá váz szám alapján síbertűt de nem jó a mérete..nem fér bele a helyére..túl vastag a tű! hogyan lehetne megnézni pontosíttani azt hogy pontosan myilen a síbertű gyári tipusa..valami könyvből vagy manual service ből.. esetleg tipp?
Szia nekem egy haverom most vett powerhez alúminíumot s legyártotta magának rm 125-ös hez 94 es évj csak a csúszkarészt gyártotta le.Ha gondolod beszélek vele.
okés thx majd rá keresek
20w-50 vastag olaj szerintem! ATF Dex3 teljesitményszintű olajat ajánlok és azt használom és használtam a kx-be is. Tökéletes hidegen és melegen is!
hát szerintem a gyári powert nem veszem meg.
összesen kompletten 200 ropi körül van.
úgy hogy le kéne gyártatnom valakivel.
és akkor ebben ki tudna segíteni? (rgvzoli nem naon)
Sziasztok Castrol Actevo 4T 20w-50 ez jó a 250 es Rm váltójába szerintetek vagy mit ajánlotok ?
Az enyémnek pl 11254-28C10 a menetirány szerinti jobb nyelv...

És bocs kétszer ötjegyű nem 8...