Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na megvan a baj. A power mozgato rud fel van akadva a lepkefing is lenyomja. A dugo is meg van nyomva kicsit. A mozgatot lenyomom és visszamegy felülre.
Aha, hát akkor kb ugyan úgy motorozunk, pályát majd csak nyárra tervezem :) Hát akkor köszönöm szépen a segítséget át nézem amit mondtál és remélem minden rendben lesz :)
Ha enduróba használod és tögymörögni is szoktál akkor az 50-es keverék bőven elég, de a 40-es is jó. Ha sokat gurulgatsz vele akkor hajlamos kicsit besokalni az olajból, ami mind lerakódik a poweren-kipufogón. Pályára mehet az 1:33. Én 50-est szoktam keverni szintén castrol power 1-ből, de én elég sokat gurulgatok, jó utak vannak felénk az erdőben, néha mászok vele.
Köszönöm szépen a segítséget :) A héten ránézek a membránra, meg kipucolom a karburátort + át nézem. 40-es keverék amúgy jó bele? Te hányas keveréket ajánlasz?
Az olaj az jó minőségű, ne válts. Elméletileg a gyertyakép is jó, ha világosbarna. Karbin próbálj állitani. Benzin-levegő csavar mennyi fordulaton van. Szerintem csak beállitási probléma, bár lehet még membrán is! Vedd ki a membránt és nézz rá!
Gyertya világos barnás színű.
Én ezt egy hete vettem és az előző tulaj 1:40-esel használta mert új dugót kapott.
Hát túlzottan nem szoktam pörgetni, de melegen akkor is indul egy rúgásra. Castrol Power 1 olajat kaptam hozzá, lehet hogy kéne egy jobb minőségű olaj meg egy új alacsony hőértékű gyertya?
Gyeryakép mit mutat, mikor kiveszed a gyertyát?
Tehetsz bele alacsonyabb hőértékűt, én is ugy járok a tm-el. Most télen 8-as helyett 7-es van benne NGK! Az is lehet sokat kap a motorod és mivel nem huzod neki, megáll a gyertya. Milyen keverékkel jársz?
Sziasztok!
Van egy 1998-as Suzuki Rm 250-esem.
A motor hidegen-melegen indult egy rúgásra, és egyik napról a másikra csak úgy indul be hidegen hogy rakok bele másik gyertyát, viszont már melegen egy rúgásra indul.. 2 darab gyertyám van itthon, lehet hogy hibásak? Vagy esetleg alacsony hő értékűt rakjak bele így télre? Válaszokat előre is köszönöm :)
250-es rm és 250 rmx blokkja miben különbözik egymástól ? tudtok segíteni ?
Sziasztok van itt valaki ?
Jaja foltbenzinre gondoltam. Szerintem teszek rola fel képet hatha megtudok valami okosat. Köszönöm a segítséget.
Bár szó szerint nem tudom mi a mosó benzin, mert valaki a foltbenzinre is mondja. De az utóbbi szinte már TvShop-os csodaszer... igen lehet vele, viszont javaslok egy csepp olajat az összerakáshoz...
A dugot ugy értem hogy nincs àtégve nem karcsos mindenki atr mondta hogy jo. A povert lehet mosobenzinnel takaritani?
Fura ez, de van. A membrán a teljes értékű szívószelep, a powerszelep pedig a kipufogó szelep, ami nem teljes zárt... Tehát a 2t kipufogó szelepét, sûrűbben kell takarítani, mint a 4t társát...
A baj az ha tényleg nincs benne...
ne haragudjatok hogy beleszólok de 2t -ről van szó
nem 4t -ről..
Nincs kipu szelep ...stb
Ha jó benne a kompresszió elég erőset rá kell rúgni...Hogy érted azt hogy jó a dugó ránézésre?A kipuff szelepet rendszeresen kell takarítani.Ha néha nem működik mindeképpen szedd vagy szedesd szét.A rúd emel csak a szelepek nem mozognak?
Honnan lehet megtudni a motorom évjáratát ha nincs meg az alváz és a motorszám sem? A felújításhoz fontos lenne!
Ha nem stabil az alapjárat hanem ingadozik is és nem nagyon reagál a levegőcsavarra sem, akkor akár főtengely szimering is lehet, de első körben mindenképp karbi tisztitást csinálj!
Masnak is könnyen lemegy az RMX berugokarja? Erö van a motorba rendesem. Mert a dugo jolnézki remélem nem kell cserélni. És a poverszelep van hogy nem müköfdik de vanamikor meg jo. Lehet hogy takarítanom kéne csak mivel meg hogyan . Nem akarom elbaszni vagy lehet elviszem balami hozz àértöhöz.
Karbi tisztítás + alapjárati fúvóka tisztítás szerintem
Sziasztok olyan kérdéssel vagyok felétek hogy nekem van egy 96"-os Suzuki Rm125-ösöm és olyan problémám lenne h hidegen nagyon nehezen indul és most olyat csinált hogy hogy beáll az alapjárat aztán húzok egy kis gázt elengedem és felpörög alapjáraton mi lehet a gond?
sziasztok.

Ha valakit érdekel van 1 komplett rmx 250-esem ( 1995)
Mindene eladó .. írjatok bátran..
De inkább ide:
csabesz914@freemail.hu
Sziasztok
2006-os 450-es Rm-z idomok eladóak!
Ár megegyezés szerint!
Sárga a vèrem