Üdv. Vegyél egy 4 üteműt..
Sajnos a 2-t szereti a hasát. cserébe megy mint a barom..van egy feelengje az biztos....Viccet félretéve. ha a fő ,és az alapjárati fúvóka is . nagyjából a gyári értékhez közeli, és a gyertya színe is szép barna . akkor inkább tegyél hosszabb áttételt egy picit. 2 fog hátul, már picit segít.
Az üzemanyagot "elszegényíted"az nem túl jó. mert kevés lessz a kenés, és túl is melegedhet, extrém esetben meg is szorulhat a motor.
Szia elsősorban azt a fő fuvokát méresd be ami most benne van mert sokan felpiszkálják nagyob ra. 3 féle fő fúvoka szett van az RM-ekhez,Verseny ,Túra,Útcai ,s az alapjárati fúvokát is lekell méretned mert ha az nagyobb mint a gyári 50-es méret akkor is zabál ebből is 3 féle méret mehet az RM ekbe.http://motoroswebaruhaz.hu/spl... http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
Üdv
van egy összekőtö csövem rmz 450hez
leömlőre menő részénél 45mm a cssatlakozás a dobra menő résznél 54 mm ajándékba adok hozzá 2db rugót
írj vagy hívj mit ér neked és megegyezünk
Sziasztok segítséget vagy ötletet szeretnék tőletek várni hogy hogyan tudnám csöökenteni a 250-es rm-em fogyasztását. endúrózgatni szeretnék vele de alig megyek vele és oda is van egy tank. Eddig csakmpályáztam de mostanában rákattantam az endórozásra
Valamennyi mindig marad a blokkba, ha leengeded, de 3dl az sok. Max 0,5dl! Valahova elcsipegeti, de ha a gyertyád fasza akkor nem hinném hogy eszi. Ha enné akkor a tünetek azok lennének amit te is irtál, nehezen forog ki, köpi a gyertyát, mindenesetre ezektől függetlenül csipegetheti ugy is, hogy csak keveset és akkor nem feltétlen köpi a gyertyát. Cserélj szimeringet az a biztos!
kívülről nézve minden oké, hengert lehúztam és ugye van 3 része a powernak ami nyit és abból a 3ból a középső az csak úgy van szabadon fel-le mozog ha nyitom a powert, ha nem. az lehet a baj forrása?
Helló
Szerintem nyitva van a powerwd,
kipuf le belenéz és alap állapotba zárva vagyis bele kéne lógnia és kézzel fel tudnád nyomni az az nyitni, ha nyitva van akkor keresd tovább oldalt le a kipuf allat és lehet ott van szétesve, vagy a tengelynél a kis csavar mint nekem kitekeredett. de ahoz ki kell szedni a blokkot
Hello. Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy mitől nincs nyomatéka a motoromnak? 1994-es rmx 250 mikuni karbis 40 lovas, nyomaték semmi fordulatot elkapja akkor meg megy mint az őrült. Ez mitől lehet power baj talán?
Sziasztok. Főtengely szimeringre,( olaj felöli), hibájára utaló nyomokat, tüneteket szeretnék Tőletek hallani. Hogy miért? Maximum 200 és egy kicsi km óta, a 750ml-ből kb 400 jött le olajcsere alkalmával. Ami ugye több mint a keverékbe kell.. Külső folyás kizárt... Ami bosszant, első rugásra indul, megy mint a bolond, gyertya tiszta, fustölésmentes üzemi járat... Akkor most mi van...
Szia kb 600ft ért bárhová elküldöm postán ha akarod ha meg utánvéttel szeretnéd akkor egy ezressel drágább az utánvéti díj miatt.
személyes Átvétel Esztergom és környéke.
hát én mióta meg vettem nem volt bántva nyár közepén hoztam el előtte lett meg csinálva a motorja de a gyertyát is ki szokta nyirni egy durranás indításkór és gyertya csere nem tom mi lehet vele a szelep hézag miatt halhat meg a gyertyám is?
Szelephézagot állítsatok. Ha meg nem régen volt állítva akkor ki kell cserélni a Szelepeket mivel a 250 es RM-Z - nél Sajnos betegség hogy Beverődnek a szívó szelepek és lépcsősre kopik a szeleptányér... Ha szarabbul is megy akkor szelepcsere... De a nadrágot kössétek fel... :D
Üdv,
Éppen tevődik össze a gépem power szelepe,mennyire érdemes feszíteni a rugót?Mer alapból nekem úgy volt beállítva hogy alig tartott ellent valamit,mennyire érdemes azt megfeszíteni véleményed szerint?
Egyébként az az emelő "fül" törött el ami a power tengelyén van és emeli a szelepeket,
fater esztergál másikat :D
kicsit szélesebbre lesz hagyva
köszi
Sajnos a 2-t szereti a hasát. cserébe megy mint a barom..van egy feelengje az biztos....Viccet félretéve. ha a fő ,és az alapjárati fúvóka is . nagyjából a gyári értékhez közeli, és a gyertya színe is szép barna . akkor inkább tegyél hosszabb áttételt egy picit. 2 fog hátul, már picit segít.
Az üzemanyagot "elszegényíted"az nem túl jó. mert kevés lessz a kenés, és túl is melegedhet, extrém esetben meg is szorulhat a motor.