Nem biztos, hogy sokat enne, mert igy alacsony fordulaton lehet, hogy nyitva van, és akkor erölködik, hogy elérje a power feletti tartományt! Szóval szerintem akkor is ott körül enne!
És az az érdekes,hogy nem mindig csinálja,mert van olyan hogy ráadjuk a gyújtást és meg sem moccan........gyújtás lekapcs,majd ismét vissza és akkor meg megin hülye.Akkor elméletileg power nélkül megy ha az ki van kötve?Mert e-nélkül eszik neki 6-7litert. Mennyit ehetne akkor ha a power is jó lenne Sebaj Bandi,vegyél még a moci mellé egy benzinkutat is
Nem hinném h fűrészgép
Nekem is ezt csinálta. Valószínű zárlatos.
Az a hirtelen húzóerő amit éreztél az a hirtelen erő minden kétütemű motornál van elvileg.
Hmmm.....oda-vissza mozog?Akkor az valószinű egy beépitett fűrészgép vagy eset leg egy csiszológép,de ha jobban átgondolom amolyan elektromos kenyérszeletelő kés.
MULTIFUNKCIÓS SUZUKI RG GAMMA 125
Amikor ráadom a gyujtást akkor csinálja ezt, de egyfolytába! És ez ki is volt kötve de én éreztem hogy működik a power szelep mert 7ezres fordulat után megindul! Gondolom hogy az lehet
Valaki megtudná mondani, hogy mi lehet az a szerkezet ami a tank alatt van egy kis motor hajtja és 2 bovdent mozgat oda vissza, ami belecsatlakozik egy kis fém dobozba a hengeren!
Ja és RG 125
hehhhh vicces, de inkább sajnállak
úgy kell bemenni hogy anyukád aoukád nyugdíjas, és te iskolába jársz miközben dolgozol a hugaidra
ennyi
én ma jövök haza, látom áll a police, gázförccs visszaváltás és leforgattam a masinát
de mivel rendes vagyok villogtam meg integettem a szembejövőknek
Hát remélem, hogy valahogy megúszom
De az eltiltástól félek! Bár eddig is ment jogsi nélül a paripa.
Na jó éjt, széles utat, gumi fákat!
-köszi a nyugtatást!
Ez ilyen, tudod a sok zavargás miatt be kell hajtani az ambereken a sok összetört tárgyat, és a rendőrségi készenlét árát! De rajtad nem fogják, ha nincs kereseted!
Kurva életbe!
De ilyenéér. mégha tök nagy forgalomba meg emberek között azt mondom oké.
de csak a garázsba mentem 500 méterre azt közbe toltam 1et ez meg pont kiszúrta
Elvileg, ha nincs saját kereseted, akkor pénzre nem büntethet, szóval ha kérdezik majd bent, akkor nincs kereseted! Tapasztalat! Szerintem is 3 hónap eltiltás!
Srácok képzeljétek el, tegnap megfogott a rend őre egykerekezés miatt és azt mondta h ez szándékos közúti veszélyeztetés és eljárást inditott ellenem meg feljelentett meg minden.
Valakinek volt már ilyen ügye? (Ja meg nem volt nálam a biztosítás se.)
Ha igen mire számitsak?
A jogsim szerintem tuti bevonják kb 3 hónapra meg 15e pénzbirságra tippelek. (szerintem igy szerencsésen megúsznám)
-ja mindez éjfélkor volt a tök üres úton
vmikor régebben leírtam, hogy mi hogy csináltuk....
vmi komoly égőfejjel meg nemtom milyen gázzal felhevítettük...aztán sűrített levegőt neki
úgy kiégett mint a szar:D
Eladó 1986-os Suzuki Rg 125 Gamma-m gyújtáshibás, de javítható állapotban. Műszaki lejárt. A motor Debrecenben található. Irányár: 80e Ft (20/418-2773) Ha valakit esetleg érdekel, hívjon.
Sanyi! Miért nem nekem írsz msnen? Amúgy leveszed a kiput, levágod a dobot, kiégeted perzselővel addig, hogy már izzik, és utána kiesik a koksz! Majd visszaheggeszted a dobot!
ÜDv! Lenne egy kérdésem! Rg50 em van és ugye az egész kipufogorendszer egybe van..és már nagyon lerakódott belülről...hogy tudnám ezt megoldani hogy kiszedjem belőle a kakit?:D várom válaszaitokat.
hali!
neked is azt tudom mondani, mint a többi 50-es rajongónak
inkább vegyél vmi kispapíros 125öt, az 50est negyon hamar megszokod és utána lópimpilimpinek fog tűnni
szerintem
Nekem is ezt csinálta. Valószínű zárlatos.
Az a hirtelen húzóerő amit éreztél az a hirtelen erő minden kétütemű motornál van elvileg.
MULTIFUNKCIÓS SUZUKI RG GAMMA 125
Ja és RG 125
szólj,ha itthon az rg!
úgy kell bemenni hogy anyukád aoukád nyugdíjas, és te iskolába jársz miközben dolgozol a hugaidra
ennyi
én ma jövök haza, látom áll a police, gázförccs visszaváltás és leforgattam a masinát
de mivel rendes vagyok villogtam meg integettem a szembejövőknek
De az eltiltástól félek! Bár eddig is ment jogsi nélül a paripa.
Na jó éjt, széles utat, gumi fákat!
-köszi a nyugtatást!
De ilyenéér. mégha tök nagy forgalomba meg emberek között azt mondom oké.
de csak a garázsba mentem 500 méterre azt közbe toltam 1et ez meg pont kiszúrta
Valakinek volt már ilyen ügye? (Ja meg nem volt nálam a biztosítás se.)
Ha igen mire számitsak?
A jogsim szerintem tuti bevonják kb 3 hónapra meg 15e pénzbirságra tippelek. (szerintem igy szerencsésen megúsznám)
-ja mindez éjfélkor volt a tök üres úton
vmi komoly égőfejjel meg nemtom milyen gázzal felhevítettük...aztán sűrített levegőt neki
úgy kiégett mint a szar:D
neked is azt tudom mondani, mint a többi 50-es rajongónak
inkább vegyél vmi kispapíros 125öt, az 50est negyon hamar megszokod és utána lópimpilimpinek fog tűnni
szerintem
Egy képem van de ez régebbi de őrolla lenne szó!
Jelenleg darabokban!
De pontosan mi is érdekelne?