Nem akar most semelyik ismerősőm mocit venni, én viszont nagy 2t fun vagyok, de sajna most nincs pénzem... pedig megvenném, egyszer már akartam egy walter wolfot de az erdeti volt... gyári fényezéssel...
Egyébként milyen árra gondoltál? Szerintem több esélyed van eladni ha mondasz rá egy árat, mert pl én ha hirdetéseket nézek, azt meg se nézem amelyiknek nincs ára...
Hello! Nem tudom én így vettem!
Ha esetleg tudsz rá vevőt vagy találsz légyszi add meg neki az Email címemet!
De csere is érdekel, 4 ütemü Endurora!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Zörgő tűgörgőscsapágy miatt levettem a hengerem és dugo plusz csapágy cserére adtam fejem.
57-es furatot mértem és infóim szerint a gyári dugót nem lehet kapni túlméretben. 92'es évjáratú a motorom és keresnék egy jó dugót bele. üdv.
Akkor adok egy telszámot!( 06309475135 Galovich Tamás )Ők mindenféle km és fordulat spirál gyártásával foglalkoznak! Jó minőség és nem drága! Más nem minta után tuti legyártják.
Hellosztok
Azt szeretném megkérdezni a suzuki rg50embe milyen olajat öntsek motorolajat vagy hajtómű olajat? Másik az rg 50ből hogy lesz 80as gyártanak hozzá 80as hengert vagy kibirja az 50es a furást 80ig?
üdv
jó reggelt:D olyanba nemtudok segítani hogy kellene nekem rg50hez km/h spirál de nem találok sehol?esetleg valakit tudtok?vagy valamilyen bontot ahol lehetséges h van?
hát 1x próbáltam ki 140nél 10körül forgott...szal sztem olyan 160körül lehet vége...ezért is veszek új(nagyobb) fogaskereket előre, most 15ös van és 17es lesz kb olyan 15-20at dob rá hogy jól számolok, de inkább az utazótempó miatt lenne fontos
A gammák 45!
Ez bizto!
Plussz alkatrészakkel mert vettem egy bontottat is!
2 ütemű, 247 ccm, 2 hengeres soros motor, 49 Le (9500 1/min), vízhűtés, 6 sebességes váltó, lánchajtás, dupla tárcsafék elöl, tárcsafék hátul, 130 kg,frissen felújított blokk(főtengely, Hajtókarok, Dugattyúk, hengerperselyezés, Stb...)minden alkatrész gyári, Japánból rendelve, A motor még járatós,400km van benne. Power szelepes, Friss műszaki.
Egyébként milyen árra gondoltál? Szerintem több esélyed van eladni ha mondasz rá egy árat, mert pl én ha hirdetéseket nézek, azt meg se nézem amelyiknek nincs ára...
Ha esetleg tudsz rá vevőt vagy találsz légyszi add meg neki az Email címemet!
De csere is érdekel, 4 ütemü Endurora!
Előre is köszönöm!
Zörgő tűgörgőscsapágy miatt levettem a hengerem és dugo plusz csapágy cserére adtam fejem.
57-es furatot mértem és infóim szerint a gyári dugót nem lehet kapni túlméretben. 92'es évjáratú a motorom és keresnék egy jó dugót bele. üdv.
de remélem azért mocizgattok is
CSERE!
4 Ütemü Műszakis motorra!
Pl: Suzuki dr, Honda xl.........
TEL:06309786037
Azt szeretném megkérdezni a suzuki rg50embe milyen olajat öntsek motorolajat vagy hajtómű olajat? Másik az rg 50ből hogy lesz 80as gyártanak hozzá 80as hengert vagy kibirja az 50es a furást 80ig?
üdv
Így néznek ki a végződései? A hossza meg olyan 850-870mm?
Egyébbként mennyit megy végre a mocid?