Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is néztem régebben...csak kicsit sokalltam az árát
tudtommal nincs meghírdetve
Elhiszem köszi!
De nekem nem a kuplung miatt kell a szerelési útmutató hanem apróbb dolgokat meg buherálni rajta!
Ha esetleg van full itt az email címem:cherry007@freemail.hu
Mégegyszer kössz!
így már elhiszed?
Köszi
Esetleg egy szerelési útmutatót nem tudod hogy honnan lehetne letölteni?
én úgy emlékszem 6dbot raktunk vissza, de ha online boltból veszed márka alapján sztem úgyis annyit adnak kivéve ha darabszám szerint van...
Hát ma én is elvoltam a városban suliba....rohadt jó volt, főleg mikor esett, pont megfelelően csúszott De azért vigyázni kell, elém is hirtelen meggondolásból bevágott egy nyanya, de még megtudtam állni. A múltkor meg Budakeszi felé kb.5 fokban esőben besatuztak majdnem előttem, valami fehér nyálka is volt az úton, hát ,gyorsan kimentem volna balra, de már csúszott, aztán keresztbetettem teljesen a mocit, aztán úgy csúsztam egy darabig. Csúszós úton jobb a több hátsófék, és kevesebb első sztem.. Jól nézhetett ki, mert nagyon lestek:)
Köszike
Valaki megtudná mondani hogy 125-ös rg-be hány kopó lamella van?
Bsszus fiuk ma estem el robesszal powerslide közbe
Fáj a csuklóm de szerencsére nem lett baja a robbantónak (a nedves út kihozza belőlem az állatot)
Ti legyetek óvatosabbak!
jaaaah vágcsi, hát persze szinte az összes 2T 125 fojtva van, ugyanis hogyan lehetne A1-es közel 30pacis masinád, az enyém pl elektronikában van fojva...de rajta vagyok az ügyön
Hát fiúk nekem már masszívan elvonási tüneteim vannak!
Csak a robesz engesztel ki most. Ha nem lenne már antiszociális lennék rég (le se teszem 1kerékről)
Nem a tiéd van meghírdetve?
Hát nem feltétlen, lehet h EU-ba szánta mint a folytott RS-eket, NSR-eket meg még sok 125ös motort!Például ez!
http://www.motorcyclespecs.co....

Üdv: Labika!
ma énis kint voltam
hát mit ne mondjak felejthetetlenül SZAR volt csak 4-5e ig forgatni a masinát
kb egy roller külömbbül ment
áh, azért elég ózsdi lenne ha a SUZUKI összerakna egy ilyen masinát..
Csátok tegnap kihoztam végre a gépet virul a fejem.lehet ma még csinálok egy videót is h mégis miujság megy e még
Ezen csodálkoztam én is....és 125ös!Szerintem power nélküli de nem tudom!
na most egy kicsit magamról is
ma beröffentettem a mocit...és mit ne mondjak elégedett vagyok...belefeccöltem 68e ftot és úgy néz ki STIIIL lett
majd ha vkit érdekel feldobok videót is!
további jó napot
sztem a pinkmotorsnál érdeklődj, ők a legjobbak és a legolcsóbbak egész Mo.-n!
www.pinkmotors.hu
nem is tudtam hogy vannak ilyen 140ig írt RGk , de am minden RG fojtott....van amelyik gyújtásban van amelyik kipuffban...
sztem meg kéne próbálni ráméretni padon hogy hány paci...de tuti 125ös az?
Heló
Valaki megtudná mondani hogy 1994 évi 125-ös Suzuki RG-re Kuplung lamellák mennyibe kerülnek.
Előrre is kösz.
All!Mit tudtok az új szériás RG-kről amelyekben 140ig van az óra és kmh?Gyárilag folytott verzió vagy csak az óra van addig és megy tovább?Power nélküliek?Előre is köszi!
hát mi így csináltuk...de sztem nem lett erősebb a moci...vagyhát majd meglássuk
Sima pbgázos perzselővel, vagy annak a forrazstó fejével meg lehet csináni, pár perc alatt felizzik benne a koksz, és szépen végigég. A csövet teermészetesen újra kell festeni hőálló festékkel.