Üdv! Már többször eszembe jutott, hogy a következő mocim egy 250es RGV Gamma lenne... Van valakinek tapasztalata erről a típusról?
Pl. mennyire durva egy ZXR250-hez képest? Szerintetek bírja az utassszállítást? (a 125össel is "lehet" utast szállítani, csak tapasztalatom szerint 500km-en belül kinyíródik) Mit "szólna" a V2-2T blokk az autópályázáshoz?
helló mindenki! Suzuki rg 80-hoz lenne egy passzos GYÚJTÓELEKTRONIKA eladó!
IÁ: 8e Ft. + a posta 800kb. Tel: 06703294095. Mail: ga-bika@freemail.hu Üdv! Ga-bika
én ma voltam kocsival dabason és ha már arra jártunk elnéztünk kakucsra is hát egész jól néz ki már amióta utoljára voltam én ott. de majd tavasszal remélhetőleg összejövünk egy jó kis gurulásra
bassz*tok meg, miért nem tud mki budapesten lakni?:D
de ha Kakucsra mész, ottsem sőt ott nem tud az ember mit kezdeni egy 3milliós gixxerrel
a 3-400e ftos 125ösök sorra alázzák a kanyarbanXD
húúúú ma voltam egy olasz motorszerelőnél...azt mondta hogy hajtókar hát remélem h mostmár megvan a hang oka: , csak ahoz szét kell h húzzam a blokkot teljesen
am meg kakucs még távoli jövő...nem hóban megyünk majd
Én kérlek 0 kmesen 2007 es és kemény 6ezer Forintot adtam érte...boltból...és eddig még kemény hidegben terhelés alatt se csuszott meg(alőttem satuzott egy kocsi mentem 90el) és eddig elég jó gumi tapad meg nem is kopik annyira mint amennyire hinné az ember!
-megy mint az ördög
-sokat fogyaszt
-nagy a szervizháttér
-és nagyon teccik nekem is
Pl. mennyire durva egy ZXR250-hez képest? Szerintetek bírja az utassszállítást? (a 125össel is "lehet" utast szállítani, csak tapasztalatom szerint 500km-en belül kinyíródik) Mit "szólna" a V2-2T blokk az autópályázáshoz?
nevetséges.
asszem hétvégén nekiállok
IÁ: 8e Ft. + a posta 800kb. Tel: 06703294095. Mail: ga-bika@freemail.hu Üdv! Ga-bika
FURCSA ALAPJÁRAT
de ha Kakucsra mész, ottsem sőt ott nem tud az ember mit kezdeni egy 3milliós gixxerrel
a 3-400e ftos 125ösök sorra alázzák a kanyarbanXD
húúúú ma voltam egy olasz motorszerelőnél...azt mondta hogy hajtókar hát remélem h mostmár megvan a hang oka: , csak ahoz szét kell h húzzam a blokkot teljesen
am meg kakucs még távoli jövő...nem hóban megyünk majd
http://www.gokartland.hu/index...
akkor nem számít annyira a motorerő a vonal vezetés miatt:)