Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyobb a szervízháttér mint egy 125ös gammánál?
Kb. mennyit fogyaszt? Én 13L hallottam, de remélem azért annyit nem...
Az a tapasztalat, hogy:
-megy mint az ördög
-sokat fogyaszt
-nagy a szervizháttér
-és nagyon teccik nekem is
ilyen mocit nem kéne venni közútra :) amugy meg sokkal jobb mint egy ZXR 250. ilyet pályára szabad venni.közútra sztem butaság.
Üdv! Már többször eszembe jutott, hogy a következő mocim egy 250es RGV Gamma lenne... Van valakinek tapasztalata erről a típusról?
Pl. mennyire durva egy ZXR250-hez képest? Szerintetek bírja az utassszállítást? (a 125össel is "lehet" utast szállítani, csak tapasztalatom szerint 500km-en belül kinyíródik) Mit "szólna" a V2-2T blokk az autópályázáshoz?
és NTN?
www.skf.com van fent katalógus,beírod az adatokat és kidobja a csapágyat,én,ha cserélek skf-et rakok,feleslegesen drágább a gyári
sztem SKF vagy vmi jót...még fogalmam nincs, lehet hogy pinkból rendelek lehet h gyárit nézek fogalmam nincs még
Mivel ismerjük egymást 29ért én is elválalom Neked milyen csapágyakat raksz majd bele?
Az Szééééééép! Annyiért én is megcsinálom neked.
nevetséges.
beszéltem az emberrel.....csak szétszerelés akatrész nélkül 30e ft LOL
asszem hétvégén nekiállok
hehhh, én holnap kérdzem meg h elvállal-e egy közeli szerelő egy hajtókar+főtengely csapágyazást....ha nem megcsinálom én
Hát megpróbálom, ha nem fagyok oda hozzá
Fogod télen járatni?
neem . Az enyém pl most lesz kész nemsokára
na mivan srácok, mi ez a halottság, mki eladta az RGjét?
van egy eladó hengerem prox dugóval, polírozott felömlőkkel akit érdekel írjon ár 40e
helló mindenki! Suzuki rg 80-hoz lenne egy passzos GYÚJTÓELEKTRONIKA eladó!
IÁ: 8e Ft. + a posta 800kb. Tel: 06703294095. Mail: ga-bika@freemail.hu Üdv! Ga-bika
én ma voltam kocsival dabason és ha már arra jártunk elnéztünk kakucsra is hát egész jól néz ki már amióta utoljára voltam én ott. de majd tavasszal remélhetőleg összejövünk egy jó kis gurulásra
mmint hogy a hajtókarnak vagy ilyen **sz hangja.....
FURCSA ALAPJÁRAT
bassz*tok meg, miért nem tud mki budapesten lakni?:D
de ha Kakucsra mész, ottsem sőt ott nem tud az ember mit kezdeni egy 3milliós gixxerrel
a 3-400e ftos 125ösök sorra alázzák a kanyarbanXD
húúúú ma voltam egy olasz motorszerelőnél...azt mondta hogy hajtókar hát remélem h mostmár megvan a hang oka: , csak ahoz szét kell h húzzam a blokkot teljesen
am meg kakucs még távoli jövő...nem hóban megyünk majd
Ha ide mentek pályázni:
http://www.gokartland.hu/index...
akkor nem számít annyira a motorerő a vonal vezetés miatt:)
Na! tavasszal én is benne vagyok egy kakucsban csak az a baj h tőlem is messze van...
Tőled messze? én nekem 160 km-et kell menni az már messze van.nem 30km
Én kérlek 0 kmesen 2007 es és kemény 6ezer Forintot adtam érte...boltból...és eddig még kemény hidegben terhelés alatt se csuszott meg(alőttem satuzott egy kocsi mentem 90el) és eddig elég jó gumi tapad meg nem is kopik annyira mint amennyire hinné az ember!