Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a műveletet vajon a Fekti nekem végrehajtaná?
a képen nem én voltam...kicsit husos lennék
a Fekti művészúr volt, először fel kell hevíteni, majd a forró olaj a benyomott(mi így csináltuk) nagynyomású levegővel égett mint az állat...nagyon rengetegsok szmötyi kijött
Bali! Láttam bikepics-en a képeid között,hogy kiégetted a kiput,jött ki belőle koksz rendesen? Mármint fellazul normálisan és kipotyog? Írd le pls pontosan hogy csináltad! Thx!
Szerintem ja.
Majd körbelesek h mi a válszték.
am Köszi!
gumiméret?
Front tyre: 110/80-17 52S
Rear tyre: 120/80-17 61S
De ugye a Fektihez mész?
06209311094
Valaki adja meg az RG felniméreteit (nincs nálam a mocc) mert nem akarok tévedni a gumisnál
Köfi!
én a helyedben, visszaheggeszteném azt a darabját és újra kiesztergáltátnám..
de asszem a tábla is vas..nemis alcsi, úgy viszonyt melegebb a dolog...
én ezért vettem rendszámosat...nem kell a zsarukon izgulni
Leszeded...én ugy csináltam...de am elviszed esztergályoshoz és mondod h egy ugyanilyen táblát csináljon neked kis lemezből csak a 125 az 50 legyen....de am ha az alvázszámod 125ös akkor bukta engem is megfogtak RG-vel....iinkább vegyél egy rendszámos gépet!
Na ezt én is várom!
Heló mindenkinek!
Nincs valakinek egy lyó ötlete hogy csináljam meg a 125-ös rg-m kis táblályát hogy ne 125 ccm legyen hanem 50 ccm!
Várom a lehetőségeket!
A válaszokat előrre is köszönöm!
Üdv mindenkinek.Valakinek nincs véletlen egy fullos RG 125 service manualja?
ugyan az a tv50 wolf mint az rg 50 csak az rgn van egy fejidom és két motortakaró idom :)
Nekem is ilyesmi volt a régi RG-m
De ez más egy picit. Amugy frankó kis gépezet volt nagyon!
ahan,csakis odaviszem:D akk marad így^^
Vidd Szekrényesihez h milyet szeretnél Ádámmal csinálnak idomokat!
hát sztem... inkább vmi fabrikálson vagy márkakereskedésben gondolkodjál, bonott nem hiszem h lesz, mert én még 1et nem láttam az országban
Hali!
Valaki nemtud jóálapotu idomokat oldal és fejidomot RG50re? legalábbis a két oldalsó idom ha lenne..
e-mail: haxorx@citromail.hu

http://www.50cc-motorcycles.co...
nem találom a telszámát...de rajtavagyok
Na az engem érdekel
nekem van egy nagyon komoly bodweneket gyártó ismerősöm...holnapra megszerzem a számát...
de ha neked az hátrány hogy budapesti akkor nem szóltam
Sanyi miért adod el?Nem elmászkálsz vele?
lemaradt a megkímélt állapot, kevés kilóméter
ÜDv.

Elado egy Suzuki TV 50 Wolf Sprinter. Gyári állapot,vízhűtéses,6sebességes,jó motorral. Végsebesség: 105körül van.
Érdeklődni: 06202019366 Iá: 145e ft

http://www.50cc-motorcycles.co...
Bemész egy suzuki szalonba és ott biztosan tudsz rendelni
Sziasztok! Valaki megtudná nekem mondani hogy hol tudok rg-hez kuplung bowdent rendelni? és kb mennyi idő? elég fontos lenne... előre is köszi.