Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szintén 1989 -ig 125ccm motor blokk alkatrészenként is.
Hengerszett tökéletes, 6 garancia.
06 30 738 8462
1989-ig elektromos dolgok, ha valakit érdekel jelezze.
Sziasztok...keresek nagyon sürgösen suzuki rg..1994-es kiadásúhoz hengert hengerfejjel.. azonnal megveszem...irjatok légyszi ha van köszi
Hello

Van egy 87es 125ös rg m, egy baja van csöpög az olaj a blokkból, az érdekelne hogy tudom jol letömíteni a üresvisszajelző"fedelét" fekete tömitő pasztával probáltam de igyis szivárog, ötletek?
Hali.
Amikor még csak néha villan be pirosba az olaj jelző akkor mennyit lehet elmenni még vele olaj rátöltés nélkül biztonságba? Akkor villan be amikor erősebben gyorsítok ki meg amikor emelkedőn megyel felfele, bár nem sok kell a folyamatoshoz.
valaki tipp?
e-mail címem: zolisraccc@hotmail.com
Előre is köszi.
Hello! Főtengelyszimering? esetleg ? mert ha már nagyon kivan akkor nehezen indul
E-mail címet adsz akkor eltudom küldeni tömörítve az egészet.
Hello! Nem tudnád nekem elküldeni a javítási kézikönyvet 125-ös újabb kiadásúhoz? Megköszönném.
Suzuki Rg 125 alkatrészek eladók 1989-es évjáratig.
További információk:
06 30 738 8462
alkatresz.webinfo@gmail.com
Hali
Olyan gondom lenne hogy a Rg 125-ösöm olyan nehezen indul hidegen. Kb 1 óra állás után ugyan ez. De amikor melegebb az idő akkor nem kell köszörülni nagyon, beindul. Pedig most volt egy nagyobb felújítása. Bár előtte is nehezen indult hidegen meg hidegebb időben. Valaki tipp?
halli mindenki
segítséget szeretnék kérni. rgv 250 Mikuni 34mm es karburátor párra honnan lehet felújító szettet szerezni?
Helló..van az ujabb rg-hez elado alkatrészed:?üdv
Hali gondolom már eladtad..irj légyszi...vagy esetleg meg van még a motor?
Helló,,,nem tudom hogy tudnál e segiteni..de lenne egy olyan problémám hogy vettem tömités garniúrát az rg-re és be is indult de nehezen forgott és melegedett..levettük a hengert és utána a gyujtás felöli részt..amikor levettem forgott simán a fötengely de ha visszatettem akkor szorult..a lentkeréknél..légyszi irj köszi...üdv
Hello Rg50 bontott alkatrészei eladók.http://www.kepesmotor.hu/felni...
Az meg kolompolni fog a hengerben.
55.97 a dugattyú csak véletlenül elirtam
Ha az ablakoknál a legnagyobb, és máshol kisebb, és azablakoknál 56,1, és ebe 56,97-es dugót teszel, akkor a legnagyobb helyen lesz 3századod, felette meg kevesebb. Gyonyörűen meg fog akadni.
rendben, meg is rendeltem az 56.97-es dugót
köszönöm a segitségedet
A hengerhez ne nyúljál, hidd el, jobban jársz így. Ha zavar, hogy nagyobb az illesztési hézag, legfeljebb hamarabb cserélsz dugót benne, mert hamarabb elkezd majd bólogatni benne...
én is arra gondoltam meg az esztergályos is aki bemérte a hengert de nem 4százados lenne az illesztés mert a henger az 56.1tized a legrosszabb helyen (ablakoknál) tehát ott nagy lenne az illesztés de nekem eddig azt mondták hogy tökéletesen fog üzemelni nem kell annyit járatni meg nem lesz meg benne a maximális kompresszió
Inkább rakd bele 4 század illesztéssel, mint hogy potyára lekaparsz 3 század nicasilt a hengeredből, ami már amúgy is bőven kopott, a méretéből ítélve. Gyanús, hogy kiadná, de, ha kiadná is, inkább ne pocsékold el az utolsó morzsáit.
helló
olyan problémám lenne hogy dugót kéne cserélnem az er-ben. a henger legnagyobb furata 56.1mm, a legnagyobb dugó 55.97 igy túl nagy lenne az illesztés de itt találtam olyat hogy 56.40-es dugó:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

A hengert fel lehetne hónolni ehez a dugattyúhoz? enged annyit még a niscasil réteg?
Szia!Ja tényleg bocsi! Az első lámpa alatt,konkrétan a lámpatest alatt a fejidom tartóra felfogatva.Fényképet sajna most nem tok csinálni mert a munkahelyen van a műhelyben,nem rossz csak már 2hete a 40 tonnással járok haza . Most pihizik a motor.De ott van a fentebb leírtak alapján megtalálod.Fekete műanyagdoboz amiből vezetékek jönnek ki. Hali!