Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik lámpa alatt?Hogy néz ki esetleg fényképet tudsz róla csinálni.
Szia!A lámpa alatt található CDI-nek is nevezett kis műanyagdobozban található elektronika szabályozza a henger oldalán található power motor működésbe lépési idejét.Ami egy bizonyos fordulatszám(kor)után lép működésbe.Amit a lendkeréknél található jeladó adataiból állapít meg.A legegyszerűbben úgy állapíthatod meg a henger oldalán található motor működésének helyességét,lehúzod a vezetéket,beröffented a mocit,amit lehúztál vezetéket a kismotorról(ami a kábelkötegből jön)arra a két vezetékre rádugsz egy mezei feszültségmérőt,és húzod neki a gázt.Egy bizonyos fordulatszám után,hirtelen 12V jelenik meg a műszer kijelzőjén.Vagy rendes 12V vagy -12V a polaritás az most lényegtelen.A lényeg,hogy ott legyen a 12V .Ennyi kell a powermotor működéséhez.Ha ez megvan,akkor nagy valószínűséggel nem elektronika baj lesz ,hanem valami más.
Esetleg nem tudod hogy melyik elektronika vezérli a pówer szelepet?89-es suzuki rg 125-ön.
Köszönöm ismerem!
Daróczi Attila csinálta az összes gépműhelyi munkát Gödön. Ha érdekel a dolog, jelezd, és megadom a számát...
Üdv! hol szerezted az rgv hüvelyeket?
Helló! Van hozzá elektronikám, mivel tegnap is még ment a motor.
Az az azóta is használom.
Természetesen ha kell az alkatrész eladom róla.
De hogy melyik az, azt nem tudom. A többieket megkérném egy képet tudnak e küldeni vagy utalást, hogy a motor mely részén kell keresni.

Ma kezdem a bontását. Akit érdekelnek alkatrészek 06 30 738 8462 számon elér.
esetleg nem tudod hogy milyen elektronika működteti a pówer szelepet és hogy van e neked?
89-essuzuki rg 125-ön melyik elektronika vezérli a pówer szelepet és hogy néz ki mert szerintem az enyémen rossz.A power szelep az tuti jó mert az ki van mérve.Ha valaki tud segítsen.Köszi.
sziasztok van125 rg-ém szivatókar kellene nincs valakinek egy űdv
Nincs valakinek Suzuki rg 80 karburátorhoz(mikuni) úszója?

Vagy hol lehet beszerezni?
Most viszont kimentem a garázsba, és lefényképeztem neked a hengerfejpakolást. A hengertalpét nem találtam, de az is megvan valahol...
Bocsesz, de egy ilyen rendezvény házigazdája voltam a hétvégén, semmi időm nem maradt, csúfra még motorozni sem voltam sehol.
Nem értem az üzleteket komolyan mondom emberek....sehol nem lehet rendelni suzuki rg 125-höz tömitéskészletet...max ha 3 hetet várok rá...nem tud valaki segiteni hogy hogyan tudnék minél hamarabb hozzájutni..köszi üdv.
Sziasztok!
Ti hogyan tudjátok, motoros felvonuláson 50 köbcentis motorral vihetek magammal 1 személy?
Tehát rendszám nélküli motorral mehetünk ketten a felvonuláson?
Sziasztok!
Suzuki Rg 80-am nc11a gyári lánc áttétel R15/49, ez isszonyat rövid, néztem másik Rg 80-hoz R15/43 van szerintetek jól menne még a motor vele, mert mondták már aztis hogy nagyon gyenge lesz.

U.I: Szintúgy ehhez a motorhoz egy benzíncsap?
Nem küldtél nekem hétvégén fényképeket a henger tömítésről, miért nem sikerült?
Hello. Rg 125 gammámhoz szeretnék gyári jobb oldali tükröt szerezni ha esetleg van valakinek az szóljon! :D
Szia! semi1000@freemail.hu Ide jöhet bármennyi kérdés nyugodtan. :)
Szerinted nem lessz gondja a motornak ha le van kötve az olajtartály és én keverem..én csak pozitivumot hallottam..de te rá tudod mondani a jót mivel szerelö vagy köszi..irj..és ha nem gond lenne még pár kérdésem
Csak ilyen volt, anno én is néztem, azóta már motor nincs, meg motorszerelő is vagyok. :)
Köszönöm szépen...neked is ilyen motorod van?üdv
Köszi a linket de ilyen tömitőkészletem már nekem is van itthon, ez a régebbié, nekem az újabb RG-m van, ami miatt ez a készlet teljesen rossz az enyémhaz. Ezen az oldalon van egy drágább is ami az enyémhez való, de azt meg nem tudják nekem beszerezni, már érdeklődtem itt is.
sziasztok!
eladóvá vált idom csere,és kipufogó csere miatt ára az egésznek egyben 22000Ft(alkuképes) de külön külön is.:
farok idom prizmával(hibátlan állapotban!frissen fújt!(repsol narancs)),gyári kipufogó dob(nincs szétrohadva szóval hibátlan!)suzukis védő ráccsal,ülés(icipici szakadás(alig észre vehető)) az ülés zárral eggyütt jár egyben!
hátsó sárvédő minden felszereltségével(hátsó lámpa+sötétített indexek segédvasak stb.) kifogástalan állapotú alkatrészek.
suzuki rg gamma 125-höz 90-es évj.
elérhetőség : rycsy1994@gmail.com
vagy telefonon:06206107666
nemtom kinek kellett tömítés szett de itt van
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...