Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sérült Rg/Rgv henger eladó!
Szia! Nem kell aggódni. Teljesen normális minden. :)
Maradok akkor a 2 db-nál 3000-ért, mert már el akarom adni, régóta idegeskedek vele, és elment teljesen a kedvem tölle. Akkor küld a képeket hétvégén, és ha tetszik amit látok akkor küldheted a címet ahova utaljam a pénzt.
Most kerültem ide, én bizony, már úgy néz ki, csak a hétvégén tudom felrakni neked a képeket, mivel elő kell keresnem egy halom alkatrész közül, le kell fényképezni, felrakni a gépre, így, este meg, mire ide kerülök, már se kedvem, se erőm még ilyenekre.
Ha mind a négy kéne, akkor 5 pénz...
Bocsi de elfelejtettem, képeket tudnál felrakni a tömitésekről?
Csak kíváncsiságból, ha nem lenne ott az a "csak" akkor mennyiben változna az ár. Amúgy érdekel mindenképpen a dolog, és én is előreutaláson gondolkoztam. Írd meg hova utalhatom a pénzt, és én elküldöm akkor, hogy mi kell meg a címem és utalom pénzt is amint tudom.
Az a csak,,, még emel is. Eredetileg vékony acéllemez hajszálvékony gumibevonattal. De azt, ha kapsz is, már csak aranyárban...
Hengertalp+hengerfejpakolás 3 eft. Tudom, hogy előre utalni hülyeség, de, ez elfér egy sima ajánlott levélben, szóval döntsd el, hogy előre utalással, vagy utánvéttel kéred, ami +2eft két deka cuccért...
Sziasztok....tudna valaki segiteni abban hogy az helyes e hogy suzuki rgf 125-ben a gyujtás rész olajban van...szikra és minden egyéb müködik csak meglepödtünk mikor levettük a deknit..mert nem láttunk még ilyet..légyszi irjatok köszi
Nekem csak egy alsó és egy felső tömítés kell. Nem fogja befolyásolni hogy az alsó csak 0,5-ös klingeritből van? Nem fog emiatt beleütni a dugó a hengerbe?
Alsó csak 0.5-ös klingerit, felső az rendesen olyan, amilyen egy hengerfejpakolás szokott lenni. Van két db mindkettőből. Kell a pár, vagy elég egy-egy db. Írd meg, aztán írok árat...
Igen nekem is ilyen hengerem van. Mennyibe kerülne az alsó és felső tömítés a hengerhez?
Ugyanazok a 125-ös hengerek vannak rajtuk, mint a tiéden. Csak,,, mivel nem adtál meg magadról adatokat,(adatlapod üres) nem tudom, milyen RG-d van, mert a régiekhez még nem jó az enyém fajta, csak az újabb idomosokhoz... Ma már nem fényképezgetek, most értem haza, hulladék vagyok, helyette itt egy kép az RGV hengeréről...
Sziasztok....tudna valaki segiteni abban hogy az helyes e hogy suzuki rgf 125-ben a gyujtás rész olajban van...szikra és minden egyéb müködik csak meglepödtünk mikor levettük a deknit..mert nem láttunk még ilyet..légyszi irjatok köszi
Annyira nem értek ezekhez, de az RGV azok nem 250-es meg 500-asok? Nem tudom, hogy jó lenne e nekem, hozzá nem való meg már van nekem itthon egy, talán ha küldenél képet róla a zolisraccc@hotmail.com címre.
RGV tömítés megfelel? Nekem úgy néz ki 150-es hengerek mennek fel, ahhoz meg úgysem lesz jó a két meglévő. Utángyártottak, de újak...
Hello!

Valaki nem tudna nekem segíteni? Van egy újabb fajta 125-ös RG gyorsasági motorom ami úgy dugót kapott és tömítő készlet híján nem tudom összerakni már vagy fél éve. A régi tömítőkészlet nem volt rajta, ezt már így vettem, motoros boltban voltam de nem tudnak rendelni, motoros webáruházból rendeltem ott sincs, a régi RG-é nem jó hozzá olyanom már van itthon 6000 ft-omba került és teljesen más a kialakítása pedig motoros boltban mondták, hogy 98%-ban jó lesz hozzá, hát ez teljesen nem igaz. Nem tudok csináltatni sem hozzá, mivel nincs meg a régi tömítőkészlet szóval nincs semmi alapom amiből újjat csináltathatnék. Valaki nem tudna segíteni mert már csak ennyi kéne, hogy összerakjam, és nem bírom elhinni, hogy ritkább mint a bálnafos a levegőben ez a tömítőkészlet.
időközben sikerült bizniszelnem egy légszürőházat. viszont szükségem lenne valami kapcsolási rajzra a moci kábelezéséről mert sehol nem találok.. láttam itt fórumon linkeket de azok már sajna nem elérhetőek..
Üdv. A motort már eladtam, nem is emlékszem hogy oda adtam-e vele. :) De ma estig mindenféleképpen megkérdezem fatert hogy megvan-e és írok a részleteket.
Tükör és indexek is megvannak.
Kérem az emailcímedet. vagy írj pár szót az alkatresz.webinfo@gmail.com ra.

Választ személyesen küldöm, illetve összegyüjtöm kinek mi kell .
Ha úgy döntök ,hogy bontom, mindenkit értesítek.
Helló!
Az Rg légszürőház megvan még? engem érdekelne
Vevő lennék a plexire és az oldal illetve hasidom tartó konzolokra, illetve hogy ezekért mennyit kérnél, esetleg a komplett idomokért mennyit (fejidom, alattalévő és a hasidom, fejidom hoz talán még a lámpa is érdekelne)
Van egy tökéletes Suzuki Rg 125 motorom.
Hirdettem, hogy eladom, de nem hívott senki, lehet hogy gyorsabban elmegy ,ha szétszedem.
Kérem ha érdekel valakit valamilyen alkatrésze az jelezze felém az alkatresz.webinfo@gmail.com címen.
1989-es évjárat. Részletek emailben vagy 06 30 738 8462
Ha összegyűlik jókora igényrá akkor megkezdem a bontását.
Keress meg, lehet tudok egyet: 20/4006262
RGV250 VJ21 vázat keresek papírokkal. 20/4006262