Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

49! fenébe :D
Baromi menő ez az óra téma! :D :D Várj ezek alapján lehet rossz helyen néztem a fog számot :$
Enyémen hátul 47 fogas lett lecserélve anno.
Az apró számokon nézted a 45-öt?
Igen igen, én is úgy tudom hogy 400-ason 49-es a gyári. Na mindegy, megnézzük majd az elsőt is valamikor, de Iminek van igaza, így most "hosszabb az áttétel". Kíváncsi vagyok az elsőt babrálták-e. :)
49 a gyári
pont fordítva
Ha már RF.. és 900,,,

http://youtu.be/imNbzbJVFA0
43 a gyári fejből....így most nyomaték van de nagyobb fordulat kell ugyanahhoz a sebességhez.
Na amúgy lemostam ma a paripát, és kiderült hogy hátul 45 fogas lánckerék van. Az elsőt még nem néztem meg.
Ha privátban küldesz postacímet, tudok küldeni neked frankó füldugókat.
Köszi! Nagyon izgatott vagyok, hogy milyen lesz. Egyszer nekem is lehet szerencsém, eleve nagyon jó áron láttam meg, utána kiderült hogy Euban is használható, majd a kipufogósnál kiderült hogy csövet sem kell gyártatni hozzá, mert a meglévő összekötő csővel hajszálra stimmel. Plusz azt mondta (egy fiatal srác) a kipufogós, hogy nagyon szép állapotban van, sérülés mentes kívül-belül, "keveset használhattál". Pénteken jön még kép és videó reményeim szerint.
Királyság :D
Aham, sőt a db killer is benne volt. Pénteken teszik fel a kipufogósnál, azt mondta passzol. :)
És még piros is?
"E" jel van benne?
Összekötőcsövedre rá tudod tenni?
Apuci szeme fénye megérkezett! Jövőhét pénteken már fel is kerül, szerencsére sikerül helyben elintézni (kész csoda...). Már úton van az új gyújtáskapcsoló is, megjött a szűrő+olaj is. Amint megjött minden (kb ~április első hete), indulás szervizelni.
Rugó húzza rá a hengert a könyökre, csak tömíteni kellene kicsit.
az tutti lyukas, mert a fekete korom ami kicsapta a csővet az annak a jele.
És igen, VC
Most újra leengedtem és feltöltöttem a hűtőt. Légtelenítést is megcsináltam (csőnyomkodós módszer). Járattam a motort és nem melegedik annyira mint tegnap. Viszont füst jön. Lehet kilókat a kipufogórendszer. Majd csinálok pár képet.
Nem feltétlen VC.
Milyen tank forrósodik fel?
Hűtőrendszert lelégtelenítetted?
Az az összekötés a gázlengések optimalizálását szolgálja.
Ugyanez megvan a gyári leömlőkön is,
csak ott a két középsőt és a 2 szélsőt kötik össze általában.
Vagy a valamiféle szűrő?! Nem tudom...