Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem próbáltam, de de szivaccsal, nehezen indult hidegen szivatóval is. Most szűrő nélkül szivatőval pöccre indult
Köszi!
Hidegen mostanság elindul szivató nélkül?
Robogóbolt, légszűrőszivacstábla.
Vastagság akkora legyen, hogy a fedél tüskéi pont a helyén tartsák a szivacsot.
Papírból vágsz egy pontos formát és azt átmásolod a szivacsra.
6000 km-enként kimosod és beáztatod motorolajba, kifacsarod.
Ha elviszed motocrossos szerelőhöz, neki lesz direkt légszűrőolaja amit a crossmotorokon használ.
Robogókhoz lehet kapni táblában légszűrő szivacsot, abból lehet kivágni megfelelő alakút.
Az hogy milyen vastag kell nem tudom, nem volt 400-asom
Te miből vágnád?
kb 3cm vastag, igen folythatta mert a sürített levegő is alíg megy átt rajta
Az mitől lehet hogy RF400-asom vvc , karbi javítva , szinkronitálva, gyertya mind ok, légszűrővel és anélkűl is próbáltam, 5000-res fordulatig bereked, mintha beköpné. De kb 6000-től felfelé rendesen húz. Ha odahúzom neki szép fekete pamacsokat dob a herélt kipufogóm.
Most vettem a mocit Januárban már a hibával, de szeretném ha menne rendesen.
Sima 400-asom van de úgy tudom vágott szivacs kell bele, nekem is az van. Van aki befújja spray-el, de olvastam népítéleten is hogy nem kell. Viszonylag gyakran (5ezrente) ki kell mosni szappanos vízbe, a friss olajba betenni majd kicsavarni alaposan. Azt tudom elképzelni hogy vastagabb szivacs... vagy nem tudom... fojtotta?
Üdv! Kinek van Rf400 vvc?Milyen légszűrő betét jó hozzá?Nekem a fekete kézzel vágott szivacs volt benne, de alíg szellőzik átt. Apiros RF 600-as szűrő, de sajna a mérete és formálya sincs köszönő viszonyba sem.
50 km /h megengedet, 56 km/h sebeség túlépés tolerancia értékkel csökkentve, ami kb 3km/h
Eddig ha kaptam büntit és képet mindig ilyen bagatel apró túllépésért, szerencsére :D annyit tuddni kell ahol korlátozás van ott jobb betartani, másik lakot területen , azon kívül és az autopályán változik a tolerancia határ vagy is annak mértéke. de ezért pontot nem kapok még pluszba, ami viszont nem egy elhanyagolható dolog .
A bünti sosem jó . Azt lehet tudni, mennyi volt a megengedett, mert 56-nál itthon még nem büntetnek, ha a max. 50km/h volt. Az 56 még 40-nél is bele fér az objektívbe .
Azt ki lehet bírni azért, nálunk jön a 30e forint ha nem vigyázunk. :D
Estét fene egye meg csak lefotoztak , jött a bírság
56 km/h lakot területen . 15,- euro büntetés :D
:D
Mélyen dübörgős lett, és ami a legérdekesebb, változott kicsit a motor karaktere, most jobban tol középen, viszont nem kelletlenedik el 10e fölött sem. Kellemesebben jár alapjáraton is, kiegyensúlyozottabb az egész gép úgy érzem.
43 a 900 gyárija , bocs
nem róssz . és a hangja ?
*.*
Remélem elfér majd a helyén ,
Rf 900 nál 45 fog hátul a gyári 400 nál meg 49 . Nekem ma ért ide az alaktrész :D
C45 amit néztél... lehet az az anyag minőség (edzhető anyag jelzése szokott a C45 lenni bár itt lehet tök mast jelent)
neked 49 az lehet... nekem nem :)