Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RF900 vízpumpa meló :) meg a váltó pozíció alakítása hogy jó legyen a sebesség fokozat kijelző.. hamár raktam bele.

Gurulásra tutti nem tudok menni... Lengyelben tanyázok de lehet akkor épp nem is leszek itt hanem odébb ....
Múltkor szétszedted a kuplungot, akkor a kis görgős csapágy jó állapotban volt ahogy mondtad. Nem lehet hogy a blokkból kijövő kar nem jó szögben áll a bowdenhez képest? Vagyis 1 ricnivel mondjuk arrébb van fordítva? Könnyen mozog a kar? Vagy a rugók nem egyforma hosszúak, erősek? Nincs jó ötletem.

Én meg összeraktam a vezérlést. Bent vannak az "új" vezérmű tengelyek, kicseréltem a lánckereket a régikre, kipufogó szelepek 0.23-0.25, szívók 0.13-0.15, egyik meg nagyon szorosan 0.13 de inkább 0.12, mindenesetre határértéken belül. Eltakarítottam mindent a gyújtás fedél alatt, kapott most pasztát, hátha most már nem fog ereszteni, minden nyomatékra húzva, minden jelen van.
Reggel az új karburátorokon még megnézem az úszószinteket, nyomáspróbát kellene még csinálni, és felrakni. Megpróbálok ráindítani. szinkron szerintem még nem lesz mert most a digitális kütyüt újraépítettem de nincs még teljesen használható állapotban...
Izgatottan várom mi fog történni.
Kicseréltem a kuplungbovdent, de nem oldotta meg a problémát.
jaja, reméljük
De ha lesz fix időpont és helyszín , meglátom mit tehetek .
Hát nem jelemző, egy évben max egyszer, bár tavaj nem voltam otthon . Ha mennék is Magyarba autoval kell menjek , mert akor aszony gyerek , kutyák is jönnek, és anyának nincsen jógsija, max utánfutó bérléssel megoldhato lenne a motor cipelése is. Vagy egy ismerősöm aki járkál haza azzal egyeztetek és a családot ő hozzná én meg motoron megoldás, bár azért meg az aszony vísitana.
Na igen, de hát felpattansz a paripád hátára beállsz egy két kilós utazóra és itt vagy hamar. Amúgy néha hazalátogatsz?
Én is szívessen ott lennék , de nekem kicsit nehézkes föleg vasárnap. Szombat még talán , de akkor a szombati turán kivül 1800 km kéne nyeregben lennem :D
Május szintén, vasárnap szintén! :D
Sziasztok! A május nekem is jó addigra talán kész lesz 100% osan a vas.
Viszont annyit kérhetnék ha nektek is jó, hogy vasérnap menjünk? Ugyanis a vasárnapokat 99,9% szabaddá tudom majd tenni, mert szeretnék ott lenni én is. :)
Zsírság van :D
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget,elvileg a jövő héten postázzák a hűtőt
Holnap felhívom. Egy másik oldalon találtam egy bontásra ítélt rf et írtam neki hogy érdekel de sajna nem válaszolt.
400-asé is ívelt, csak alacsonyabb.
400-ason is ívelt, azért nem jó a bandit 400 hűtője hozzá mert ahogy látom az nem ívelt. :(
Attól, hogy nincs a listán, még lehet náluk. Elvégre valamiről hozzájutottak az idomokhoz meg műszerfalhoz.
A képesmotorhirdetés nem mostani, de megpróbálnám .
Így néz ki ezt az oldalt is úgy linkelte be valaki,de elég rossz állapotunak néz ki :(

http://www.ebay.com/itm/SUZUKI...
Na mert a 600 és a 900 hűtöje meg van ívelve, hogy nagyobb legyen a felület, a 400 nál lehet nincs
Szerintem sokkal kissebb.

imitrikes Végignéztem az oldalt amit belinkeltél,sajna nincs :(
az a gond én meg Németben , ez még nem is annyira, de nekem RF 900 r van és igy nem tudom a 400 -as milyen , vagy is miben tér el
2010 ben veszprémben az valószínü hogy én voltam A javításon már túl vagyok,2x is próbálték de sajna sikertelenül. Sajna képet nem tudok,mert a motor a Bakonyban van én meg Ausztriában :(
tuddnál felrakni egy képet , ami alapján be lehetne azonositani a hűtőt ?
hűtőt keresel ? Javítani Győrben egy faszi tuddja a hűtőket javítani az alut is.
Ha nem ereszt a pohártömítés akkor miért?
2010-ben mikor vittük haza Siófokról az Én 4kilósomat, akkor jött velünk szembe egy hasonló narancs a Veszprém - Litérelágazó köztti szakaszon.
Nekem megvan még a tekeredett, de félek nem sokra mennétek vele.
http://www.hokayasu.com/ Még itt hátha sikerrel jártok alkatrészért.