Azért nem találsz "hivatalosan", mert belpiacosak a 400-asok, azaz csak japán piacra készültek. És a mi 400-asaink konténer-szökevények. :) Amúgy lehet hozzá alkatrészeket kapni, csak nehezebb beszerezni.
Hello
Annyi kérdésem lenne hogy a suzuki rf 400(93) és a 600 között mennyi különbség lehet mert 400 ra nem találok alkatrészt mármint újat csak 600 tól.
Egyre több helyen vannak olcsón vezetéstechnikat tréningek.
Nálunk 3000 HUF, motorosrendőr tartja, rengeteget lehet ott tanulni!
Ő látja mit csinálsz rosszul és meg is mondja neked, nem csak nekiállsz valahogyan valamit csinálni egy parkolóban aztán "gyakoroltam ma is".
Én itt vettem a 6oshoz gázbowdent.
Küldesz nekik képet arról amit keresel, tipusjelöléssel, méretekkel, talán lesz náluk.
De ha a toló bowden hiányzik, attól még megy a motor csak a húzó ne szoruljon.
Köszi köszi, érdekes. Egyébként csak érdekességből kérdezem ezt is, méretre és súlyra jelentősen nagyobb a hatkilós? Vezetésnél éreztek valami különbséget?
Aham. Én most kerültem egyet, ha 8 ezer fölött tartom a fordulatot akkor felkúszik az alsó pontig. Egyébként alatta van, de semmi esetre se megy feljebb. Városban ha araszolgatok, akkor szokott elmenni a feléig maximum, de ott már kapcsol a venti és lehűti a pontig. Így megy nálam ezzel a swift 1.3 termosztáttal.
Gázbowdent én a nagyvas-tól szereztem, nem tudom hogy a 400-ashoz van-e nekik, vagy jó-e a 600asé
Esetleg el lehet játszani azzal hogy nem rakod be a visszahúzót ideiglenesen, próbára volt nekem úgy egy időre, de nem mentem vele így
Lehet bontottat hamarabb találsz, 600ashoz lehet hogy van új itt 30kHUF-ért link
Gázbowdenre is szükségem van, arra amelyik a visszahúzásért/motorfékért felelős. Ott valahogy letört a gázkarnál lévő műanyag borítás, és attól akadt ki/viselkedik furcsán.
Ebben esetleg tud valaki segíteni, hogy honnan kéne beszereznem? Van valakinek esetleg bontott? A gyári mennyi lehet?
Köszi a segítségeket!
Ez tipikzs. En először kicsrerelrem a stenzorokat de akkor is ugyanaz maradt max ga mentek 2 oràt es aztán a dugoba alsz akkod latsz valtotast a thermo müszeren
Sziasztok! Kuplungra lenne szükségem, mondjuk holnapra. Lehet, hogy nem sikerül beszerezni az újat ennyi idő alatt, a hétvégi gurulást nem akarom lemondani. Tud valaki segíteni kit keressek, vagy melyik típusokban volt még ugyanilyen kuplung. A fémlamellák kukák teljesen. Tudom, hogy nem érdemes bontottat venni, de nem akarom lemondani a gurulást.
Előre is köszi!
Volt egy olyanom hogy menetközben egyik pillanatrol a masikra hirtelen csatogast hallottam es a benzin mindenfelöl folyt. A servizben kitakaritotrak a karbit es annyit mondtak hogy valoszinu hogy a blockkal is van valami. Azota ha a motor bemelegedet es sevesegbe van eleg furcs a hangja. Amufy a 900as block nem jo mert mas a teljesitmenye
Mi történt a blokkal?
A 900-asé belemegy :D De akkor cserélni kell a gyújtás modult is.
A 600as megy még bele gond nélkül úgy tudom az RF-ben csak ide kifejlesztett blokkokat használtak.
Ha blokkot vásárolsz ügyelni kell arra hogy milyen olajteknő van alatta. 2 változat volt, a kipufogó leömlőnek stimmelnie kell hozzá.
Mennyi az annyi? Hol van a mutató úgy értem. Én is cseréltem 76°C os gyáriról 82°C-osra de jellemzően hideg időben (12-14°C alatt) voltak melegedési gondjaim. Városban nekem az első pontig megy fel, országúton pedig a hideg teteje fölött van a jó mezőben. (Jelzem hogy ez jónak mondható. )
A kuplung deklit fogdosd ha az forró akkor valószínűleg a blokkod bemelegszik.
Annyi kérdésem lenne hogy a suzuki rf 400(93) és a 600 között mennyi különbség lehet mert 400 ra nem találok alkatrészt mármint újat csak 600 tól.
Nálunk 3000 HUF, motorosrendőr tartja, rengeteget lehet ott tanulni!
Ő látja mit csinálsz rosszul és meg is mondja neked, nem csak nekiállsz valahogyan valamit csinálni egy parkolóban aztán "gyakoroltam ma is".
http://www.szombathelymoto.atw...
Rendezvények közt a galériában.
Én itt vettem a 6oshoz gázbowdent.
Küldesz nekik képet arról amit keresel, tipusjelöléssel, méretekkel, talán lesz náluk.
De ha a toló bowden hiányzik, attól még megy a motor csak a húzó ne szoruljon.
Esetleg el lehet játszani azzal hogy nem rakod be a visszahúzót ideiglenesen, próbára volt nekem úgy egy időre, de nem mentem vele így
Lehet bontottat hamarabb találsz, 600ashoz lehet hogy van új itt 30kHUF-ért link
Ebben esetleg tud valaki segíteni, hogy honnan kéne beszereznem? Van valakinek esetleg bontott? A gyári mennyi lehet?
Köszi a segítségeket!
Előre is köszi!
A 900-asé belemegy :D De akkor cserélni kell a gyújtás modult is.
A 600as megy még bele gond nélkül úgy tudom az RF-ben csak ide kifejlesztett blokkokat használtak.
Ha blokkot vásárolsz ügyelni kell arra hogy milyen olajteknő van alatta. 2 változat volt, a kipufogó leömlőnek stimmelnie kell hozzá.
A kuplung deklit fogdosd ha az forró akkor valószínűleg a blokkod bemelegszik.