Átmostam benzinnel a betüket is és jól rányomkodtam.
A neonzöld az vékonyabb anyagból volt, az kibírta rajt a pár szezont amíg kicseréltem a fehérre, ragadt rendesen.
A fehér az kicsit vastagabb, merevebb anyagból van, az elengedte a szövegnél pár hónap alatt de szerintem a brigéciolos mosás ami megindította. Most a szöveges részről le van vágva és kész.
Wolfnetnek Tasi valamit kimókolt a szövegre, az engem is érdekel.
Sikerült összeszerelni a hétvégén.
A kuplung most már rendben működik. Könnyen mozog, finoman lehet adagolni, a normális hosszú úton jár.
A teleszkópok is elkészültek, most a hazaúton nem éreztem azt a bizonytalanságot, eddig nem folyik, lehet hogy jó lesz most már.
Egy jó időre elegem van a szerelésből...
Imi nálad láttam felnicsíkot, a hátsó kerékre hogy raktad fel? Van ilyen beleöntött szöveg amire nincs ötletem most.
Előre fel sikerült rakni, hátulra már nem lett elég, a múltkori próbálkozás miatt elfogyott. Sikerül módosítani a felhelyező eszközt hogy most már könnyen és jól lehet felrakni a szalagot.
Sziasztok.Bocs,hogy zavarlak benneteket de alkatrészekre lenne szükségem egy SUZUKI GS 250 FW tipushoz!Tudtok valamit,hogy hol lehet beszerezni őket?Itt a közelemben nincs!
Tavaly elhagytam én is az egyiket, addig vettem univerzálisat, de elég rossz volt. Ebayen találtam egy használt párt a rögzítő belső gumi nélkül, szépen lefestettem őket, felszereltem az utángyártott gumijával erre az is elveszett . Még van 1 amit fel tudok rakni, de úgy néz ki nem lehet ezt elbagatelizálni...
Nincs mit!
Nekem nem hisztizett a vírusirtó, egyelőre úgy tűnik túlélte a gépem.
Én is láttam mindet, és nagyon tetszett, de most már nem merem megnézni, mert félek, hogy csalódás lenne, mint a Sandokan...
Átjött, köszönöm!
A Japán szöveggel nincs problémám, elvégre láttam a SHOGUN minden részét.
A nod rinyált folyamatosan mikor le akartam tölteni, és inkább feladtam mikor kiírta, hogy megvédte a számítógépet.
Egy ideig kattintgattam én is:
manual_rf400.pdf-re rákattintasz,jobbra fent Download, ott Direct download-ot kiválasztasz, erre feldob egy ablakot és az alján, "No thanks, continue download".
22 megás, nem tudom hogy átmenne-e emailben.
De ha nem megy akkor megpróbálom felrakni valahova.
A helyzet az, hogy a főnökömtől vettem a motort, tehát ismerem az előéletét. Ő mondta, hogy ennél biztosan jobban ment a gyári légszűrővel is. Azt elfelejtettem leírni, hogy a sok állás miatt a karburátorokban fúvókákat cseréltek. Lehet, hogy nem jó a méret amit beleraktak? Tud esetleg valaki mondani méretet, hogy milyen kell bele?
Köszi :)
Ezt mióta csinálja?
Valószinü az állás alatt beszükültek a fuvókái
és elfogy terhelés alatt.
Taschner tôled nincs annyira messze,
érdemes lenne elvinned hozzá!
Előre is köszi!