Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én évjáratom forgalmi szerint: 1997-es
Az alvázszám: JS1GN76A000500082
Üdv!
Légy aktív tag akár ötleted, akár kérdésed van.
Adatlaopod tölcsed ki lécci betűkkel és képekkel!
Látom 6kilósod van, akkor kapásból az előző témánkhoz adhatnál
motorszámot, alvázszámot meg évjáratot a motorodról.
Köszi a képeket utána járok, kérdezősködök.
Köszi az infót, természetesen tisztába vagyok vele, csak példa ként írtam, hogy az interneten vannak olyan nem hivatalos források, amik félrevezetőek lehetnek.
Sziasztok!
Gondoltam beköszönök! Régóta kerestem egy RF csapatot. Ha nem zavarok közbe olvasgatnék itt én is, hátha látok okos praktikákat! Mindenkinek szép estét!
Kérdőjelek gondolom az adatok hiányára utalnak.
Enyémbe is 94 van.
Esetleg ha megkérdezzük a többi 600 tulajt a számadataikról,
tudod hova tenni.
link

Hivatalos kresz szabály!Körforgalom!

A végén ott van fekete fehéren! Körforgalomba kihajtásra használjuk az indexet! Befelé nem kell mert "egyenesen" haladsz nem számít irányváltoztatásnak! Kifelé viszont kötelező!
Ez elég érdekes.. Néztem ezt a táblázatot de számomra nem világos a 97-nél mik azok a kérdőjelek? Nem tudom mennyire megbizható és hivatalos ez a aforrás. Egyszer egy ismerősöm azt olvasta az interneten, hogy körforgalomban befelé is kell irányjelezni, és nem tudja elfelejteni.. Vajon, hogyan és miért kerülhet a forgalmiba 97 ha a motor 93-as évjáratú?
Alvázszáma szerint 1993-as.
Bal oszlopban rákattintasz arra amire kíváncsi vagy.
Igen emlékszem, néztem ezt az oldalt de nem látom miből lehet kideríteni az évjáratot, az biztos, hogy a forgalmiba 97 van.. Alvázszámom GN76A102051
Köszi, cikkszám alapján már egyértelműen lehet keresni.
Oh köszönöm , akkor amíg nem lesz rosszabb akkor jó ez így. Nem vészes, épp hogy valami látszódott, belülről meg nem láttam hogy néz ki, de nem akartam szétszedni
SZIMERING NINCS! Már félrebeszélek, innom kéne valamit!
Ha erre a fedélre gondolsz, ott nincs tömítés. simán visszafolyó olaj van ott. Viszont a csavarok mentén tömítésnek kell lenni de ha teszel odavaló pasztát akkor már megszűnik az olajköd.
Én csak simán letörölném.
https://www.facebook.com/29970...
Sziasztok!

Ma hogy lecseréltem az olajat a 600asban, észrevettem hogy a gyújtásfedél környékén enyhén olajpárás a fedél környéke, meg a kis szellőzője. Lehetséges hogy kezd annyi lenni a szimmeringnek? Nem szedtem le a fedelet még, nem tudom hogy néz ki alatta. Tudja valaki a szimmering méretét már ha az van benne meg hogy honnan lehet a fedél alá papírtömítést kapni, vagy melyik másé jó még ide?
Balatonfüredi kapitányság megszüntette a parkolás miatti eljárást mert nincs bizonyíték a behajtásra.
Csak azt nem értem minek a sok papírmunka, hiszen senki nem fogja
vállalni a behajtást a sétányra.
Adatlapomon ott az emailcímem, akinek vannak képei elküldheti rá.
Nem kell sehol. Ahol kell, ott azt külön tábla jelzi a parkolót jelző tábla kiegészítőjeként. Pl: Sopron.
A járdára is felálhatsz, ha van elég hely.
Sziasztok gyerekek Budapesten kell motorra parkoló jegyet venni? Ha igen akkor azt hova teszitek ki, vagy ez hogy megy?
A képek megjüttek. Nagyon köszönöm
ha minden igaz akkor el kuldtem neked az én kepeimet...