Nekem most a 7vége játszhatna maximum egy pilis kör.
Amúgy ma este az Erzsébet hídon el ment mellettem 900-assal valaki, és integetett. Múltkor a shox-nál találtkoztam vele, kíváncsi vagyok olvassa-e a fórumot
Nekem is be kell terveznem egy lánccserét... nekem is kezd szakaszosan nyúlni.
Még nem vészes, de kezdődik .
40 ezer felett ment el, úgyhogy egy rossz szavam nem lehet.
Szakaszosan van nyúlva a láncod, ahogy általában mindenkié mire cserés lesz.
Ha már ennyire felfut a lánckerék fogaira akkor meg is ette annyira
őket, hogy mindenképp cseréljed mert ha hagyod a régi
lánckerekeket akkor azok fogják kinyírni az új láncodon a görgőket.
Mindenképp lánc lánckerékpárcsere ha rászántad magad.
Ha lassan mész stabil gázzal, érezni fogod ahogy a szakaszos
nyúlás miatt lüktetve viszi a motort a blokk.
Addig is ahol a legfeszesebb a lánc,
ott legyen a láncfeszesség beállítva.
Azt írtam ha cserélsz láncot cserélj mindent! mert régi fogaskerék el koptatja hamar a láncot!
Én úgy gondolom nem a fogas kerék a nagy összeg az egészben!
Van aki csak az elsőt cserélte én mind a kettőt cseréltem a gépen!
Neméri meg próbálgatni mert kuka lesz az új lánc is!
Privát véleményem!
Szép napot fórumozók:imitrikers,innen Nyíregyházáról meg tudom oldani, 1-motoros boltból,de még 1 kérdésem lenne,.Forgatom a hátsó kereket,és 1-darabig rendesen fut a lánc,utánna meg fel fekszik majdnem a fogak tetejére,de azon a ponton keresztülmegy utána bele fekszik megint rendesen a fog fészekbe..Mi lehet a baj? a fogak tetejét megmértem,KB-2 mm er.Most mindent cserélni kell? még nem nagyon tudom,2-hónapja van nálam.Köszönöm a válaszokat szép napot mindenkinek.
Dobogókő és a Tigris között nagyon jól kikerültük a felhőket, tiszta víz volt minden de nem kaptunk esőt.
Utána Letsgóék elindultak az esőfelhőt követve Veszprém fele, kíváncsi vagyok utolérték-e
okés ha nem venném fel akkor nem vettem észre! Ha előbb érnénk mindenképp csörgök vagy várok akkor! Ha esetleg mégse vágsz neki egy sms-t dobj légyszi!
9re van tervezve az indulás vpből!
Csörögj holnap 06304036911
Neked az korán lenne nagyon szerintem!
Ha gondolod reggel csörögj 8tól fent vagyok.
Cseszneken egy fotóra meg állunk utána gurulunk tovább!
Bokodon találkozhatnánk Fő u. végén a tónál. utvonalba is az a pont van meg adva. GPS szerint 1:53 perc mivel többet mond szabályosan fényképezéssel kb ennyi idő alatt érünk oda! ( Bokod)
Ha jó neked így!
Amúgy ma este az Erzsébet hídon el ment mellettem 900-assal valaki, és integetett. Múltkor a shox-nál találtkoztam vele, kíváncsi vagyok olvassa-e a fórumot