Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk a viharok hamar elmennek, ki lehet kerulni oket
Akkor hanykor lenne indulas veszprembol? Nekem kb 2 ora odaig lemenni, ha kulonlsen nem sietek.
Ki jon meg?
Ha reggel nem esik és nem fekete az ég akkor 90% hogy indulunk! Még 1-2 óra és a motor is kész lesz :D
Tápot hekkelek épp bele :D 12v -5V
Meg ki szórtam belőle az amúgy sem működő riasztót. Így van csomagtartója is egy kicsi!
Hát nem tudom mire jutunk estig, most eléggé rosszat ír holnapra. Lehet hogy hazamenés lesz nekem is Szegedre.
Én csak azért ezt írtam mert senki nem írt ötletet! De a nyárba pl egy kékes Lillafüred kanyar is jó lenne azt 2 naposra tervezem mivel kicsit messziről megyek :D
Én ezt most kihagyom, kicsit unom a közeli dunántúlt.
Most hétvégén toltam 330km-ert öcsémmel az említett északibb részeken.

Ha összejön, akkor én egy északi hegyi motorozást tervezek.
A Cered előtti jó kis szakaszt idén is szívesen meglátogatnám,
illetve van néhány "kis út" amit szívesen felfedeznék.
Na, közben nálunk is kérdőjeles lett: ha rosszabb idő várható (ahogy sajnos jelenleg is van) a hétvégére, akkor hazaautózunk a szülői házhoz, és akkor kimarad.

De akár egy május 1-i becsatlakozás még lehet, hogy lesz. Ha úgy van, akkor jelzek úgyis.
Pink motor oldalán van D.I.D. és jt katalógus
motortipus alapján kereshetô.
Árban szerintem máshol se kevesebb,
érdemes megkérdezned a mũhelyt
ahol fel akarod rakatni, leht Ôk is meghozzák annyiért
és akkor megmarad a postád.

D.I.D. jt
Minek neked még egy ilyen törött
idomdarab?
Sugomotornál kérdezz rá hátha megvan még
nekik, de aranyárra számítsál!
E-bajon lehet olcsóbban kapsz, bár töröttér
lehet várnod kell.
Helló!
kicsivel lejjebb kb 3-4 hozzá szólással le írtam hol tudsz venni jó áron jó minőségűt! Valaki más is kérdezte!
Szép estét mindenkinek:Szeretnék érdeklődni,hogy milyen fogaskereket meg láncot érdemes venni, sajnos tönkre ment,de nem szeretnék nagyon drágát sem ,olyan közepes félét,és honnan? Tisztelettel meg köszönném a segítséget.További szép estét.
Keresek Rf 400-asra jobb oldali kicsi rácsot
ilyet
okés napot meg az indulást egyeztetjük !
Én benne lennék egy ilyen körben,
Valószínűleg Veszprémtől-Tigrisig vagy Bicskéig, mert utána mennék vissza BP-re. Meg BP-ről jönnék
urak! Nem tudom hogy ki mit tervez én egy útvonalat össze állítottam!
Május 1 vagy ha idő miatt el marad a 4 napban valamelyik napon! Ha pl szombaton érnétek többen rá felőlem lehet akkor is!
Az útvonal tőlünk indul hát ezt mindenki végig gondolja hol szeretne csatlakozni. Aki csatlakozna azzal meg beszéljük hol és kb mikor!
1 start Veszprém -
2 Zirc -
3 Kisbér -
4 Bokod ( Bokodi hűtő tó ) Itt egy kis fényképezés pihenés!
5 Tata ( Tatai öreg tó)
6 utána 10 -117 es út duna mellet
7 Dobogókő
8 Üvegtigris
9 innen indulás haza! Tinye - Zsámbék - Bicske - Csákvár - Fehérvár - Veszprém

Tőlem a túra! 312Km

Uraim ha érdekel valakit jelezze kérem!
Ezer hála és köszönet. Ez nagyon jó. Ahogy nézem kb ugyanaz mint az ausztrál plexi, még a neve is: Double Bubble. Ráadásul itt nem kell áfával, meg vámmal sz@rakodni. MRA-nak nincs bubisa csak valami Spoiler meg Tourer. Ezt azonban meg is rendelem. Köszi
Van Angliában is ebayen, sötét meg átlátszó is
link
kb 26k szállítással

De lennie kell még MRA gyártmánynak ebayen németországból, csak nemtom hogy van-e bubis változatuk
Nem

Az Országos Mentőszolgálatnál
Csáá te nem a hankooknál melózol véletlen?
http://olx.hu/hirdetes/micheli...[id1]-20140427-[diplayLink]-2491679@1-
20140427191521

Ha valakit érdekel.

szhkovada@gmail.com
Sziasztok!
Verseny/Buborék plexit szerintetek hol lehet RF 600-ra beszerezni? NEM hiszem el, hogy egészen Ausztráliáig kell mennem érte: http://www.screensforbikes.com...
A gép Kiskőrösről jött.
Na hajrá !

És honnét jött a gép ? (merről vetted)
nagyvas.hu-n be írod a motorod típúság évjáratát és ki dobja DID lánc 525 pl!
DID X-gyűrűs meghajtólánc (525) (116077) 1 db 19890Ft
JT807.49 JT acél hátsó lánckerék (525) (136664) 1 db 8320Ft
JT433.14 JT első lánckerék (525) (135238) 1 db 1820Ft
erre lesz szükséged cserélj fogaskereket is mert ha kopott haza vágod az új láncot!
ÜDV a klubban Letsgo