a gyári 7-8Ah eset teljesítményét tudja! meg új! Max annyi hogy ez nem 4-5 évet megy el csak 3-4et! Indító áramra elégnek kellene lennie. De minél magasabb az indító árama annál jobb!
Az árát tekintve igen!
Mivel te 8XXX Ft ét nézted ez meg aszem 8900ért is meg találtam illetve ahonnan én vettem 9083FT nekem 5év ig volt az RFben és még most is jó csak böszme voltam! Le volt lazulva a sarum de csak akkor vettem észre mire meg vettem az új aksit!
Szóval 1000Ft dobj rá és ez olcsó de jó aksi!
Akkor a fékerő tekintetében csak jobb lehet! Ki szedtem a betétet bár ne tettem volna Holnap gyalog megyek aszem mert ezzel a tárcsát haza vágom. Most még nyomokat nem találtam rajta úgy meg is rendelem gyors!
Enyémben szinter van hátul, hatékonyan tudom használni mikor beérek lakott területre.
Lassú tempónál hamarabb blokkolja a tárcsát, de én azt veszek legközelebb is hátra.
Srácok kellene a véleményetek!
Ma néztem a fékeket és a hátsó hát enyhén szólva kopott...
Kérdésem hogy szerintetek melyik a jobb!
Organikus - Utcai változat nem koptatja annyira tárcsát hője kisebb lassaban melegszik
Szinteres - Utcai, sport és dinamikus motorozáshosz javasolják hamarabb be melegszik nagyobb hőt visel el és nem üvegesedik tárcsát jobban koptatja!
1000Ft a különbség nem is az ár a lényeg hanem hogy szerintetek melyik a jobb ?
Akkor az nem lesz olcsó!
Keresel egy megbízható
(akiben motoros ismerôseid is megbíznak)
motorszerelôt és kifizeted neki amit kér.
Ez nem egy olyan meló aminek
kihívásként nekiáll az ember aztán
megpróbálom hátha alapon.
Ô megold mindent.
Vagy sugomotornál Baján van komplett
bontott blokk, esetleg bontott fôtengely csapágysorral.
Sziasztok mindenki ! most nem rég vetem meg a kis 600rf szerelmemet motorhibásan érdeklődnek hogy hol rendelhetek hozzá alkatrészeket a motor balokhoz? Ha eben tudnátok segíteni aszt meg köszönném!
Rendelése:
------------------------------------------------
------
1 db Landport motorkerékpár akkumulátor YT12A-BS (csz.: YT12A-BS) Egységár: 9038 Ft
------------------------------------------------------
Rendelt összeg: 9038 Ft
ha motor mellet vagy baloldalt menet irány szerint akkor nekem azon a felén volt a +
Mivel te 8XXX Ft ét nézted ez meg aszem 8900ért is meg találtam illetve ahonnan én vettem 9083FT nekem 5év ig volt az RFben és még most is jó csak böszme voltam! Le volt lazulva a sarum de csak akkor vettem észre mire meg vettem az új aksit!
Szóval 1000Ft dobj rá és ez olcsó de jó aksi!
Szélesség (mm): 88
Magasság (mm): 106
Motorkerékpár, Robogó
11 Ah
152*88*106 mm
bal pozitívos
12V
Indítóáram: 120A
AGM akummlátor!
Ilyenem volt a 400-asba! magasabb még lehetne! mert most hogy ki cseréltem láttam hogy a szivacsot benne hagytam annó!
9038FT
150000 HUFot tavaly. X garanciával,
akkor még bent volt a vázban próbálhatóan.
Lassú tempónál hamarabb blokkolja a tárcsát, de én azt veszek legközelebb is hátra.
Ma néztem a fékeket és a hátsó hát enyhén szólva kopott...
Kérdésem hogy szerintetek melyik a jobb!
Organikus - Utcai változat nem koptatja annyira tárcsát hője kisebb lassaban melegszik
Szinteres - Utcai, sport és dinamikus motorozáshosz javasolják hamarabb be melegszik nagyobb hőt visel el és nem üvegesedik tárcsát jobban koptatja!
1000Ft a különbség nem is az ár a lényeg hanem hogy szerintetek melyik a jobb ?
Rendben addig keresek valami rövidebb utacskát.
Május 1. nem tudom mi lesz... pont utána vannak a vizsgáim,
úgyhogy erre majd 1 héttel előtte tudok választ adni.
Van hozzá allkatrészem. 70/6321-829
Keresel egy megbízható
(akiben motoros ismerôseid is megbíznak)
motorszerelôt és kifizeted neki amit kér.
Ez nem egy olyan meló aminek
kihívásként nekiáll az ember aztán
megpróbálom hátha alapon.
Ô megold mindent.
Vagy sugomotornál Baján van komplett
bontott blokk, esetleg bontott fôtengely csapágysorral.
katalógusból.
Mi problémája a blokknak?