Szia! Nem történt semmi! Van is motor ami jó lenne ha össze jönne. De igazából a váltásnak az oka az hogy valami nagyobb gépet szeretnék. Ki hangsúlyozom nem minden áron eladó! Ha valaki kicsit jobb összeget ad érte akkor ki szállok belőle! Függetlenül mindentől szeretem és ugyan úgy meg kap minden jót mint eddig. :)
Tervben van az is ha nem fogok találni. Nézegettem képeket, végülis nem bonyolult, szerintem könnyen kivitelezhető. A kapaszkodók helyére tenni a konzolt.
Másik volt benne, mielőtt megvettem, azzal nem is indult - utána lett bele véve ez, ezzel indul, megy, de nem tökéletes azért, meg nem megy a fordulatszámmérrő.
Inkább 6 alatti a vegyes, 10km-es ingázós fogyasztás mint 6 feletti.
Túrás meg 5 alatti.
De meg tudok etetni vele Én is 6 liternél többet de akkor a sebességkorlátozások miatt még egy esetleges csekket is
bele kell számolni az aznapi kasszába
Szerintem próbáljunk cserélni, nekem VC blokkom van és nem bele való a CDI, de ha Te sem tudod a tiéd milyen, meg én sem, akkor hátha szerencsével járunk. :-)
A 600-as tulajoktól kérdezném elsősorban, (mondjuk Imitől ) hogy olyan vegyes fogyasztásban (város+ országút) mennyit eszik náluk a motor? Eddig sikerült egy 7.5, 7 most meg valami csoda folytán talán 6 litert megetetnem vele 100-on. Remélem az utóbbi nem mérési hiba
MI történt, valami kinézőben van?
Nem minden áron. Jó gazdit kell keresnem neki :D
és még a kapaszkodók is megmaradnak.
Köszi.
Indul valaki?
Állítható és saválló :)
Túrás meg 5 alatti.
De meg tudok etetni vele Én is 6 liternél többet de akkor a sebességkorlátozások miatt még egy esetleges csekket is
bele kell számolni az aznapi kasszába
Kábelbekötése meg ennyi.
400 -as Suzuki RF -re keresek kuplung kosarat. Van az adatlapomon email cím, oda kérnék képet ha van valakinek van és egy árat, elég sűrűn olvasom.
Tudok nekem bevált túrákat mondani? Kinek melyik volt az amelyikre minden évben próbál menni? Köszönöm :)