Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oks.... aztan meg nezed a nem piros motorot :)
Ez pontosan így van Letsgo!
16 óra Füred, majd hívlak mire jutottam.
VC blokkot ugyan itt mindenki leszólja enyémbe az van és semmi baja! Lehet hogy baja lesz akkor gondba leszek de uraim ezek ízig vérig japán gépek itt nem volt még vendég munkás nem egy eladott licences motorról van szó

Az enyém is VC nem sokára 60 000km lesz benne. és szedi a talpát ahogy kell ne rettegj ettől... Én nem bánom hogy VC-s igaz akkor nem is voltam tisztában ezzel a dologgal annyira csak azt tudtam hogy az erősebbik blokk van benne mert piros a szelep fedél. Akkor ennyibe ki merült az RF tudásom...
Azért mert elsőre nem indul nem feltétlen rossz... Bár kérdés mit értünk ez alatt? Ha olyat csinál hogy el indul és meg áll az nem feltétlen baj ha másodikra indul és szívatóval megy!

Egyébként azt akartam tanácsolni ha mész venni motort indítás előtt kicsit tapogasd meg hogy meleg e? Kipuff leömlőt, blokkot... ilyen időben 2-3óra alatt csont hidegre hűl ha nem fűtött a garázs. Ez se teljesen hideg indítás lesz de a szívató kelleni fog vagy ha gázzal indítja akkor nem lesz stabil alapjárata egy kis ideig.

Ha szívatóval indít fullon rajta felpörög 4ig akkor megy mind a 4 henger kicsit hagyni kell és csont vissza tolni. Utána még kicsit bizonytalanak tűnik de ott már kellene alapjáratnak lenni.
Indításnál még célszerű meg sasolni hogy melyik leömlő hideg amig mind a 4 nem indul be így tudni fogod melyik lustálkodik az én tapasztalatom szerint 1es vagy 4 henger.

De télen ha sokat áll az enyém se mindig indul elsőre. Másodikra viszont mindig.
Igen, elvileg stimmel a két blokk. Viszont így "gyorsan" - bocs, nem nagyon jártam erre a héten - rákeresve én sem találtam okosságot. Megkérdezem az egyik Aprilia-s szakit, tud-e valami pontosabbat.
Ma voltam megnézni... Besírtam. Direkt váratlanul érkeztem, és mitad Isten? Nem indult.. Igaz szerintem beindult volna csak ami elsőre nem indul max másodjára akkor az grízes. Nameg VC blokk volt benne. Olyat meg tuti nem szeretnék! Vagy rosszul látom?
Köszi az érdeklődést, de már nem adom el mint írtam régebben.
Üdv: Dani
Szia! Sajnos van. Meg ígértem a hölgynek hogy megyünk Bakonyba motorral meg kirándulni. Ha úgy alakulna 16:00ra Csopakon leszek. Csopakon vagy Füreden utána össze futhatunk ha esetleg jó neked?
Letsgo holnapra mi a tervezett programod?
Mennék motorozni, de még nem tudom merre, rég láttam a Balatont.
Egészítsük ki. Egyetlen egy esetben éri meg restaurálni, ha ez okoz
örömöt és nem a motorozás .

De ugyebár ez nem a motorozásról és a "nincs pénzem"-ről szól,
sokkal inkább az "időmilliomos vagyok, tele vagyok szerszámmal és
szaktudással, vagy van pénz" szituációról.
Vagy legalább 2-vel rendelkezek a felsorolt 3-ból...
Akkor már biztos h nem aktuális a mocid eladása? (:
Csatlakozom.
Ne akar törött Rf-et légyszi :D

Így gondolkoztam ahogy te! Műanyagokat rendbe tudom tenni. Igen rendbe tudom de vannak olyan idomok amik hiányoznak nehéz pótolni és nagyon drága. Jó ez egy dolog a fújása most sikerült nekem is úgy hogy ha nem viszed festőhöz és metál dukkó stb matrica ha korrektre akarod pik pakk 100e Ft

Csak az idomokról beszéltem semmi másról amit egy használt motornál meg kell csinálnod. Olaj gyertya lánc fék folyadékok.
Na akkor kérdem én 180 a gép 100 a festés a müanyagokat mondjuk után gyártottba be szerzed kb 50 = 330e Ft na akkor nyomás vegyél egy olyat amin csak kötelező mókák vannak és mehetsz veled! Ne műhelybe legyél vele és szívj vele mert meg utálod. Én is szeretek motort bütykölni nagyon büszke vagyok most már rá! Mert Én csináltam és olyan amilyennek én szettném EGYEDI.

De amikor állsz a műhelyben hallod hogy mindenki motorozik te meg foltozod a gépet nem egy jó érzés! Hozzá teszem tudtam hogy jó lesz a vég eredmény deee senki nem fogja soha meg fizetni egy dolog amiért meg érte majd egyszer könnyebb lesz eladni.

Hidd el nem éri meg! Ezek már olyan árba mennek hogy nem éri meg Restaurálni... Egy CBR-t vagy valami fiatal gépet azt mondom oks ha csak spoilerről van szó és másról nem!

Ez az én véleményem!
http://m.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_400_r-7330180
Ehez mit szóltok? Hnap mek meglesem. Elvileg kereskedőnél van az mennyire gáz?
Hát ha ez az ami győrben volt akkor élőben is tip top...
Egyébkén ahogy nézegetem a használt piacot elég furák a RF-ek. Elég sok nagyon le van harcolva. Kevés néz ki úgy hogy csak megnézni el mennék ha motort szeretnék.

Nehéz ez a vásárlás! Egy biztos ki kell várni mert vannak jó boltok.
http://www.sportmotor.hu/tagok...

Megvan!
Bocs, hogy meggyanusítottalak a motorod eladásával.
Hopp, akkor keverlek valakivel a fórumon! A hirdetés tulaja is fórumtag, vele kevertelek hirtelen, Ö apjának volt a piros 900-asa amit láttam,-beszéltem új tulajával.
Na majd utánanézek!
én nem hirdetem az enyém Imi ahhoz kicsit még nagyon jo h eladjam :) :P
hogy érted ezt az öreged kilenckilósát Imi?
Keresd a különbségeket!
Nemrég találkoztam a sráccal aki megvette Öreged kilenckilósát.
Ez Kis Raptoros motorja.
Egy ideje már Ő is hirdeti.

http://www.sportmotor.hu/tagok...

http://www.sportmotor.
hu/tagok...
Erről mi a véleményetek? A használtautós találatok közül ez fogott meg igazából.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_600_r-7018040
Ezt énis láttam anno hasznaltauton! de ha élőbe is ilyen allapotba van mint kepeken akk naon durvan egybe lehet ;-) ha rf 600 vasarlas elott allnek es lenne ennyi lovem tuti rastartolnek