Így van nem egy mai motor,de erre futja,hétvégén majd írok hogy sikerült-e összehozni mert péntekre jönnek meg a tűszelepek,meg az o gyűrűk,egyébként ha valaki tud tankot,faridomot üléssel,hátsó lámpával jelezhetne nekem,mert sehol nem találok :/
Helló mindenkinek.Itt vannak a a képek az új motoromról (eddig gátat épitettem).Féktárcsát sikerült szereznem már csak egy dob kellene rá (900 as) 95 ös évjárat 52000 km 420 e névre irva röviden ennyi üdv
Egyenlőre nem! Azt hiszem ez volt az első amit át küldtél...
Sajnos nem olyan egyszerű és gyors a feltöltés de apránként menni fog a dolog. Így is este olyan éjfél körül lettem kész vele.... Ahogy időm engedi úgy tolom fel...
Úrak működik az oldal és a tegnapi feltöltésem is!
Kérlek benneteket ellenőrizettek!
Az olajos részt is el kezdtem de ott fejből csak a 400asét tudom.
Ha nem teljesen pontos jelezzétek és javítom. Az olaj résznél nem a márkára semmire nem utalok azt mindenki maga döntse el hogy mit használ, használt
Egy nagyon fontos bejelentés: sajnos nem ment a témaválasztó az oldalon, de 1-2 hiba javítása után végre újra lehet KÉKBEN IS NÉZNI AZ OLDALT!
Imi, hajrá!
Itt bontanak egy 6kilóst. Lehet meg van még.
Hacsak nem DUCATI !
Sajnos nem olyan egyszerű és gyors a feltöltés de apránként menni fog a dolog. Így is este olyan éjfél körül lettem kész vele.... Ahogy időm engedi úgy tolom fel...
Ezt még hivatkozásnak vagy minek! Itt is fordít hülyeségeket, de belejavítunk ahol lehet.
Kérlek benneteket ellenőrizettek!
Az olajos részt is el kezdtem de ott fejből csak a 400asét tudom.
Ha nem teljesen pontos jelezzétek és javítom. Az olaj résznél nem a márkára semmire nem utalok azt mindenki maga döntse el hogy mit használ, használt
Olvassátok használjátok
Na hát az első meg is van! De sajna ennek is csak az első fele látszik
Na jó éjszakét!
Köszi az PDF anyagot IMI