A motorom dízel lett... A múlt hétvégén semmi baja nem volt ,tök élveztem hogy milyen szépen megy. Ma délig dolgoztam,utána otthon ebéd, motor kicsit letörölget,tusolás, beöltözés(végre nem volt túl meleg a bőrhöz)Tudom mindig be kéne öltözni,de 40fok-ban a városban (nem követendő!)de én kihagyom! Szóval el akartam gurulni Sándorfalvára , motoros talira.A motor nehezen indul,utána mintha nem menne minden henger.Gyertyákat kicseréltem a tartalék készletre .De ugyanaz úgy megy mintha dízel lenne, alapjárat nincs és gáz húzásra lassan pörög fel majd lassan is esik vissza a fordulat. Holnap délután Zsombóra akartam kimenni egy másik mocis talira ott lesz önkéntes véradás is.Gondoltam úgy is " donor " vagyok, adok egy kis vért, hátha jól jön valakinek. Van valakinek ötlete mi a franc ez?
Megrendezzük a szokásos /3./ motoros talinkat Mezőfalván július 13-án.Fényesítsétek ki a mocikat és szeretettel várunk mindenkit. Aki az Rf kluból érkezik, hogy mindenki lássa melyik az igazi moci meghívom ebédre.
Látom pont benzin csapról van szó.
Imi ki próbáltam a tartalékot amit mondtál igazad volt bár e felöl nem volt tú lnagy kétségem 270Km-nél járok és még lötyög benne. Délután kíváncsiságból le engedem meg mérem mennyi van még benne :D
De azt hiszem most már ideje kútra menni ...
Kevesebbet nem kaphat mert ez a tartalék állás, esetleg szennyezettebbet, vizesebbet. Bár részleges dugulás még lehet a csapban. Szétszeded, megpucolod, átfújatod kompresszorral a tank csatlakozóját, tömítésekre figyelj és összerakod.
A visszafogás néha nekem akkor szokott előjönni, mikor nem állítom át ON-ra a benzincsapot, hanem RES-en közlekedek. Gondolom, valamivel kevesebb benzint kap a motor onnan.
Már homályosodnak az emlékeim, de azért néhány válasz, ameddig a többiek motoroznak .
Nem, az üzemanyag szivattyú csendben van. Olyannyira, ha nem megy,
azt se hallani .
Nem teljesen értem visszafogás alatt mire gondolsz, de ha engem
kérdezel, akkor az a 400-as blokk 8000 felett kezd el élni...
Vagy (mivel karburátoros), nincs tökéletesen beállítva. Ez valószínűbb.
Ha vicces kedvemben lennék, akkor azt mondanám, a blokk fogja
vissza az RF-ed .
Hát... az a kocka kicsit sem kocka, de az igen... elvileg 3 vízcső megy rá,
egy-egy a hengerfejből (blokk belső köre) és egy a radiátor felé a
"nagy kockán" át.
Tisztelt RF-es tagok. Lenne néhány kérdésem. Az Rf-em előtt nekem Kawasaki ZXR-em volt, ezért számomra elég új az RF néhány alkatrésze. Példaként említeném az üzemanyag szivattyút. Amikor rárakom a gyújtást, kell hallanom a hangját? Továbbá, megyek a motorral és azt érzem, mintha valami visszafogná egy kicsit, szakaszosan. Na még egy kérdés. A termosztát az a nagy kocka, amire a blokk felett rámegy a két vízcső. Előre is köszönöm a válaszokat.
Bele írjátok hogy teljes körű ügyintézésben. Ez okmányirodába elvileg jó. Biztosítást meg ha veszel a leggyorsabb netten... Arra figyelj ha veszel hogy aznap amikor meg veszed köss rá biztosítást mert nagyon húzós díja van az átfedési biztosításnak.
Tudnátok segíteni abban, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki a nevemben eladhassa / átirathassa, stb. a motort? Tehát mindent el tudjon intézni, ha teszem azt külföldön vagyok. Köszönöm!
Balaton akaratyánál épül egy maszek pálya. Igaz a hír elég sok befektető. Személyesen nem láttam én sem de igaz és egyenlőre épül.
Jövőhéten lesz pénzem motorozni majd meg nézem publikálok képet. Jó lenne ha közelbe is lenne ilyen mert én is kijárogatnék.
Hát, nálam egyelőre ez elvi kérdés.
Tisztában vagyok vele, hogy mi kell ahhoz, hogy dízel autót vegyek,
nos azok a körülmények még nem jöttek el.
Majd egyszer biztosan eljönnek, de ameddig tehetem benzines autót veszek.
Azért köszi a véleményeket.
Laci, köszi, majd ha tényleg elviszik a Fiestát és Laguna mellett
döntök, akkor lehet legurulok megnézni a Tied.
na mindegy lehet le gurulok...
az ekezet hianyert bocsi telefonrol irok.
Imi ki próbáltam a tartalékot amit mondtál igazad volt bár e felöl nem volt tú lnagy kétségem 270Km-nél járok és még lötyög benne. Délután kíváncsiságból le engedem meg mérem mennyi van még benne :D
De azt hiszem most már ideje kútra menni ...
Nem, az üzemanyag szivattyú csendben van. Olyannyira, ha nem megy,
azt se hallani .
Nem teljesen értem visszafogás alatt mire gondolsz, de ha engem
kérdezel, akkor az a 400-as blokk 8000 felett kezd el élni...
Vagy (mivel karburátoros), nincs tökéletesen beállítva. Ez valószínűbb.
Ha vicces kedvemben lennék, akkor azt mondanám, a blokk fogja
vissza az RF-ed .
Hát... az a kocka kicsit sem kocka, de az igen... elvileg 3 vízcső megy rá,
egy-egy a hengerfejből (blokk belső köre) és egy a radiátor felé a
"nagy kockán" át.
1ZU8JIJEFROHMCRI1K5J8CI4U0YKJAYOZIWP3IDYOQK93IYG8S2S5QUT9IE1F9ZW1M6HPLY
26HWYRKTAAM42KGESEPSKGSOMLGFTU670MM839F0OWKC6YGEIQCA10ETCHMKJYCOI9D6KJO
HSHSA7P22TJFSZCK7UZAG4I9L5W74USF4JJGL0T1PDYR44MLQJ2PFZ02Q6T74RAFOTQDD08
GQUU845IHMJMMZMW2J6DHG/page1
Bele írjátok hogy teljes körű ügyintézésben. Ez okmányirodába elvileg jó. Biztosítást meg ha veszel a leggyorsabb netten... Arra figyelj ha veszel hogy aznap amikor meg veszed köss rá biztosítást mert nagyon húzós díja van az átfedési biztosításnak.
Jövőhéten lesz pénzem motorozni majd meg nézem publikálok képet. Jó lenne ha közelbe is lenne ilyen mert én is kijárogatnék.
E szerint a reptér és az M7 környékén kell keresni majd.
Erről a ringről mit látni mostanság! Mégis közel laktok hozzá. Műholdképeken semmit nem találtam.
Tisztában vagyok vele, hogy mi kell ahhoz, hogy dízel autót vegyek,
nos azok a körülmények még nem jöttek el.
Majd egyszer biztosan eljönnek, de ameddig tehetem benzines autót veszek.
Azért köszi a véleményeket.
Laci, köszi, majd ha tényleg elviszik a Fiestát és Laguna mellett
döntök, akkor lehet legurulok megnézni a Tied.