Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló Akár hogy is lesz lóvém motort venni 500ccm alatt nem fogok venni motort. viszont ha az RF-nél maradok tuti hogy már 600-as lesz
szerelőmet kérdeztem ez ügyben és azt mondta h nincs kmer korlátozás a vez.láncnál, ha normálisan van használva akkor akár 2-300.000kmert is elmennek! De ha eljön a csere ideje azt úgyis hallani fogod! am motor hangjábol meg zörejekből a blokk felől meghallod h mennyire volt hajtva, én azt mondom h inkább a blokk hangjára adj mint a kmer állásra, mert ezek már nem mai csirkék és kitudja melyik tulaj h tekergette az órát de én a helyedbe ha sokat akarsz 2 személyezni inkább 6 kilost nézegetném! hogy mondjam nagy motorral konnyebben lehet gyorsabban ill biztonsagosabban motorozni mint kicsivel gondolok itt az elozesekre kigyorsitásokkal rem érthető vok?! míg a kisebb ccm3-s motor két személlyel már nem olyan rugalmas!
szerelőmet kérdeztem ez ügyben és azt mondta h nincs kmer korlátozás a vez.láncnál, ha normálisan van használva akkor akár 2-300.000kmert is elmennek! De ha eljön a csere ideje azt úgyis hallani fogod! am motor hangjábol meg zörejekből a blokk felől meghallod h mennyire volt hajtva, én azt mondom h inkább a blokk hangjára adj mint a kmer állásra, mert ezek már nem mai csirkék és kitudja melyik tulaj h tekergette az órát de én a helyedbe ha sokat akarsz 2 személyezni inkább 6 kilost nézegetném! hogy mondjam nagy motorral konnyebben lehet gyorsabban ill biztonsagosabban motorozni mint kicsivel gondolok itt az elozesekre kigyorsitásokkal rem érthető vok?! míg a kisebb ccm3-s motor két személlyel már nem olyan rugalmas!
amúgy 183cm vagyok majdnem 100 kiló majdnem feleségem 60kiló hát csak elvisz kettőnket...
hát én is a 400-ason gondolkodtam
de végül is a 600-ast tuti nem akarnám cserélgetni.
A kényelem nagyban függ attól, hogy milyen magas vagy, milyen hosszúak a lábaid, karjaid.

Akkor sem volt a világ legkényelmesebb motorja számomra, mikor a
400-ast hajtottam, de most érzem igazán, hogy nem csak a kényelem
az, ami hiányzott az RF-en, hanem ezzel együtt sokkal kevésbé éreztem
azt a motort.

A jelenlegit csilliószor jobban érzem, kezelem. Pedig nagy, nehéz,
nem műszer.
hali köszi hát erősen gondolkodom rajta de kicsit félek hogy mégis csak egy pörgős 600-as a motor és hát szétlehet hajtani ha nem is én tenném ezt vele de előttem mit kaphatott vajon?! illetve még egy kérdés, vezérműlánc cserét mennyinél kell végezni? köszi hali
hello! én nem panaszkodom túráknál a RöFire, hátsó utasnak is elviselhető az ülés nem akar leszállni róla 50km-erenkét fogyasztást nem tok mondani 100nál mert én városon kívűl egyedül ill barátnővel 130-140-150et tolom neki de nem ritka a 200-210 is ez az úttól meg forgalomtól függ nagy mértékben! jahh és nem nyirom a motort még mielött vki azzal jönne h nagyobb tempot nyomok mint a megengedett am ilyenkor a fogyasztása nekem 6 liter se több se kevesebb 100on! szal sztem ez elfogadható! nekem 50kilo barátnőm szal Rf megse érzi h ülne vki is rajta 70-80 kilos embernél már érezhetőbb h vannak a motoron de a 100 ló akkoris elgendő! nekem ennyi lenne a tapasztalatom kérdéseiddel kapcsba
Üdv: Jani
helló! Hát hogy mennyire kényelmetlen ez relativ. van aki szídja van aki azt mondje egész jó. én nekem olyan 300km az mire azt mondom hogy szét ültem a fenekemet rajta. 600 as fogyasztást annyira nem vágom. De ezt nagyon motor válogatja hogy mennyi a fogyasztás...de szerintem 5-6,5 be meg kellene annak is álnia ha nincs tekerve... de ezt majd t öbbiek meg írják akinek van 600asa
hali srácok újabb RF kérdéseket teszek fel. mennyire fárasztó közepes túrákra az RF600? illetve mennyire tartjátok kényelmesnek? hátsó ülés milyen? utassal hogy viselkedik? üzemanyag fogyasztás? mondjuk olyan 100-as tempónál kb? köszi...
Köszi!
Holnaptól vasárnapig Rédén leszek, ha el tudsz oda gurulni dumálhatunk. Trike lesz velem, motor pihen.
tel.szám az adatlapomon.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ahol neked még kényelmes, tudsz lábfejjel nyomni. Tárcsát betétet olajtalaníccsad féktisztítóval! Elég látványos javulást hozhat. Viszont ha már el lett égetve a fékbetét akkor csak a csere segíthet. Betétnek mutathatsz egy kis csiszolópapírt is.
De először áliccssad be a pedálmagasságot, és féktisztítózz!
Hello Prézli!
előszőr is jóóó nyaralást én múlt héten voltam horvátba
na szal Kult Szilárdnak hívják a szerelőmet, teloszáma: 06704277234 ezen aszámon eléred! csak ajánlani tudom, nagyon korrekt, nekem még gondom nem volt avval amit csinált! jahhm tolnán lakik és dolgozik is Szilárd! ha nálad lessz a RöFi akkor hoznád hozzá a motort? mert ha jössz és ráérek akkor el tudlak vinni hozzá!
Hali persze tudom! de majd kiderül... hali
Szeva Raptorka!
Érdeklődöm hogy a te szerelőd hol is van helyileg?Megbízható?

Most balhéztam az enyémmel kedden délután hozom el a motort tőle és kellene egy garanciálisan megbízható csávó aki végre összerakja a gépem!

Jelen pillanatban horvátban nyaral a lelkem én meg várom hogy készüljön el a gépem!

kellene a száma is ha megvan!

Köszi
az aksi jó. Bonyolult leszedni?
azért kérdezem, mert csak lassit,azt is gyengén. Lehet,hogy mélyen fog?
Kattog az önindítód, mérjél rá az aksira tekertetés közben mennyire esik a feszültség. Lehet akksi, szénkefe, száraz csapágy.
Nem kell nagy erő. De meg lehet tanulni hatékonyan fékezni vele. Kanyarban minden képpen a hátsóval kell korigálnod ha nagy a tempó! Fokozatosan terheld egyre jobban a pedált, mert ha gyorsan rálépsz, könnyen megcsúszik, viszont ha megtanulod, nagyon hatásosan lehet használni. Pedál magasságát is érdemes beállítani a lábadhoz, mert az alacsonyan fogó fék nem olyan pontos, nem tudod jól adagolni a "merev" csizmában.
a 1ő 418 ra . Rosszul kérdeztem.mekkora erövel kell tudnom állóra fékezni a kereket. Kkb. 60ról? Illetve ha csak kattog az öninditó? Szénkefe szorul?
igazad van, de ígyis ára alatt volt a motor akárhogy is nézzük mert 335.000ft-ért akkor nem találtam 6 kilós RöFit, főleg nem ilyen állapotban!
Ha összeadod,nem 250 volt mire hivatalosan is a tiéd lett.
Hali01! Én 250ért vettem a RöFimet és 85.000 volt a forgalomb ahelyezés cakli-pakli! most van benne 62.000 és hibátlan a motorja! most volt olajcserén és kérdeztem szerelőt h blokknak van-e vmi hangja v szelepeknek v akárminek és megnyugtatott h ennek semmi zavaró, hangja nincs! ezzel csak azt akartam mondani ezzel h 250.000ért is lehet jo motort venni
265000ft a vétel és 350 körül névre iratva... azt hiszem a második piros rf 600-as