Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nagyon szuper! Nem bántásból, és nem tiszteletlen akarok lenni tényleg, de nem ez volt a kérdésem. Hanem hogy kompatibilis e egy autó olajszűrője egy motor olajszűrőjével (maga a papír ami végzi a szűrést anyagában eltér vagy sem [pl. pórusátmérő stb.]) Kibírja e az autó olajszűrője a motorban lévő olajnyomást vagy sem.
Azért köszi mindkettőtöknek a választ!
Ma reggel megvolt a 3 intő jel hogy ne űljek du motorra.

Mentem reggel a gyógyszertárba az RF el bekanyarodott előttem 1 részeg biciklis (jelzem mégegyszer reggel volt )

Aztán mentem vittem a szomszéd faluba a nagyimnak a gyógyszert kiugrott elém 1 őz ismét alig tudtam megállni,nem mentem 200 m-t kiugrott az árokból 1 vörös macska!
Szerintetek ezek után merjek elmenni tankolni?
1550 ért vettem HF138 ast autósboltban!

Csak mondom!
Előzmény!
Kössünk alkut elvégre bajtárs vagy!
:D

Szóval mit szólnál 15k hoz? Ha tudsz utalni utána el küldöm postával.
Ha nem jó vissza utalom a pénzt te pedig a cuccot.
annyit kérnék még, hogy ha esetleg nem jó akkor a két posta költség a te sarad legyen?

Remélem ez így nem számít rablásnak?

A vissza vásárlás felől ne legyen kétséged nem foglak átvágni ezt az egyet meg tudom ígérni!
ÜDV:Letsgo
Szia. Köszi. Most elméletileg a Racsi depóban van bontott 35-ért és tuti megcsinálják, csak sajnos elég messze kellene vinnem futón a paripát és nincs is futóm. Lehet rámegyek erre az ebay-en. Te a GS 400 elekrtonikát mennyiért adnád? Nekem már mindegy jelenleg a fordulatszámmérő csak végre tudjak menni, mert nagyot szo...tam ebben a szezonban eddig.
Szia. RF-hez gyújtást?
1500.- vettem sima autósboltban, 1 hete!
de itt van 400 CDI 35000Ft ingyen posta!

Én is aszem ilyen 25000 30000Ft körül vettem bár én alkudoztam mert sok minden kellet!
Szeged sajna nekem messze van! Nekem van egy ami 400ason ment de a fordulat számlálója nem ment vele!
CDI ebay
Helló!
Bocs, hogy beleszólok.Abban igazad van, hogy a hidegindítás lenne a lényeg de az csak reggel tudná meg de azt minden eladó meg csinálja hogy beröfenti előtte! de ha le állítja kb vár vele 1-2 órát és a mutató már nem jelez!

Igazából reggel kellene az első indítást meg nézni!

De ha az alapjárata jó nem ingadozik nagyon akkor azzal túl nagy gondja nem lesz!

Meleg baloknál olyan 1000 körüli fordulat max 1150... Nekem hidegen olyan 850-900 és meleg blokknál 1000 +, - 50

Ha itt nem haldoklik és indulásnál veszi a fordulatot akkor szerintem a karbi része nem okozhat túl nagy meglepetést!

Nekem nincs benne E dobba! Ha nem ordít akkor a kpm le---rja

(Saját vélemény)
Olyan motort ne vegyél aminek üzem meleg a blokkja! Füstölésre figyelj.Első futómű szimering ne folyasson stb stb...
Kipufogóban az "e" betűt mindenképpen, vagy a gyárit is mellé. Töltésre rámérni, Elsőgumi kopásának szabályossága ( nem kagylós a lengéscsillapítótól). Forgalmiban a helyes adatok vannak-e (szín, teljesítmény)? Meg a szokásos.
Sziasztok,

van egy 1997-s 400-s Banditom. Meg tudjátok nekem mondani, hogy pontosan milyen olaj és szűrő kell bele ?Ill. tudtok abban is segíteni, hogy ezeket hol (meg pl. milyen márkát) érdemes vennem?

Köszönöm előre is !

Köszönöm szépen

Zoli
Sziasztok! Lehet, hogy szombattól én is csatlakozok az RF tulajdonosok köréhez. Egy 600-s 96-s modellt néztem ki magamnak. Ha esetleg van valakinek annyi ideje írhatna pár sort mi az amit szabad szemmel meg kéne vizsgáljak vásárlás előtt, megjegyzem nem vagyok egy nagy motorzseni, eddig robogóm volt most szeretnék váltani nagyobb ccm-re. Előre is köszönöm
Szia.

Szegeden lakok. Erre gondolsz?

http://www.alibaba.com/product...

üdv.
szevasz Prézli! na hogy viselkedik az Rf? egyik nap késő délután össze kellene fussunk egy gurulás erejéig nem gondolod?
hát akkor elég jol megúsztad szerencsére, lehetett volna nagyobb bajod is motort meg meg lehet csinálni azt ennyi!
Helló!

Egy olyan nekem is van amivel nem megy a fordszám mérő. Engem annó zavart ezért vásároltam egy Rf-ét! Ebayen lehet venni újat univerzálisat... (Több motorhoz jó köztük RF hez is!)

hol laksz?
Ahogy elnézem besokalt a fiú a 900 erejével!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Szia. Az jó lenne, mert kezdek k...a ideges lenni, mert a nyáron még nem sikerült csak !20! km-ert gurulnom a saját motorommal.
Szia köszi szépen lehet, hogy megpróbálom.
Elvileg GSF 400 -é jó hozzá állítólag az enyémben is az van annyi a különbség hogy nem megy a fordulatszám mérő ezmiatt!
Helló!Nem az enyém a DR hanem a sógoromé különben köszöm kérdésed teljesen kész! eladósorban megtalálod!