Ez így van! Ezért nem volt jó nekem a T3 kicsi volt a fény ereje! kb mint a gombos tű vége akkora volt a led T5 nagyobb sokkal... Árát tekintve nem buksz sokat ha nem jó ( Saját vélemény)
Na meg van minden most már zöld a dolog nekem!
Ami a lényeg B8.5D MF10 T5 LED MŰSZERFAL 12V KÉK
Ez a T5 B8.5D ez van nekem benne! De az enyém digites... Bár véleményem szerint mennie kellene annak az analógban is! És akkor neked ez kell
Elő túrtam a számlámat! :D
Köszi, de én pénztárcám kontójára ki kísérleteztem melyik jó bele! Azóta nekem kék van benn ami tetszik elég nagy a fénye nappal is látszik. Csak azt nem tudtam hogy az analogosba nem jó :S Ez fura nekem...
Akkor sorry! Meg kérdezhetem mért nem? Mert max a +, - al lehet gond ami annyit tett hogy meg kellet fordítanom az ledet és ment nekem. (Természetesen el hiszem a problémát)
Valakinek elküldtem ezt a LED-es tasakot, de most látom, ledek bent vannak a törött 4kilós műszerfalában. Nem volt szándékos, . Kapott egy garnitúra háttérizzót valamelyiktek.
Imi a led nem halott dolog nekem is az van benne több mint 2 éve!
Holnap meg keresem a számlát elvileg meg van! De a képen az van amit én vettem annó. (Digites 400-asomban jó)
Nem akarlak meg téveszteni de nekem úgy rémlik a a T3 at betudod tenni a digites műszerfalas gépnél a gyári suzuki foglalatba. Nekem ez nem jött be bár lilát vettem lehet csak azzal volt a baj!
Most viszont ha emlékeim nem csalnak ilyen van benne link és ez úgy hogy ki vettem a gyári suzkisat és annak a helyére tekertem be!
Ezt a képet red tette fel de így nézki az enyém is!
Ha ügyes a kezed, és csak visszajelzö cserés, elég a plexit és alaţta levö takarót levenni.
Kicsi kézzel beférsz a résen. Sima bedugós csarlakozót kihúzod a helyéröl. Óra lámpa cseréhez viszont érdemes kivenni a mũszerfalat.
Tükör alatti takarók le, tükör le, plexi le, alatta levö takaró le,ekkor hozzáférsz a visszajelzõkhöz.
Tovább le a müszerfal melletti takarókat, és hozzáférsz a müszerfalat tartó 3 csavarhoz. leveszed, kmóra meghajtást kikôtöd, kiemeled, szétkötöd, cserélsz.
Hát ez is lehet! Bár mindig ugyanúgy szoktam tankolni is :D
Na akkor most legközelebb pupig rakom...
Csak eddig el mentem vele tartalék lámpáig 180km-t most meg 140 :S
Ami a lényeg B8.5D MF10 T5 LED MŰSZERFAL 12V KÉK
Ez a T5 B8.5D ez van nekem benne! De az enyém digites... Bár véleményem szerint mennie kellene annak az analógban is! És akkor neked ez kell
Elő túrtam a számlámat! :D
Na ez van nekem
Holnap meg keresem a számlát elvileg meg van! De a képen az van amit én vettem annó. (Digites 400-asomban jó)
Most viszont ha emlékeim nem csalnak ilyen van benne link és ez úgy hogy ki vettem a gyári suzkisat és annak a helyére tekertem be!
Ezt a képet red tette fel de így nézki az enyém is!
3 napot bírtak, a forrasztás mindegyikben elenged, nem bírják a rezonanciát.
De ettől meg lehet próbálni, hátha nektek nem masszíroz annyira a blokk...
T3 gondolom a foglalatot jelöli.
A LED zsákutca volt. felesleges próba.
Telefonon nincsenek.
Kicsi kézzel beférsz a résen. Sima bedugós csarlakozót kihúzod a helyéröl. Óra lámpa cseréhez viszont érdemes kivenni a mũszerfalat.
Tükör alatti takarók le, tükör le, plexi le, alatta levö takaró le,ekkor hozzáférsz a visszajelzõkhöz.
Tovább le a müszerfal melletti takarókat, és hozzáférsz a müszerfalat tartó 3 csavarhoz. leveszed, kmóra meghajtást kikôtöd, kiemeled, szétkötöd, cserélsz.
Hétvégén Rédén találkozó.
Na akkor most legközelebb pupig rakom...
Csak eddig el mentem vele tartalék lámpáig 180km-t most meg 140 :S
Köszi a tippeket meg a nyugtatást