Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így van! Ezért nem volt jó nekem a T3 kicsi volt a fény ereje! kb mint a gombos tű vége akkora volt a led T5 nagyobb sokkal... Árát tekintve nem buksz sokat ha nem jó ( Saját vélemény)
Esetleg még a tiédben jobban szórt fényt kibocsájtó ledek vannak.
Na meg van minden most már zöld a dolog nekem!
Ami a lényeg B8.5D MF10 T5 LED MŰSZERFAL 12V KÉK
Ez a T5 B8.5D ez van nekem benne! De az enyém digites... Bár véleményem szerint mennie kellene annak az analógban is! És akkor neked ez kell
Elő túrtam a számlámat! :D
Más a számlap fényáteresztése.
Szóval ezeket az izzókat megkapod mezei autósboltban, vagy TESCOban is. Óraháttér 1,7W, visszajelzők 3,4W.
Akko most , kékre is meglehet csinálni? Gondoltam, ha már szétszedem kicserélném azokat is. Mondjuk eredetivel sem csúnya...
Köszi, de én pénztárcám kontójára ki kísérleteztem melyik jó bele! Azóta nekem kék van benn ami tetszik elég nagy a fénye nappal is látszik. Csak azt nem tudtam hogy az analogosba nem jó :S Ez fura nekem...
Akkor sorry! Meg kérdezhetem mért nem? Mert max a +, - al lehet gond ami annyit tett hogy meg kellet fordítanom az ledet és ment nekem. (Természetesen el hiszem a problémát)

Na ez van nekem
Érdekelnek a ledek?
Ez a fajta ledes háttérvilágítás (az enyém) az analóg műszerfalban nem működik. Én is autósboltvan vettem direkt műszerfalba.
Szerintem az én voltam régen! nekem küldött valaki T3-ast amiben izzo volt! MÉg meg van kint van a garázsban :)
Valakinek elküldtem ezt a LED-es tasakot, de most látom, ledek bent vannak a törött 4kilós műszerfalában. Nem volt szándékos, . Kapott egy garnitúra háttérizzót valamelyiktek.
Imi a led nem halott dolog nekem is az van benne több mint 2 éve!
Holnap meg keresem a számlát elvileg meg van! De a képen az van amit én vettem annó. (Digites 400-asomban jó)
Nem akarlak meg téveszteni de nekem úgy rémlik a a T3 at betudod tenni a digites műszerfalas gépnél a gyári suzuki foglalatba. Nekem ez nem jött be bár lilát vettem lehet csak azzal volt a baj!

Most viszont ha emlékeim nem csalnak ilyen van benne link és ez úgy hogy ki vettem a gyári suzkisat és annak a helyére tekertem be!

Ezt a képet red tette fel de így nézki az enyém is!
Ezt keresed?
A kéket Te hoztad össze? Remélem jól látom
Én rendeltem a Bandit óráiba ilyen sok/nagy ledes izzókat.
3 napot bírtak, a forrasztás mindegyikben elenged, nem bírják a rezonanciát.

De ettől meg lehet próbálni, hátha nektek nem masszíroz annyira a blokk...
T3 as ból is tübb féle vam! Van amelyik nagyon halvány a nagyobb fejú kell csak nem találom a pontos cikk számot keresem!
Órákba rizs izzó 3mili, visszajelzőkbe szintén de 10 mili átmérőjű.
T3 gondolom a foglalatot jelöli.

A LED zsákutca volt. felesleges próba.
Köszönöm. Már csak annyit kérdeznék, milyen égő kell bele. Valami általános, vagy rendelni kell. Ill. egyforma az órába való a kijelzőkkel?
Itt van pár kép, most gépemhez kerültem.
Telefonon nincsenek.
Ha ügyes a kezed, és csak visszajelzö cserés, elég a plexit és alaţta levö takarót levenni.
Kicsi kézzel beférsz a résen. Sima bedugós csarlakozót kihúzod a helyéröl. Óra lámpa cseréhez viszont érdemes kivenni a mũszerfalat.
Tükör alatti takarók le, tükör le, plexi le, alatta levö takaró le,ekkor hozzáférsz a visszajelzõkhöz.
Tovább le a müszerfal melletti takarókat, és hozzáférsz a müszerfalat tartó 3 csavarhoz. leveszed, kmóra meghajtást kikôtöd, kiemeled, szétkötöd, cserélsz.

Hétvégén Rédén találkozó.
szia. Müszereknél égöcserében tudsz segsteni? Hogy kell.
Nincs mit esetleg bontó.
Hát ez is lehet! Bár mindig ugyanúgy szoktam tankolni is :D
Na akkor most legközelebb pupig rakom...
Csak eddig el mentem vele tartalék lámpáig 180km-t most meg 140 :S

Köszi a tippeket meg a nyugtatást