Holnap reggel ott leszek 8.00-kor a hídfőnél lévő parkolóban.
Ha nem lesztek ott 8.30-og, akkor úgy veszem, hogy nem indultatok
el... révén hogy nem mondanak valami jó időt holnapra (engem ez
annyira nem zavar).
Szia!
Ha már kikeresgéltem kíváncsiságból, hát megosztom:
Fékbetét alapján:
Suzuki GSF600 és még sok más márka... végül is egy független NISSIN nyeregről van szó http://www.biker-world.hu/egyt...
A héten nem vagyok gépem közelében, de a bontóban már tudni fogják min van még ilyen NISSIN fék. Ill, amelyik motorokhoz jó az Rf fékbetéte, azt érdemes közelebbről megnézni. Nem csak SUZUKI!
Szombatra tervezünk egy gurulést a Mátrába-Bükkbe!
Hagyjátok otthon a gondokat és gyertek velünk!
Gyülekező Tahitótfalun a Hídfő parkolóban reggel 8-kor.
Útvonal:
Sziasztok!
Szétesett a 900 -ason az első féklámpa kapcsoló a fékkar mögött.
Hol érdemes ilyet venni ahol esetleg van is raktáron, és szombatra már használni is tudom? Van esetleg ötletetek?
Köszi,
A
Rendben, egyelőre úgy tűnik, hogy megyek, de nem 100%.
A helyzet az, hogy egy Balatoni hétvége és e között kell választani,
de sokat nyom a latban az időjárás.
Még jelzek, hogy mi lesz... szerintem csütörtökre kiderül.
Hello Hali!
Hát akkor te nyugisabb tempóban hozod az 5.9es fogyasztást mint én! én egyszer mértem le mikor mentünk barátnőmmel Siófokra. ez a lakhelyemtől pont 100km-re van. én 140et huzom neki utazóba aztán onnét vannak még előzgetések, ha úgy van és olyan az út akkor 180-200ig is akár de ezt csak pár km-en nem gyilkolás céljából
am meg 65-ös úton több emelkedő is van szóval van ebbe is minden és így jött ki nekem 100km-re a 6 literes fogyasztásom
szal én nagyon meg vok elégedve így a fogyasztásával, pályán sztem simán meglenne egy tankal a 300kmer
Cső Kis Raptoros!
Az én tempóm többnyire, lakott területen 60km/h 4000-en. Kivül 100-110Km/h 5-ben. Hatodikat ritkán használom.Csak ha hosszú egyenes van,vagy nagyobb tempónál.De akkor nem érdekel a fogyasztás.
Nem rég voltam miskolcon a mátrán-bükkön keresztül,egyedül és 6Litert mértem,pedig nem siettem.Egyszer mentem 130-140-el. Kicsit sokallottam.A motor sem úgy ment mint most.
A hétvégén viszont csak utassal mentem a fent leírt tempómban,de volt egyszer 130-140 majd egy helyen 160 és egyszer 180 és így evett 5,9 litert 204 km alatt.
180-nál mikor elengettem a gázt,a hugom le is fejelt rendesen.De sztem szándékosan tette
Hello Hali! nekemis 6 liter a fogyasztásom a RöFivel, csak azt kérdezném h te lakotton kívűl milyen sebességel közlekedsz a 6kilóssal? egyedül és két személlyel eggyaránt?
Ok ott leszek!
Ha az idő miatt reggel úgy döntesz,h inkább kihagyod akkor küldj egy esemest!
húsz2kilencven11886