Szerintem csak nem egyformán tankoltál. Ez gyakran előfordul, pláne ebben a melegben. Szvsz nincs semmi baja a gépnek, várj meg legalább két tankolást. Ha akkor is ez jön ki, akkor ráérsz aggódni.
A gyertya miatt ennyivel nem nő meg a fogyasztás illetve ha igen akkor már kihagyna.....inkább a kút tulaját nézd meg nem cserélődött-e vagy nincs-e új kocsija.... ...válts kutat és utána nézd meg...
Nekem is kellene egy kis segítség tipp.
Fogyasztás béli gondon van. Lényeg annyi hogy egyik pillantról a másikra 6,5re emelkedett a fogyasztás 5L-ről. A stílus kút azonos.
Ami változás volt!
Kapott egy 80C-os termosztátot. A kívánt hatást el értem vele hidegben szépen be melegszik nem ingadozik teljesen egyenletesen meleg a blokkja ha tekerem ha nem ha hideg van. (Ez lehet e az egyik ok?)
A másik amire gondolok a gyertyák.
NGK R CR8EK 2011.05.01 ekkor cseréltem és kb 9000-12 000Km van benne! Lehet e az hogy ezzel a termosztáttal 9es gyertya kellene neki?
Válaszotokat előre is köszönöm és bocs akit zavar a kérdésem de ez elég drasztikus volt és ez már a 3. tankom ilyen fogyasztással. Most direkt oda figyeltem hogy ne kenjem neki csak ügyesen okosan...
Szia
Szerintem is, a mérés volt a végső cél! a tankon volt v.mi kütyü azt is nyomogatta! Meg mintha melegítette volna, nem akarta hidegen megölni a röfikét!
Kicsit dicsekszem nektek . Föld utaztam ma Bandittal .
Meglepett a Bandit, igaz amivel csak lehet próbáltam emelni a hasmagasságot.
Szépen vette a földutas szakaszt, marhára élveztem.
A két rossz minőségű kép a videóból van, mert azért fél kézzel
videóztam is... nehogy ne legyen megörökítve, ahogy porzunk .
Hali sziasztok mindenkinek.Az új családtag egy Suzuki Rf 600r.És nagyon jó,vannak szépséghibái de gyorsan megszerette magát.A legnagyobb gondom hogy a plexi hiányzik.Kérdésem a következő.Nincs valakinek egy feleslegbe eladó.Nem baj ha nem karcmentes.
Most találtam ezt a felvételt és érdekelne a véleményetek!
Ha jól veszem ki a csóka nem engedi vissza a gázkart miután ráteker és mégsem pörög ki a gép, csak a vidi végén (gondolom) egy mérés erejéig... http://youtu.be/NfrJRQ7iRMM
Balatonkenesére jön valaki a motoros talira? Én tegnap már voltam elég szépen vannak. Kicsit nagyobb mint a régi kemping jobb a sátrazási lehetőség... Szóval jó buli van kilátásba! Ma leszz Blues Company :D
Nem az egyenesekre gondoltam, mint egyenes, hanem a nyomvályú nélküli széles utakra. Felénk sok helyen 8-10 centis nyomvályúkon, hosszanti felgyűrődéseken kell átlépkedni előzés közben. Ahhoz meg a 100-as tempó is sok.
Örülök a találkozásnak és annak, hogy tetszett a családodnak is, amerre jártunk.
Igen, arra felénk van több olyan egyenes, amit szeret a motor.
Itt Pesten (ahol a hétköznapokat tengetem) nem szeretem, hogy nem lehet úgy használni a motort, ahogy az szereti. Ebben a 80 alatti sebességben csak sírdogál szegény.
Egész jól telt a balatoni nyaralás. Kb 500 km motoron, meg még a familymmal is volt sok közös program.
jason30 mutatott pár látványos helyet a környéken, ami utána tetszett a familynak is. Köszönöm !Viszont nagyon rászoktam a 140körüli tempóra . Hiába, felénk nem jellemző az eféle jó minőségű aszfalt.
Jártam "dinnye lakon"is ha már ott vagyok a közelben.
Voltunk idén is Horvátországban motorral, ismét nagyon nagy élmény volt (előtte 2 éve voltunk augusztusban a RöFivel).
Ezt is meg lehet pakolni gond nélkül :)
1850 km lett összesen a túra, nagyon jó kanyargós utak vannak arrafelé, csak ajánlani tudom. Végig a 8-as úton a tengerpart mellett mentünk, néhol kicsit forgalmas, de azért nagyon élvezhető .
Az SV is túrasport, ennél is ugyanúgy elfáradt a seggem, csuklóm és 140 felett levisz a szél, hiába a plexi, de megéri "szenvedni" . Aki SV-n gondolkodik következő motornak annak továbbra is csak ajánlani tudom
Sziasztok!
Sajnos anyagi okok miatt meg kell válnom a motoromtól. Akit érdekel,privátban küldök róla szívesen képet,és leírást,de a profilképemnél is meg lehet nézni a gépet.
Elmosta,h a fene vigye. De azért délután elmentem egy kisebb körre. Kicsit meg is áztam hazafelé.
Mindenképpen meg lesz tartva. De megvárjuk a stabil jó időt.
Most azt mondom,h két hét mulva szombaton mehetünk.
Csak legyen jó az idő. A vizes út nagyon rányomja a bélyegét a kanyarokra. Arra meg van bőven.
Fogyasztás béli gondon van. Lényeg annyi hogy egyik pillantról a másikra 6,5re emelkedett a fogyasztás 5L-ről. A stílus kút azonos.
Ami változás volt!
Kapott egy 80C-os termosztátot. A kívánt hatást el értem vele hidegben szépen be melegszik nem ingadozik teljesen egyenletesen meleg a blokkja ha tekerem ha nem ha hideg van. (Ez lehet e az egyik ok?)
A másik amire gondolok a gyertyák.
NGK R CR8EK 2011.05.01 ekkor cseréltem és kb 9000-12 000Km van benne! Lehet e az hogy ezzel a termosztáttal 9es gyertya kellene neki?
Válaszotokat előre is köszönöm és bocs akit zavar a kérdésem de ez elég drasztikus volt és ez már a 3. tankom ilyen fogyasztással. Most direkt oda figyeltem hogy ne kenjem neki csak ügyesen okosan...
14900Ft
Itt meg találsz mindet Link katt
Szerintem is, a mérés volt a végső cél! a tankon volt v.mi kütyü azt is nyomogatta! Meg mintha melegítette volna, nem akarta hidegen megölni a röfikét!
Postai utánvétel?Vagy hogy? És mikor?
Meglepett a Bandit, igaz amivel csak lehet próbáltam emelni a hasmagasságot.
Szépen vette a földutas szakaszt, marhára élveztem.
A két rossz minőségű kép a videóból van, mert azért fél kézzel
videóztam is... nehogy ne legyen megörökítve, ahogy porzunk .
üdv itt...
Balatonfűzfő Satuna KFT Kb 9000Ft
Most találtam ezt a felvételt és érdekelne a véleményetek!
Ha jól veszem ki a csóka nem engedi vissza a gázkart miután ráteker és mégsem pörög ki a gép, csak a vidi végén (gondolom) egy mérés erejéig...
http://youtu.be/NfrJRQ7iRMM
Jézus, ezen te vagy és Tenkes?
Balatonkenesére jön valaki a motoros talira? Én tegnap már voltam elég szépen vannak. Kicsit nagyobb mint a régi kemping jobb a sátrazási lehetőség... Szóval jó buli van kilátásba! Ma leszz Blues Company :D
Igen, arra felénk van több olyan egyenes, amit szeret a motor.
Itt Pesten (ahol a hétköznapokat tengetem) nem szeretem, hogy nem lehet úgy használni a motort, ahogy az szereti. Ebben a 80 alatti sebességben csak sírdogál szegény.
jason30 mutatott pár látványos helyet a környéken, ami utána tetszett a familynak is. Köszönöm !Viszont nagyon rászoktam a 140körüli tempóra . Hiába, felénk nem jellemző az eféle jó minőségű aszfalt.
Jártam "dinnye lakon"is ha már ott vagyok a közelben.
Ezt is meg lehet pakolni gond nélkül :)
1850 km lett összesen a túra, nagyon jó kanyargós utak vannak arrafelé, csak ajánlani tudom. Végig a 8-as úton a tengerpart mellett mentünk, néhol kicsit forgalmas, de azért nagyon élvezhető .
Az SV is túrasport, ennél is ugyanúgy elfáradt a seggem, csuklóm és 140 felett levisz a szél, hiába a plexi, de megéri "szenvedni" . Aki SV-n gondolkodik következő motornak annak továbbra is csak ajánlani tudom
Sajnos anyagi okok miatt meg kell válnom a motoromtól. Akit érdekel,privátban küldök róla szívesen képet,és leírást,de a profilképemnél is meg lehet nézni a gépet.
Mindenképpen meg lesz tartva. De megvárjuk a stabil jó időt.
Most azt mondom,h két hét mulva szombaton mehetünk.
Csak legyen jó az idő. A vizes út nagyon rányomja a bélyegét a kanyarokra. Arra meg van bőven.
Éppen néztem, azért megvolt nekem a szombat reggeli ébresztős 100km .
Ha legközelebb meg lesz tartva, akkor szólj, mert továbbra is szívesen megyek .