Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem csak nem egyformán tankoltál. Ez gyakran előfordul, pláne ebben a melegben. Szvsz nincs semmi baja a gépnek, várj meg legalább két tankolást. Ha akkor is ez jön ki, akkor ráérsz aggódni.
Köszi.Ezt megtaláltam akkor mard ez ha valaki nem tud bontottan vagy olcsóbban.De azért köszi.
A gyertya miatt ennyivel nem nő meg a fogyasztás illetve ha igen akkor már kihagyna.....inkább a kút tulaját nézd meg nem cserélődött-e vagy nincs-e új kocsija.... ...válts kutat és utána nézd meg...
Csak aztán nehogy KTM-re cseréld a gépet...
Nekem is kellene egy kis segítség tipp.
Fogyasztás béli gondon van. Lényeg annyi hogy egyik pillantról a másikra 6,5re emelkedett a fogyasztás 5L-ről. A stílus kút azonos.

Ami változás volt!
Kapott egy 80C-os termosztátot. A kívánt hatást el értem vele hidegben szépen be melegszik nem ingadozik teljesen egyenletesen meleg a blokkja ha tekerem ha nem ha hideg van. (Ez lehet e az egyik ok?)

A másik amire gondolok a gyertyák.
NGK R CR8EK 2011.05.01 ekkor cseréltem és kb 9000-12 000Km van benne! Lehet e az hogy ezzel a termosztáttal 9es gyertya kellene neki?

Válaszotokat előre is köszönöm és bocs akit zavar a kérdésem de ez elég drasztikus volt és ez már a 3. tankom ilyen fogyasztással. Most direkt oda figyeltem hogy ne kenjem neki csak ügyesen okosan...
Szia! Bocsi nem jól emlékeztem az árára!
14900Ft
Itt meg találsz mindet Link katt
Szia
Szerintem is, a mérés volt a végső cél! a tankon volt v.mi kütyü azt is nyomogatta! Meg mintha melegítette volna, nem akarta hidegen megölni a röfikét!
Heló az nagyon szuper!Hogy jutok hozzá?
Postai utánvétel?Vagy hogy? És mikor?
Kicsit dicsekszem nektek . Föld utaztam ma Bandittal .
Meglepett a Bandit, igaz amivel csak lehet próbáltam emelni a hasmagasságot.
Szépen vette a földutas szakaszt, marhára élveztem.

A két rossz minőségű kép a videóból van, mert azért fél kézzel
videóztam is... nehogy ne legyen megörökítve, ahogy porzunk .
Hellò
üdv itt...
Balatonfűzfő Satuna KFT Kb 9000Ft
Hali sziasztok mindenkinek.Az új családtag egy Suzuki Rf 600r.És nagyon jó,vannak szépséghibái de gyorsan megszerette magát.A legnagyobb gondom hogy a plexi hiányzik.Kérdésem a következő.Nincs valakinek egy feleslegbe eladó.Nem baj ha nem karcmentes.
Üdv Urak!

Most találtam ezt a felvételt és érdekelne a véleményetek!

Ha jól veszem ki a csóka nem engedi vissza a gázkart miután ráteker és mégsem pörög ki a gép, csak a vidi végén (gondolom) egy mérés erejéig...
http://youtu.be/NfrJRQ7iRMM
Ezek bizony mi vagyunk :) bár már vagy 2 éves ez a felvétel.
Az előző
http://www.youtube.com/watch?f...

Jézus, ezen te vagy és Tenkes?
Sziasztok!

Balatonkenesére jön valaki a motoros talira? Én tegnap már voltam elég szépen vannak. Kicsit nagyobb mint a régi kemping jobb a sátrazási lehetőség... Szóval jó buli van kilátásba! Ma leszz Blues Company :D
Nem az egyenesekre gondoltam, mint egyenes, hanem a nyomvályú nélküli széles utakra. Felénk sok helyen 8-10 centis nyomvályúkon, hosszanti felgyűrődéseken kell átlépkedni előzés közben. Ahhoz meg a 100-as tempó is sok.
Örülök a találkozásnak és annak, hogy tetszett a családodnak is, amerre jártunk.
Igen, arra felénk van több olyan egyenes, amit szeret a motor.
Itt Pesten (ahol a hétköznapokat tengetem) nem szeretem, hogy nem lehet úgy használni a motort, ahogy az szereti. Ebben a 80 alatti sebességben csak sírdogál szegény.
Egész jól telt a balatoni nyaralás. Kb 500 km motoron, meg még a familymmal is volt sok közös program.
jason30 mutatott pár látványos helyet a környéken, ami utána tetszett a familynak is. Köszönöm !Viszont nagyon rászoktam a 140körüli tempóra . Hiába, felénk nem jellemző az eféle jó minőségű aszfalt.
Jártam "dinnye lakon"is ha már ott vagyok a közelben.
Voltunk idén is Horvátországban motorral, ismét nagyon nagy élmény volt (előtte 2 éve voltunk augusztusban a RöFivel).
Ezt is meg lehet pakolni gond nélkül :)
1850 km lett összesen a túra, nagyon jó kanyargós utak vannak arrafelé, csak ajánlani tudom. Végig a 8-as úton a tengerpart mellett mentünk, néhol kicsit forgalmas, de azért nagyon élvezhető .

Az SV is túrasport, ennél is ugyanúgy elfáradt a seggem, csuklóm és 140 felett levisz a szél, hiába a plexi, de megéri "szenvedni" . Aki SV-n gondolkodik következő motornak annak továbbra is csak ajánlani tudom
Sziasztok!
Sajnos anyagi okok miatt meg kell válnom a motoromtól. Akit érdekel,privátban küldök róla szívesen képet,és leírást,de a profilképemnél is meg lehet nézni a gépet.
Elmosta,h a fene vigye. De azért délután elmentem egy kisebb körre. Kicsit meg is áztam hazafelé.

Mindenképpen meg lesz tartva. De megvárjuk a stabil jó időt.
Most azt mondom,h két hét mulva szombaton mehetünk.
Csak legyen jó az idő. A vizes út nagyon rányomja a bélyegét a kanyarokra. Arra meg van bőven.
No, hát ezt elmosta az eső, de legalább beszélgettünk egy jót.
Éppen néztem, azért megvolt nekem a szombat reggeli ébresztős 100km .

Ha legközelebb meg lesz tartva, akkor szólj, mert továbbra is szívesen megyek .
Rendben, így lesz.