Szia, van-van... csak nem itt, este tudnám elküldeni szerintem.
Mire gondolsz pontosan ? Nekem van GSF 400 VC-hez leírás (PDF), ott
leírja, hogy mikor-hogy kell állnia a vezérműláncnak, mennyi szem, stb.
Illetve a VC egység működését írja le.
Wd40el fújd be. Meg a kulcsot is és párszor ki be... Utána kormányt balra kulcsot benyomod elkezded fordítani majd a másik kezeddel kicsit mozgatod a kormányt. az enyémen ennyi volt és kb 1 évbe egyszer vagy ha kint meg ázott beszoktam fújni sprayel
Bocs, de még mindig ez a kormányzár... Szóval, zár benyom és a kulcs nem fordul egyik irányba sem. Hiába állítom a résre , akkor sem. Zárcsere?! Veszek holnap egy kutyaláncot...
Sziasztok!
Kicsit kezd elegem lenni a Röfiből...most olyan hangot hallok benne néha mintha mondjuk két fémkulcsot összeütnénk. Nem mindig hallható,és mintha ilyenkor egy pillanatra meg is lassulna a motor. Mi a fene lehet ez? Már végem van...
Én most ki cseréltem a termosztát pár hete!
A melegedése jobb lett viszont mint ha a fogyasztás meg emelkedett volna :S Vagy csak jobban téptem a bajszát nem tudom...
Bár utóbbi időbe kicsit el gurult a gyógyszer. Jah meg adalék se volt benne!
De lekopogom szerencsém van eddig vele! Nem nagyon kellet költeni azóta rá amióta a karibt megcsináltam!
Ja, anno nekem is csak akkor tűnt fel, hogy törött, mikor azt a képet
készítettem... az is szuper sztori volt, az a blokk 3 napot töltött nálam.
Akkor derült ki, hogy a Bandit 400 blokk a kihajtás miatt nem csereszavatos az RF-fel.
Amúgy megvolt az idei második olajcsere is. Most Ultra helyett AX7-es
Shell-t kapott, ez csak félszint, jobb vele a váltó, meg kicsit elcsitultak a szelepkék.
Nem szerette az őstechnika az űrkorszaki olajat.
Aztán szerencsére meg állt egy helyi srác és ő adta a zsinórt. Nem hittem hogy haza hoz de utána alig bírtam szétbányászni most próbálom meg javítani amig nem tudok szerezni egy "új" darabot!
De red régi képe alapján már tavaly is törött volt... A könnyíttet oldalon tavaly már nem volt egybe csak nem tudom milyen felindulásból de úgy gondoltam hogy az jó!
Én is gondolkozok rajta hogy meg javítom és kicsit erősebbre gyurom mint a mostani :) De a biztonság kedvéért fel akarok hajtani egy bontottat is... Mert pont mocis tali lesz :)
Ja, hogy írjak valami hasznosat is, Racsinak itt fent volt egy doboznyi
ilyen fedele, különféle évjáratokhoz... ha máshol nem kapsz, írj neki
aztán legfeljebb elhozom neked tőle...
Mire gondolsz pontosan ? Nekem van GSF 400 VC-hez leírás (PDF), ott
leírja, hogy mikor-hogy kell állnia a vezérműláncnak, mennyi szem, stb.
Illetve a VC egység működését írja le.