Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen odamegyunk. Voltunk tavaly is, csak most 8-9-en megyunk. Jo buli volt tavaly is.
Koszi
ok, akor kereslek, 16:30 ig dolgozok, akkor meg is csörgetlek
Akkor csak köszörült, és nem lehetett beindítani
És akkor mi volt a hiba?
Szia Sanya!Nem tudom itthon leszek e de ha gondolod meló után hívj fel és ha ok a dolog akkor megbeszéljük hol talizunk.Ha mégsem lesz jó ma akkor hétvégét a városba töltöm és zsebrerakom,hogy ki tudd próbálni.0670 2749132
Szia, ma megyek Gyálra munka után, onnan már nincs messze Monor, ha neked jó, ma be tudnék érte menni, kb 7 ig odaérnék, ha jó, akkor a cím miatt egyeztessünk. Köszönöm a segítséget.
Ez a hiba megoldódott, már CSAK az a baja, hogy néha elmegy 2 henger, videóm nincs róla, mert még mindig a szerelőnél van. Amikor megvettem a mocit, akkor cseréltem elektronikát rajta, mert az volt a baja amikor nem akart indulni, egy bontott bandité ment bele, eddig nem is volt vele problémám, jól ment vele. Elvileg már csak ez maradt, mert trafókat is vettem már hozzá, csak nem akarom elhinni, hogy nemegész 3 év alatt 2 elektonika is elszáll
Szia Sanya.Az enyém sima vezérlésű,ha gondolod valamikor fussunk össze vagy eljössz felém.Monori vagyok.
Sziasztok!Valakit nem érdekel egy rf400?Eladó lenne!94-es.16.-án lejáró műszaki de ha kell levizsgáztatom.A gép nem makulátlan,hiányoznak róla az oldalidomok de van hozzá picit sérült.Motorozható a gép.Törzskönyv,papírok rendben!Iár:230Eft vagy friss vizsgával 250Eft.
Még mindig a videón levő tünet miatt próbálkozol?

Na, ez nem lesz egyszerű. Elég ritka. Enyém is az volt, srác aki megvette, fél éve hajkurászta mindhiába.
Az nem is volt kétséges!
szia, a szerviz igen, de sajna nem jó, köszönöma a segítséget
Azt hiszem, az enyémmel már próbálkoztál, ugye? Ezek szerint a 96 utáni nem jó hozzá?
es amúgy megszerettem a RÓFIT
Sziasztok, van esetleg pesti, vagy környéki RF400 tulajnak hibakizárás céljából egy vezérlőelektronikája, az enyém sima, nem változó vezérlésű '93 évjáratú. Segítségeteket köszönöm.
nyugodtabb lettem.
Megvan a matek:
2007-36e km
2009-55e km- blokkfőzés-felújítás
na azóta kb. 20e km.
Szóval a blokkban van 20000 az órát nem piszkálták.

Ha valakit akaratlanul megsértettem......
1994-es motor - 20e kilóméter. Na ezt most hogy ?
Én nyugodt ember vagyok (vérnyomáscsökkentőt is kávéval ), de most felb...tam az agyam.
Mi értelme van órát tekergetni ? Mindenki állapotot vesz, nem távolságot. Motoros kollégát átbaltázni amúgy is szemét dolog. Rejtett hibákat, várható meghibásodást is elmondom, a lelkiismeretem többet ér pár rugónál. Nem vagyok egy szent (ha a vevő tuskó , én túlszárnyalom ), de az értelmetlen átverésektől
Bocs a kirohanásért ( most már jobb )
Anyám borogass, milyen ebberek vannak! 20e KM az 2 év jobb esetben, ez meg egy 94-es motor....
Na mind1, a lényeg, hogy ha érdekel a géped előélete, akkor nagyon szívesen elmesélek mindent, ami az én használatom alatt történt / ki lett cserélve.(Félreértés elkerülése végett, Tenkes a nagybátyaám, ezért tudja ő is a sztorit ).Elérhetőség az adatlapomon, de ha gondolod, akkor megadom a számom is, vagy kérd el Tenkestől. Sőt ha már látom hogy pest "közelében" van a motor, valamikor gurulhatnánk is egyet, ha gondolod.
Én se Rá gondoltam!
Akkor azt már ne is boncolgassuk, mennyiért vitte el Jézustól a gépet.
Hova ?
30/9867324