Én nem" írom le" ennyire a 4kilóst mint Letsgo.Ha szereted hallani a sornégy üvöltését, akkor az a jobb választás. Sokkal szabadabban ki tudod huzatni a fokozatokat "normális" tempó mellett mit a nagyon. Ott nagyon hamar túl gyorsan mész.
Fogyasztás nálam megegyezik a kettőé naggyából, de ugye a 6ost ehez közel se pörgetem úgy mint anno a 4kilóst. Túra 4,5-5körül, ingázás(10km) 5.5-6liter körül jön ki nekem.
Hideg és meleg indításra figyeljetek, meg minden másra amire kell egy közel 20éves motornál. http://www.youtube.com/results...
köszi ez jól hangzott összegezve. azért nem ajánlanátok a 400-ast mert ki lehet nőni? vagy ott vannak egyéb bajok is?mondjuk az árán már kapni 600-ast is. a fogyasztás hogy alakul amúgy literben?
Olcsó kategóriában szerintem a legjobban felszerelt műszerezett motor.
400-asban ne gondolkozz. 600as nagyobb teljesítmény fogyasztása kb azonos a 400-aséval.
Nekem 400-as van rosszat nem tudok mondani rá. Imádom főleg hogy nem megy tömeg motor. Ha lenne pénzem egy rf 600ra le cserélném...
Hibája minden motornak lehet mivel használt. Itt kell egy kis szerencse is! Én az enyémmel az elején harcoltam kicsit azóta lekopogom de nem tüsszög indul pöcre és összességében jól szedi a talpát.
Amire figyelni kell szerintem:
Az az hogy a hidegindítása milyen az el árulja ezekenek a gépeknek a dolgait! Ilyen nyár időbe pl szívató se kell neki. De ehhez már nagyon jól be kell hogy legyen lőve!
Ami még hiba szokott lenni hogy egyik henger kis ideig nem megy! Ez indítás után ha jó a gép be röffen és szívatóval szinte rögtön fell kell pörögnie 4000ig... Amíg nincs meg full szivatón a 4000er körüli érték lehet hallani rajta hogy nem megy mindegyik henger!
Talán ez a hengerezési gond amit legtöbbször olvastam itt! meg hogy nem indul.
De mindenképp jó választás 600ról nem tudok nyilatkozni de 400asommal pl túrázás közben nem kell állandóan váltogatni hogy menjen 6-ba olyan 60-tól megy szépen és ha húzod neki akkor reagál is rá...
Helló Sziasztok most még nem ismerem az RF 600/400-as gépeket de szeretnék tőletek többet megtudni róluk. Olvasgattam a neten , hogy nem mai darabok. de tartósnak bizonyulnak nektek mi a véleményetek róluk?! Szeretném kérdezni hogy köztetek akinek van ilyen típusú motorja az mennyire van vele megelégedve?! minden téren érdekelne konkrét kérdések még nem fogalmazódtak meg bennem de egy olcsón megvásárolható sportos kinézetű motort keresgélek és eddig ők tetszettek a legjobban! válaszokat előre is köszönök. gondolkodok pár kérdésen
hello Dovv!
Hova valósi vagy? szekszárd környékbeli? mert én tolnai vagyok és egyszer összefuthatnánk! Rakjál fel RöFiről minél elöbb képeket meg töltsd ki az adatlapod!
Én is ajánlom őket, múltkor leált a masina, telefonáltam nekik, 2 óra múlva kint voltak trélerrel, 2 nap mulva mehettem is érte, és nem fizettem vagyont a széllításért sem. A szerelő meg elmonta, hogy mit miért csinált, elég korrektnek tűnnek.
Jah tényleg bocsi!
Mostanában úgy is inkább a déli parton szoktam mászkálni meg attól délebbre... Bakonyt unom már... Elsőre polgárdi aztán ha van kedved mehetünk máskor is!
Szia! Épp Pestről írok, de Zamárdiban vagyok a legtöbb hétvégén. Már beszéltük, hogy egy kicsit messze vagyunk, de félúton azért lehet találkozni néhanapján. :)
Sziasztok! nem közületek volt valaki ma Szekszárdon olyan 2 óra után egy szürke Rfel? ment paks irányából a központba. az illető vitt magával valakit! ha látja ezt a kolléga kérem irjon
Egyenlőre igen. Mert teleszkóp meg adta magát es kell vennem egy emelőt mostmár. De mostmár bekéne fejezni ha meg amarad... 600asról szerintem le csúszok megint...
:) Balcsi parton inkább alapjárat 2es :D Aztán jobbra néz bikinis csak balra néz még 2-3 csak előre is kell néha nézni! Pl zebra te jóóó ég :) Tiszta Kánaán...
Fogyasztás nálam megegyezik a kettőé naggyából, de ugye a 6ost ehez közel se pörgetem úgy mint anno a 4kilóst. Túra 4,5-5körül, ingázás(10km) 5.5-6liter körül jön ki nekem.
Hideg és meleg indításra figyeljetek, meg minden másra amire kell egy közel 20éves motornál.
http://www.youtube.com/results...
Amelyik onboard jobban tetszik azt válaszd!