Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem sincs bajom a színével csak az hogy karcos...

Azért én visszasírom az a szép piros színét az RF-emnek.
Ez a gesztenyebarna ez elég okádék szín... de hát, nem színéért szeretem .
Ezt már vártam IMI

Nem bánnám ha össze jönne!
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó bal féknyereg és bal zsebes idoma és a hozzá tartozó hosszú idom?
Hát, öööö
Helló sziasztok van eladó Suzuki RF csomagtartó konzol dobozzal olcsón 18.000ft.Tel:06205920530
Sziasztok, van valakinek felesleges 2 trafója? Mint kiderült az a hiba.
Na kérem,kinek mi baja a piros RF-el?
Szia, láncoddal mi a helyzet? Lecserélted? Komplett szettet? Hol csináltattad, na meg mennyiért? Úgy néz ki az enyém is szakaszosra van nyúlva.
És nagy előnye mindkettőnek, hogy:
Te voltál, aki találkozott apummal a szervizben? =)
Járj szerencsével
Valamivel fiatalabb igen. Ezt is néztem de a sötétkék jobban tetszik. És egy ilyen türkizt már vittek el az orrom elöl Győrbe volt kereskedőnél egy ilyen. Nem tudom hogy ez az e. Néztem másik motort is hogy mit lehetne még a Suzuki GSX-F 600-ról lehetne szó... Azokból találtam hasonló árban 1998-asat. De az a nagy helyzet hogy nekem az Rf nagyon tetszik mind formára mind pedig abban hogy nem egy tömeg gép. Szóval ha össze jön akkor RF lesz szerintem...
Hello Letsgo! ha már 6 kilósba gondolkozol én ezt http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_600_r-5862933 ajánlanám neked! elég fiatal rf-ek között ez a példány, meg így képről nagyon egybe van, régebben már hirdették és ott volt több kép fennt
Nem ismerős, jól néz ki! Az enyémnek a nagytesója! . Mondjuk nekem színre fújt a váz is! Elfogadnám, a kis 400-asom már lassan kicsi.
Üdv: Dani73
Fiúk ezt az RF 600-ast ismerjük itt fórumon?
Lehet el vinné egy ismerős az RF-emet és akkor át nyergelnék egy 600-asara.
nem vagyok nebánts virág csak azért olyat ne írjunk másrol amit nem tudunk ráadásul úgy hogy nem is ismer. Egyébként mindenki magából indul ki. Én se örültem neki hogy nem digitesé bár jobb mint a sajátja és így mind a 2 oldalon fiókos...
Sziasztok, már rég írtam, de a sok meló miatt nincs időm semmire . A karbit összeraktam, de nem tudtam kipróbálni, mert megált az önindítóm is, és nem tudtam beindítani. Miután hetek óta, csak tervezem, hogy hozzányúlok, ezért inkább eltoltam egy szervizbe, mert ha így folytatom, egész nyáron nem motorozok. Képeket csináltam, viszont műszaki leírásból és a pontos névekből gyenge vagyok, ezért akinek kell szívesen átküldöm a képeket. Egyetlen dolog amit be tudtam fejezni, az, hogy felraktam a dobozt hátulra.
Rio adatlapod tölcsed ki légyszives korrektül!

Letsgo ne légy már te is nebáncsvirág! Egyébként nekem is jobban tetszik ha rávaló van rajt.
Elmondom neked ha már ilyen kedvesen írsz nem kellet semmit erőltetni ÉSZ NÉLKÜL

Neked is szép napot!
Persze hogy rávaló a digitális műszerfalosra is ha ráerőlteted ész nélkül ....
Bocs, rossz helyre címeztem a kérdést.
Kiskafi lakik Balatonkeresztúron. Ott a Jesolo.
Kiskafi, Jesolo működik délutánonként?
Csütörtökön indulok Én is meló után Polgárdiba. Ha lesz bőven időm akkor megyek a déli parton. Ha sietnem kell akkor marad a 8-as.

http://youtu.be/mleZT3yGU0M
Igen csütörtöktől lent leszek! De csak 17:30tól mert melózok minden nap még szombaton is :(
Sajnos nem ismerem a helyet...
Nem a Mauro pizzériára gondolsz véletlenül?
Polgárdiról lehet szó, nem tudom megyek-e, de arra jövök haza pénteken. Majd beszélünk még addig. Mikor mész? Már csütörtöktől?