Sziasztok! Csak egy kérdés! Találtam 11ért fekete plexit,már csak az a gond,hogy az eladó nem tudja jó-e a RF900-hoz. Azt mondja a 400-hoz jó? Létezik hogy akkor megfelel a 900hoz is?
Nézelődtem tovább azt biztos nem veszem meg!
De nekem 50e Ft-m sajnos nincs rá.
Olyan 25 000ig kellene valami normális sisak! 1-2 találtam, de vagy pont nincs a méretembe stb...
Én biztosan nem tenném fel az életem egy ilyen sisakra.
Nem feltétlen az E jel hiánya miatt, mert azt gagyira is rá lehet ragasztani...
Inkább azért, mert ha még az sincs rajta, akkor nagyon noname lehet.
A neves sisakok azért általában egy minőségi szintet hoznak.
Még a nyomorult lidlis sisakokon is van E jel, és egész jók...
Én fejeltem le "high-side" bukással az aszfaltot, jó 15 másodpercig
ültem a sávban és próbáltam levegőt venni, meg megtalálni merre
is nézek valójában... Gagyi sisakkal lehet kanalazták volna az agyvelőm a sisakból...
Kellene egy kis infó! Szeretnék venni egy sisakot! ki is néztem egyett nagyon tetszik de nem E jeles. Ez minőségében problémás lehet? Rendőr nem hinném hogy ellenőrzi...
Ja szívtam is vele rendesen! Igen 110-es volt rajta de az úgy meg volt nyúlva, még jó hogy 118 szemeset rendeltem /gondoltam a hosszabból rövidebb ok fordítva gáz /! Aztán egymás mellé raktam a két láncot, és 114 szem! Ja és gyári lánckerék elől-hátul! Az első nekem cserés volt.
Itt meg az 5 éves kisfiam ragaszkodott hozzá,hogy csináljak neki egy motorostalálkozót
Fel kellett ütni egy sátrat,és ami motort találtam otthon,mind oda kellett tenni köré. Mi lesz ebből a gyerekből... Felhívnám a figyelmet a védőitalra a kézben
Sziasztok!
Gurultunk egyet,az egyik komámmal. Lenéztünk Tiszakécskére,ahol a benzinkúton találkoztam egy motoros társammal,akinek fekete 900-as RF-je volt! Utána mentünk Tőserdőre. Tőserdő nagyon tuti hely,tele van motoros testvérrel.
Küldök 2 hangulatképet,csak az íze kedvéért
Lehet az én 400-asom valami mutáns volt, de hogy a 114 csap
marha hosszú volt rá, arra szín tisztán emlékszem.
112-re levágtam, de még úgy is a feszítő végére kellett tennem.
110 volt a jó méret, ha jól emlékszem, de számoljátok meg egy 400-on.
Egy tárcsfék munkahengert nem kell szétszedni ha nem folyik,vagy nincs berohadva!
Ha viszont már szétszedted,akkor minden gunmi alkatrész csere!
Olcsóbban megúszod,ha bontóban keresel másikat.
a kép alapján nekem a 2,3,4 kell. A 4es teljesen repedezett, a 2,3mas közül pedig az egyik tuti nem jó helyen volt. Amikor szétszedtem és új fékbetétet tettem bele visszanyomtam a dugattyút és az egyik gumikarika (vagy akkor szimmeringszerűség) be volt gyűrődve. Ezért kéne kicserélni hátul. De ha ilyen drága úgy marad! Amíg nem folyik a fékfolyadék...
Biker-world oldalon nézd meg hátsó fék alkarészek, féknyereg gumigyűrű készlet. A dugattyúknál van egy, meg egy tömítőgyűrű a két féknyereg rész között. Arra emlékszem hogy az enyém be volt gyűrődve és a tömítő gyűrű is nagyon el volt öregedve, fostam is hogy nem fog tömíteni rendesen.
Hali! Valaki tudja a 400as első és hátsó féknyergének dugattyúátmérőjét? Kéne hozzá vennem gumigyűrűket, de mint már sokszor most is horror áron adnak pár rohadt gumidarabot... (7600Ft).
Sziasztok!
Sajnos ebben a hónapban csóróság van,olajat meg muszály lenne cserélnem. Találtam egy Q8-as márkájú olajat,elfogadható áron. Van egy cimborám,aki a ZX9-hez ezt használja. Bele merjem tenni az RF900-ba? Max. 2 hónapig mennék ezzel az olajjal. Van valakinek esetleg tapasztalata vele?
Legalább valaki bevizsgálta, ha minden igaz .
Ez kereken 30:
Motoponthu
Viszont ha valami jó helyet tudtok azt írjátok már ki ahol lehet nézegetni válogatni! Köszi mindenkinek...
De nekem 50e Ft-m sajnos nincs rá.
Olyan 25 000ig kellene valami normális sisak! 1-2 találtam, de vagy pont nincs a méretembe stb...
Azért köszi a segítséget :D
akartam, nekem sem volt lé sisakra, a mostanit is részletre vettem...
Pont az említett baleset miatt kellett akkor sisakot vennem.
Nem feltétlen az E jel hiánya miatt, mert azt gagyira is rá lehet ragasztani...
Inkább azért, mert ha még az sincs rajta, akkor nagyon noname lehet.
A neves sisakok azért általában egy minőségi szintet hoznak.
Még a nyomorult lidlis sisakokon is van E jel, és egész jók...
Én fejeltem le "high-side" bukással az aszfaltot, jó 15 másodpercig
ültem a sávban és próbáltam levegőt venni, meg megtalálni merre
is nézek valójában... Gagyi sisakkal lehet kanalazták volna az agyvelőm a sisakból...
Kellene egy kis infó! Szeretnék venni egy sisakot! ki is néztem egyett nagyon tetszik de nem E jeles. Ez minőségében problémás lehet? Rendőr nem hinném hogy ellenőrzi...
Fel kellett ütni egy sátrat,és ami motort találtam otthon,mind oda kellett tenni köré. Mi lesz ebből a gyerekből... Felhívnám a figyelmet a védőitalra a kézben
Gurultunk egyet,az egyik komámmal. Lenéztünk Tiszakécskére,ahol a benzinkúton találkoztam egy motoros társammal,akinek fekete 900-as RF-je volt! Utána mentünk Tőserdőre. Tőserdő nagyon tuti hely,tele van motoros testvérrel.
Küldök 2 hangulatképet,csak az íze kedvéért
marha hosszú volt rá, arra szín tisztán emlékszem.
112-re levágtam, de még úgy is a feszítő végére kellett tennem.
110 volt a jó méret, ha jól emlékszem, de számoljátok meg egy 400-on.
Tán Dani73 nemrégiben számolta meg...
És a lehetséges áttételek.
http://www.pinkmotors.hu/jt/jt...
Meg tudná nekem valaki írni, hogy 400 rf-nek milyen a gyári áttétele?!
Ha viszont már szétszedted,akkor minden gunmi alkatrész csere!
Olcsóbban megúszod,ha bontóban keresel másikat.
Múltkor képgalériákban panaszkodott valaki, hogy sokat kellett várnia a csomagra.
Sajnos ebben a hónapban csóróság van,olajat meg muszály lenne cserélnem. Találtam egy Q8-as márkájú olajat,elfogadható áron. Van egy cimborám,aki a ZX9-hez ezt használja. Bele merjem tenni az RF900-ba? Max. 2 hónapig mennék ezzel az olajjal. Van valakinek esetleg tapasztalata vele?
Köszönöm, fel is hívom őket.