Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Csak egy kérdés! Találtam 11ért fekete plexit,már csak az a gond,hogy az eladó nem tudja jó-e a RF900-hoz. Azt mondja a 400-hoz jó? Létezik hogy akkor megfelel a 900hoz is?
Ez már jobbnak tűnik...
Legalább valaki bevizsgálta, ha minden igaz .

Ez kereken 30:
Motoponthu
Esetleg ez? Bár a napszemcsinek örülnék benne! De azért mindent ennyiért ne akarjunk!

Viszont ha valami jó helyet tudtok azt írjátok már ki ahol lehet nézegetni válogatni! Köszi mindenkinek...
Nézelődtem tovább azt biztos nem veszem meg!
De nekem 50e Ft-m sajnos nincs rá.
Olyan 25 000ig kellene valami normális sisak! 1-2 találtam, de vagy pont nincs a méretembe stb...

Azért köszi a segítséget :D
De egyébként olyat veszel amilyet szeretnél, nem fellengzősködni
akartam, nekem sem volt lé sisakra, a mostanit is részletre vettem...

Pont az említett baleset miatt kellett akkor sisakot vennem.
Én biztosan nem tenném fel az életem egy ilyen sisakra.
Nem feltétlen az E jel hiánya miatt, mert azt gagyira is rá lehet ragasztani...

Inkább azért, mert ha még az sincs rajta, akkor nagyon noname lehet.
A neves sisakok azért általában egy minőségi szintet hoznak.
Még a nyomorult lidlis sisakokon is van E jel, és egész jók...

Én fejeltem le "high-side" bukással az aszfaltot, jó 15 másodpercig
ültem a sávban és próbáltam levegőt venni, meg megtalálni merre
is nézek valójában... Gagyi sisakkal lehet kanalazták volna az agyvelőm a sisakból...
Sziasztok!

Kellene egy kis infó! Szeretnék venni egy sisakot! ki is néztem egyett nagyon tetszik de nem E jeles. Ez minőségében problémás lehet? Rendőr nem hinném hogy ellenőrzi...
Ja szívtam is vele rendesen! Igen 110-es volt rajta de az úgy meg volt nyúlva, még jó hogy 118 szemeset rendeltem /gondoltam a hosszabból rövidebb ok fordítva gáz /! Aztán egymás mellé raktam a két láncot, és 114 szem! Ja és gyári lánckerék elől-hátul! Az első nekem cserés volt.
Itt meg az 5 éves kisfiam ragaszkodott hozzá,hogy csináljak neki egy motorostalálkozót
Fel kellett ütni egy sátrat,és ami motort találtam otthon,mind oda kellett tenni köré. Mi lesz ebből a gyerekből... Felhívnám a figyelmet a védőitalra a kézben
Sziasztok!
Gurultunk egyet,az egyik komámmal. Lenéztünk Tiszakécskére,ahol a benzinkúton találkoztam egy motoros társammal,akinek fekete 900-as RF-je volt! Utána mentünk Tőserdőre. Tőserdő nagyon tuti hely,tele van motoros testvérrel.
Küldök 2 hangulatképet,csak az íze kedvéért
Lehet az én 400-asom valami mutáns volt, de hogy a 114 csap
marha hosszú volt rá, arra szín tisztán emlékszem.
112-re levágtam, de még úgy is a feszítő végére kellett tennem.
110 volt a jó méret, ha jól emlékszem, de számoljátok meg egy 400-on.

Tán Dani73 nemrégiben számolta meg...
14/49, a lánc hossza pedig 114 csap
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki írni, hogy 400 rf-nek milyen a gyári áttétele?!
Egy tárcsfék munkahengert nem kell szétszedni ha nem folyik,vagy nincs berohadva!
Ha viszont már szétszedted,akkor minden gunmi alkatrész csere!
Olcsóbban megúszod,ha bontóban keresel másikat.
a kép alapján nekem a 2,3,4 kell. A 4es teljesen repedezett, a 2,3mas közül pedig az egyik tuti nem jó helyen volt. Amikor szétszedtem és új fékbetétet tettem bele visszanyomtam a dugattyút és az egyik gumikarika (vagy akkor szimmeringszerűség) be volt gyűrődve. Ezért kéne kicserélni hátul. De ha ilyen drága úgy marad! Amíg nem folyik a fékfolyadék...
De azt meg minek szétszedni? Középen.
Igen, de a dugattyúknál nem O gyűrű van hanem profilos mint egy simering. Két fél közti O gyűrű meg

Múltkor képgalériákban panaszkodott valaki, hogy sokat kellett várnia a csomagra.
Biker-world oldalon nézd meg hátsó fék alkarészek, féknyereg gumigyűrű készlet. A dugattyúknál van egy, meg egy tömítőgyűrű a két féknyereg rész között. Arra emlékszem hogy az enyém be volt gyűrődve és a tömítő gyűrű is nagyon el volt öregedve, fostam is hogy nem fog tömíteni rendesen.
Ott hova akarsz gumigyűrűt tenni?
Hali! Valaki tudja a 400as első és hátsó féknyergének dugattyúátmérőjét? Kéne hozzá vennem gumigyűrűket, de mint már sokszor most is horror áron adnak pár rohadt gumidarabot... (7600Ft).
sziasztok! A héten valaki jön Alsóörsre a Harley Davidson motoros találkozóra?
Az jó olaj, nem csak két hónapra...
Sziasztok!
Sajnos ebben a hónapban csóróság van,olajat meg muszály lenne cserélnem. Találtam egy Q8-as márkájú olajat,elfogadható áron. Van egy cimborám,aki a ZX9-hez ezt használja. Bele merjem tenni az RF900-ba? Max. 2 hónapig mennék ezzel az olajjal. Van valakinek esetleg tapasztalata vele?
Nem hasonlít, detto olyan. :)
Köszönöm, fel is hívom őket.