Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na be raktam... Elsőre nem rossz a benyomás csak az nem tetszik hogy nagyon ingadozik az alsó negyed és a fél között... ( De itt még szerintem kicsit levegős lehetett a dolog) 1 biztos amit ti is mondtatok stabilabb a hőmérséklete. Nem esik vissza a vonalra!

Egyenlőre tetszik...
Sziasztok van eladó mágneses tank táska 70 literes olcsón 9.000ft ért.Tel:06205920530
Helló sziasztok van eladó Suzuki RF csomagtartó konzol dobozzal olcsón 18.000ft.Tel:06205920530
Nincsmit! Nem sok, énis azt tettem bele, kiskafi kolléga is azt tette bele. Sokkal jobban melegszik, nem hűti annyira a menetszél. Ha tötymörgés van a venti akkor is gond nélkül vissza tudja hűteni. Tényleg nem egy nagy összeg, próbáld ki aztán ha nem tetszik visszarakod a gyárit.
Kicsit szar a minősége! De így néz ki digetesen az "nem rá való"
Jó a digitesre is ! Nekem a baloldali az ilyennek a párja nem 100%osan ugyan az van egy kis luk felül amire nem takar rá de amúgy stimmel! Holnap dobok fel képet róla!
Jó ez minden nem digit műszerfalas Rf-re. 900; 600; 400.
jason, JESOLO üzemel nálatok? Polgárdiba menet megállni tervezek kaja ürügyén.
Nagyon szépen köszönöm a válasz. Viszont hőfok terén nem sok a 88 fok?
a régi swift 1.3 '89-től ugyan azzal a termóval szerelik. Van 82fokos, 88as, 92es. A 92es már az 1.6os modellekbe kell. Esetleg ha kérdezik mondhatsz motorkódot (G13B), ez alapján már tuti tudnak adni. A lényeg hogy 44mm átmérőjű legyen
Sziasztok! Eladó a képen látható "gyári" jobb oldali tároló rekesz Röfi 400 as és 600 as változatra! Csak 1996-os és azelőtti modellekre jó a VC-s modellekre nem sajnos...
Én hétfőn megyek műszakira Siófokra. Jövő honap elején Polgárdi mocis tali. ott is talalkozhatnánk ha nektek jo?
Ha Siófokon hétvégén találkoztok, akkor szóljatok majd, mert én is balatoni vagyok (Zamárdi, de hétköznap Pest).

Tegnap lett lecserélve a lánckit a Röfin, mintha új lenne a motorom :D
Fogyasztásból hamar kiderül hogy ér e valamit :)

Majd hétvégén veszek bele egyett kíváncsi vagyok...
rendben.
próbáld ki,nekem azt mondta a szerelő hogy jó volt ami benne volt mert dolgozott,de a 4 szélén elég nagy lukak voltak,gyárilag ezért azon sok víz ment át alapból is,hiába volt zárva,ugyhogy sokat az nemért,de mondom nem is ment kék fölé,most felmegy szépen fele alá,és kék fölé,ott ingázik.
Elég messze vagy mert déli part vége! kb 100km :D
De valamikor azért ha neked is jó siófokon találkozhatnánk meg ha tudsz valami jó helyet a közelben egy karikát mehetnénk.

Aszem én is ki próbálom max ha nem tetszik vissza teszem a gyárit!
igen balatonparti vok,ha te is valamikor ütközhetnénk.
nem tudom az évjáratot,én is csak azt mondtam a szerelőmnek amit itt írtak nekem,hogy suzuki swift 88 C-on nyiló 44mm-es termosztát
Milyen évjáratúét vettél bele? Lehet én is ki próbálom... Most nézem hogy Balatonnál laksz te is!
Ha valakinek kell van ruhám is eladó!
Szevasztok!

Ha esetleg valaki vételen gondolkozik ezzel garantáltan jól jár!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
sziasztok. leszervizeltettem az rf-et,mondtam neki a swift termosztátot,amit itt irtatok meg,tényleg jó,és olcsó,tökéletesen dolgozik a vasban és nagyon baráti áron volt. Ezúton köszönöm újra a tippet adónak,és ajánlom a többi hűtés problémásnak is!
Köszönöm a segítséget,akkor valószínű rendelek egyet!
Igen, egyformák a plexik.
Sziasztok!
Eladóvá vált frissen műszakizott, aztán enyhén csúszott RF400-asom. Keresnék hozzá bal visszapillantótükröt és bal első indexet. Mostanában nem látott valaki bontóban ilyesmit?

Üdv

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_
400_r-5883872