Na be raktam... Elsőre nem rossz a benyomás csak az nem tetszik hogy nagyon ingadozik az alsó negyed és a fél között... ( De itt még szerintem kicsit levegős lehetett a dolog) 1 biztos amit ti is mondtatok stabilabb a hőmérséklete. Nem esik vissza a vonalra!
Nincsmit! Nem sok, énis azt tettem bele, kiskafi kolléga is azt tette bele. Sokkal jobban melegszik, nem hűti annyira a menetszél. Ha tötymörgés van a venti akkor is gond nélkül vissza tudja hűteni. Tényleg nem egy nagy összeg, próbáld ki aztán ha nem tetszik visszarakod a gyárit.
Jó a digitesre is ! Nekem a baloldali az ilyennek a párja nem 100%osan ugyan az van egy kis luk felül amire nem takar rá de amúgy stimmel! Holnap dobok fel képet róla!
a régi swift 1.3 '89-től ugyan azzal a termóval szerelik. Van 82fokos, 88as, 92es. A 92es már az 1.6os modellekbe kell. Esetleg ha kérdezik mondhatsz motorkódot (G13B), ez alapján már tuti tudnak adni. A lényeg hogy 44mm átmérőjű legyen
Sziasztok! Eladó a képen látható "gyári" jobb oldali tároló rekesz Röfi 400 as és 600 as változatra! Csak 1996-os és azelőtti modellekre jó a VC-s modellekre nem sajnos...
rendben.
próbáld ki,nekem azt mondta a szerelő hogy jó volt ami benne volt mert dolgozott,de a 4 szélén elég nagy lukak voltak,gyárilag ezért azon sok víz ment át alapból is,hiába volt zárva,ugyhogy sokat az nemért,de mondom nem is ment kék fölé,most felmegy szépen fele alá,és kék fölé,ott ingázik.
Elég messze vagy mert déli part vége! kb 100km :D
De valamikor azért ha neked is jó siófokon találkozhatnánk meg ha tudsz valami jó helyet a közelben egy karikát mehetnénk.
Aszem én is ki próbálom max ha nem tetszik vissza teszem a gyárit!
sziasztok. leszervizeltettem az rf-et,mondtam neki a swift termosztátot,amit itt irtatok meg,tényleg jó,és olcsó,tökéletesen dolgozik a vasban és nagyon baráti áron volt. Ezúton köszönöm újra a tippet adónak,és ajánlom a többi hűtés problémásnak is!
Sziasztok!
Eladóvá vált frissen műszakizott, aztán enyhén csúszott RF400-asom. Keresnék hozzá bal visszapillantótükröt és bal első indexet. Mostanában nem látott valaki bontóban ilyesmit?
Egyenlőre tetszik...