Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor hinnék neki minden kép. mennyi km van a gépedbe?
Főleg hogy ha úgy nézed "felelősséggel" tartózik. Mert azért a vasban meg kell bízni hogy biztonságos legyen!
ÉN le írtam amit gondoltam! Figyelgesd a zajt és ha erősödik akkor szerelő.
Szia Letsgo!
A szerelőm évek óta szervízeli a másik motoromat,és mások motorját is,eddig panasz nem volt rá! Ő is nagy motoros,és tényleg csak minőségi munkát enged ki a keze közül, "kókányolás" kizárva.
szerintem el hiheted neki. bar nem tudom milyen szerelő. Az olajjal kapcsolatban meg ha nem csipegeti a 10w40 extremen akkor valami jó minőségűvel kell hajtani. szerintem figyeld hogy váltoyik e zaj erősödik stb. ha nem változik akkor szerintem csak motor zaj ami idézőjelben normális.
Sziasztok!
Voltam ma a szerelőnél a blokkból jövő minimális zörgés miatt. Lebontotta az idomokat, precízen fakalapáccsal végighallgatta a blokkot,ment a géppel,és azt mondta hogy ezzel sajnos nem tud mit csinálni,mert ugye idős a motor,kopás van benne,használjak hozzá vastagabb olajat. Sőt ennél fiatalabb suzukiknál is hallotta már ugyanezt a "zörgést". Na most akkor ezt elhiggyem vagy sem? Tanácstalan vagyok
Helló érdeklődők hogy rf 600r vezérlést hogy kel be álitani köszi szépen előre is helló.Tel

Helló érdeklődők hogy rf 600r vezérlést hogy kel be álitani köszi szépen előre is helló.Tel:06205920530
Szép állapotban van a motor,az biztos,jó van rajta kis esztétikai hiba,de orvosolni fogom. Sajnos a műszerfalat rögzítő két kis fület letörte az előző gazdája,és amikor kicsit egyenetlen aszfalton megyek,koppan... valahonnan majd megpróbálok hozzá "kukázni" egyet Amúgy holnap viszem szerelőhöz,a már korábban leírt zörgés miatt. Remélem nem hajtókar probléma Ha kiderül majd írok,és remélem tudtok segíteni az esetleges anyag beszerzésben.
rajz lemaradt
Itt egy rajz a vezérlés jeleiről. Ha vmit nem értesz Hívj fel ha gondolod.
20/kettő9egy1nyolc8hat.
Helló nem e tudsz segíteni vezérlésbe össze tenni fogas kereket hogy kel össze tekerni köszi szépen előre is helló.Tel:06205920530
Jah... :D Egyszer mondjuk már el csábultam de elvitték mielőtt össze jött volna!

Mennék de sajna hónap vége van és 3/4ig a tank... Most sajna nem tudok... De nyárba szívesen csatlakoznék...
Nem kell mindent komolyan venni. Inkább gyere motorozni!
nem veszek!

Mert nincs kedvem előröl kezdeni! Vezettem már egykét 600-asat sőt nagyobbat is! De se pénzem se kedvem nincs motort váltani. Ennek bejön a formája 600ra talán de eléggé mellé lehet nyúlni ami megvételkor nem biztos hogy látszik! Lekopogom eddig szerencsém volt a 400-assal és eddig soha nem hagyott ott útközben. Szóval én nagyon kibékültem a kicsi RöFimmel...

Még a külseje ami hagy kivetni valót maga után és ha az is meg lesz akkor nekem tökéletes!
Holnap tervezünk egy kisebb gurulást. Ha vkinek van kedve csatlakozzon! Részletek a "Budapesti motorosok" topikban.
Vegyél egy hatszázast és megérted
Régen nem értettem, hogy tudnak emberek 600CCM-es gépeket "kevésnek" tartani! Erre a mai napig nem jöttem rá. Bár azt meg értettem miért mondták hogy a 400-ast kinövi az ember! Bár van egy kis visszatartó ereje is! Ami nálam azt hiszem nem is baj ... :)
Én néha keveslem az enyémet.Ha gondolod cserélhetünk,h kiegyenlítsük az erőviszonyokat
Viszont a kép alapján szép állapotban van nagyon! Széles utat vele és sok sok hiba mentes km-ert
Sziasztok! Gurultam ma egyet,az "új" motorommal,a Cserhátba. Hát, Azt érzem nekem kicsit nagy elég lett volna egy 600-as is. Viszont nagyon szeretem a formáját.
Beállítani nem bonyi. De összerakni azon a kis helyen,jó móka.
Töltsd le a manualt: link

Minden benne van.
Helló érdeklődők hogy kel be állítani rf 600r vezérlést rajta nagyon fontos lenne köszi szépen előre is helló.Tel:06205920530
http://www.biker-world.hu/kate...

Itt találsz, darabonként. Vagy a SUZUKInál.
Szia,

nincsen felhalmozott alkatrészem, van egy pár karbitömítésem, két kormánycsutka szektorokkal, és kész. Most még ötletem sincs honnan tudsz szerezni, talán Imiék tudnak mondani valami okosat.