Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a videó maradt le
Sziasztok, egy kérdés, ez mi lehet, önindító ? Az ac pumpa működik.
Húhhh SZUPER! Köszi szépen! Ennek most örülök
És jó bele.
Hali! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a 600as kormánycsapágya jó a 400asba? Sajnos cserés, de nem találok 400ashoz konkrétan. A nagyvas.hu-n találtam 600ashoz kormánycsapágyat 11450Ft/szett. Nincs összehasonlítási alapom, sztetek jó ár?
Én is csak azt tudom javasolni amit Letsgo. Cseréld ki a gyertyákat(hézag:0,7-0,8mm),tök mindegy,h milyenek. Legyen tuti,h azok rendben vannak.Ha a hiba továbbra is jelentkezik akkor lehet tovább vakaródzni.
Mivel nem rég vetted a motort.Cseréld le az olajat,szűrőket. Nem tudhatod mennyit mentek.
És vess néhány pillantást a fékekre,futóműre és a láncra is. mert nem csak haladni kell,hanem meg is kellene állni.Én bármit csinálok a motoromon,beírom dátummal,kilóméterrel a telefonomba.
ha nem tudod mikor csereltek ki a gyertyat akkor ez megoldhatja a problémát. de ezt azért ne vedd kézpénznek.
helló :Ma meló után elmentem motorozni,hogy próbálgassam pontosan mennyi hűlés után indul újra .Megálltam vele és leállítottam vagy 30- szor ,persze mindig ott ahol nem égek senki előtt ha nem indul be.Mindig indult rögtön elsőre! Akitől vettem nagyon ritkán használta ,az idén tán 1-2 alkalommal .Lehet hogy köze volt ennek is hozzá?mind1,egyenlőre megjavulni látszik.hidegen viszont ugyanolyan szarul indul,de megfogadom a tanácsot a hétvégén megnézem a gyertyákat.kösz a pontos méret leírást!
Vagy gyertya ? Ha a hézag nem jó akkor csinálhat ilyet...
Én gyertyával kezdeném!
Ami kell bele (400asba) NGK R CR8EK ez egy kétkörmös gyertya!
Gázzal próbáltad? Ez még karburátoros!
teker csak indulni nem akar .képet holnap csinálok,de semmi extra ,gyári piros. Egyébként hidegen sem indul elsőre .A hozzászólásokat előre is köszönöm .
Teker, de nem indul, vagy nem is teker?
Szia !

Képet kérünk róla !
helló! nemrég vettem egy RF400rVC-t.leállítás után kb.2-3percig nem lehet elindítani ,utána pöccre indul. Valakinek van tippje mi ez ? Amúgy nagyon tetszik a kis gép.
szia!

Elsőre azt kellene el dönteni hogy 400 vagy 600?
Kérdésre a válasz 600 és nem feltétlen a Le különbség miatt... Azért a 600 mert árban közel azonos a két motor viszont alkatrész ellátottságban 600 as és a 900 van Európában ellátva. A 400CCM belpiacos nehéz a szervizelés félnek a szerelők tőlük. Alkatrészt is lehet a 400hoz szerezni de drágább és nehezebb!

Ez után amit én tanácsolnék bár ez amit a legnehezebb össze hozni az hogy reggel a hidegindítását kellene megnézni. Ez sokat el árul ezekről a motortól.
Többinél lánc teleszkóp fék gumi. Esetleg azt nézd meg hogy valahol látszik e hogy volt e fújva.
Akkor pl az első spoilernél az indexek körül van egy gumi gyűrű az legyen meg és szépen a közepén legyen az index!
Az idomok mennyire vannak össz hangba pl a kormány alatt lévő fekete takaró a fejidommal és az oldal idomban élben ezekből azt tudod meg hogy volt e törve. Utána ha mész vele igazából az hogy ne halj semmi rendellenes zajt!

Meg én meg mértem a töltést mikor vettem. Indításnál hogy mennyire rántja meg, meg alapjáraton.

Féktárcsára rá van írva mm-ben hogy meddig kophat estleg vigyél tolómérőt ha nagyon alapos akarsz lenni.

ÜDV:Letsgo
Sziasztok!
RF 400-600 vásárlásánál mik azok amikre mindenképp oda kell figyelni?mik a gyenge pontjaik?
Ja a képen a forgalom irányító motorosok, közöttük én!
Sziasztok
Tegnap volt Nyírtéten a 9. motoros találkozó és tájtúra, jó volt! Láttam Röfiket is, vagy 4-et! Sajnos senkivel nem tudtam beszélni, mert rendező voltam. De jó volt látni erre felé is a RF- eket.
Jobb megfigyelő vagy mint én . Visszaemlékezve a következő megállónál az SV-s kolléga kérdezte is,h nem egy RF jött szembe. Én meg mondtam,h nem figyeltem. Számomra a közlekedés többi résztvevője "1",ha nincs senki az "0" . Mint a bitek a számítógépnél :)
Letsgo az én gépemben óra szerint 60000km van,de a fene se tudja tekergették-e vagy sem. Megkérdeztem egy másik Suzukis komámat,mondjuk neki GSX-F-je van,és az övé is valamilyen szinten kopog,azt mondja ne ijedjek meg. Na majd meglátjuk,mindenesetre nagyon fogom figyelni.
Helló!
Igen szerintem te voltál az te vezetted a bandátokat én meg a miénk végén voltam! :D Tinnye felől jöttetek ott találkoztunk veletek!
Szia!
Az a tegnapi RF-es akár én is lehettem.Délután ott kávéztunk a tigrisnél.
Sziasztok!:D
Mostanában elég sok Rf-fel találkozok az utakon és szeretném kideríteni melyik kié lehet! Az első géppel szinte minden héten találkozok komáromban egy fekete-narancssárga rácsokkal 900-as géppel!
A másikkal tegnap találkoztam Tinnye felé ahogy mentünk az üvegtigrishez csoportosan és ő vezette a saját bandájukat egy teljesen piros! :D
Remélem ők is fent vannak a fórumon és magukra ismernek ha mégse de ismeritek őket akkor kérlek írjátok meg kik ők!

Köszönöm!
Mindenki ki a motorokkal még szép idő van!:D