Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most megcsinálod rendesen, és onnantól gond nélkül motorozol. Ha tényleg "csak" ez volt a baja.

Megint működik a Biker-world. Telefonon elmondanak korrektül mindent amit kérdezel.
http://www.biker-world.hu/kate...
Hali!
Ne bántsd már szegényt

(Ennyire azért nem kellet volna véleményem szerint szét robbantani!)
Miket találtál benne hogy így szét kaptad?
Köszönöm! A Tiéd is! Olyan szélárnyékos képem nekem is van!Csak a motor piros és a gyerkőc más .
Ez nálam szakmai ártalom

Én meg untam az elázott gyertyák pucolását és a vele járó macerát.
Először csak egy henger nem ment,majd később 2. A végén már be sem indult. Úgy folyt be a benzin a hengerekbe álló helyzetben,mintha kötelező lenne.
Szép a motorod!
Pontosabban?
Hú bakker te aztán szétkaptad mint foxi a lábtörlőt!
Nálam is így kezdődött . Megnyugtatlak,Te sem fogod megúszni . Ez a korral jár!
Értem, csak eddig mindig így jártam el, soha sem volt ezzel gondom. Volt már hasonló szitu nem egyszer, akkor gyertya puc. oszt cső! Most meg legalább 3-szor puc. és nem ment akkor jött a leszedés, meg a magától javulás!
Ma megjött a Km óra kihajtás, hétvégén service! De mivel nem volt ma kedvem esőben kipróbálni remélem azért jó lesz! Azért lehet beiktatok egy karbi szinkront, meg egy pucolást v.kivel....
Üdv: DS.
Sziasztok!

Szét borítottam a karbikat és hát van bajuk. A kérdésem az lenne,h tudja-e vki,mi van benne a felújító készletben. Nem occsó és csak rendelésre van. De nekem többre van szükségem néhány O gyűrűnél.
A Bázis motornál van.Cikkszáma:10042437. 1 hét a rendelési idő és a képből nem derül ki semmi. Mindenhol csak azt a képet találom. Nem szeretnék házhoz menni a lófszér. Ezért kérdem,hátha látott már vmelyikőtök ilyet.
Soksok karbit javítottam már és volt szerencsém javítókészletekhez. És hát némelyik igen vicces volt. Kis jóindulattal sem lehetett készletnek nevezni.

Most nagyon berágtam a motoromra.Asszem ezt a nyarat még végig csinálom vele,ozt jól eladom. Még egy ilyen öreg szar nem kell.Kinőttem már a minden napos túrásból.
Én sem szoktam alapjáraton melegíteni.
Rögtön indulás + kímélő üzem párti vagyok.
Amit most írok azért a többiek le fognak hurrogni de mindegy!

Szóval a motort álló helyzetbe ne melegítsd... Szívató indítsd vedd fel a sisakot és a kesztyűt addig had járjon és indulj el vele. Értelem szerű hogy nem kell a bajszát húzni. régen így nekem nem köpte be a gyertyát.

De ha ilyen hengerezési gondod van akkor gyertya az problémás lehet. Anno nekem is ezt csinálta és ha mentem vele akkor minden el múlt és be indult a henger! Jövő tavasszal egy karbi rendberakással kezd az idényt és akkor ilyet nem fog csinálni... Tömítések filléresek az tűszelep is ha jól emlékszem 5-6e Ft körül volt a 4db
Nédd'má'

Még mindig ez a legnagyobb teljesítményű motor amivel valaha is motoroztam.
Szóval leszedtem, tök tiszta volt mármint a karbik szívórésze. Ha a menetirány szerint nézzük akkor a balról a 2-ik henger nem ment. aztán összeraktam, ratatáva indult de egy idő után elindult a henger, szerintem kiköpte a piszkot. Vagy mivel leszívtam a benzint és úgy 3 litert öntöttem hozzá észrevettem egy pici lyukat a tartalék csövén! Emiatt is lehetett? Mindegy most megy! Elnézést ha hülyeségeket írtam.
Régi ismerős.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_900-5767
763
Barkácsban veszel 40centis csillagcsavarhúzót amivel eléred a belső szívócsonkokat (bilincseit alulról). Oldalt meg még kettő csavar.
Sziasztok Eladó Suzuki RF 600r minden működik rajta ki van cserélve olaj, olaj szűrő, csomagtartó konzol,doboz kulcs,garázsban tartott nagyon olcsón adóm 440.000ft ért egész nap hívató vagyok.Tel:06205920530 E-mail: k.miklos72@freemail.hu csere is érdekel egy Suzuki burgmann 400 ra sziasztok.
Sziasztok
A légszűrőházat, hogy tudom levenni a karbisor ról? Ja az összes bilincs hozzáférhetetlen?
jól néz ki, azzal nincs baj, csak félreértettem, és nem fényvisszaverős. De már rá is jöttem a megolgásra, mivel tróger idő van, ma vagy holnap meg is tudom csinálni, remélem jól fog mutatni, ha nem max leveszem.
Meg még drágább is volt mint a 17. fényvisszaverős.
Lila kerékre Én is az extrametálban gondolkodtam, de meggyőzött a fényképed, hogy jó lesz oda is a fényvisszaverős fehér (ha már lila nincsen!).

Bár srác aszonta, csak a szemcsék nagyobbak az extrametálban (körömlakkot pédázta), ugyanúgy hatásos. Akkor csak nappal látványosabb a tiéd.
akkor így jártam, azért nem veszek másikat, de kitalálok valamit
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Helló ha érdekel hívj!
www.rfklub.hu a lenyeg le van irva... De ez eleg oszetett le omlonel nezd meg melyik henger nem megy...
Sziasztok
Tegnap lecseréltem a láncot első lánckereket, ápolás meg stb. volt. Melegítem a gépet, szépen duruzsol majd elkezd 3 hengerezni. Tank le gyertya ki, tisztít visszarak és megint 3 hengerezik! Karbi?
Segítséget kérek!
Az extrém metál az nem fény visszaverős...
Tőlük vettem 24 ezüst extrametál, lehet elb@sztam, lehet az nem fényviszaverős holnap rákérdezek.