Na végre ma haza hoztam a Röfit és mentem vele egy karikát is hát brutális hang és teljesítmény hát ég és föld a 400 és a 900 között a külömbbség 400 sokkal finomabb volt jobban kezelhetőbb volt a 900 meg maga a nyers erő de még nagyon tegező viszonyba vagyunk mindketten várjuk a jó időt
Hali! Ha biztosíték ház körül van a kong mert hogy mondod mozgatod akkor nincs semmi tegyél rá műszert és mérd meg. hogy ha mozgatod van e szakadás ha igen akkor meg is találtad a problémát!
Megint akadt egy kis gond és szerintem ez sose fogy el ezen a motoron! :(
Ma gondoltam beindítom egy kicsit pénteken volt beindítva utoljára és mondom tűrhető az idő megyek egy kisebb kört! Hát kimentem gyújtás indít és csak egy kattanó hang! Hát nem hiszem el! Na elkezdtem a hangot kiadó kütyüt keresni és meg is lett bal oldalt az idom alatt azt hiszem ez az indító relé amiben van egy 30-as biztosíték! Csak kattog bizti ki semmi oxidáció visszaraktam de ugyan úgy csak a kattanás! Ha befelé megnyomom a biztosítékot a motor jobb oldala felé akkor simán elalszik a lámpa és semmi meg se mozdul! :S
Segítsetek tanácsaitokkal vagy ha valakinek van alkatrésze jó áron ajánlatát várom!
Köszönöm!
Sziasztok!
Előre is elnézést ha valakit zavar az amit írok!
Mivel egyre több helyen olvasni és hallani, hogy el lopták ilyen és olyan típusú motort autót stb. Nem akarok nagy reklámot kelteni de ez meg tetszett mert szinte ingyen biztonságban tudhatjuk a gépünket. GPS alapon és nincs havidíj.
Csak az nyissa meg akit érdekel mert nem reklámozni szeretném:link
Ezt azért osztottam meg mert bár soha nem loptak tőlem még el járművet de Pesten rettegek 10percre is a placcon hagyni a motort. Ez se 100% de ha baj van egy igen nagy esély arra, hogy meg találd a motort...
Ahogy nézem a csatlakozó nem 100%-ban egyezik, de be lehetne kötni. De hajlok a bontott felé, az legalább tuti passzol bele, de lehet néhány indítás után megadja magát.
Na végre holnap hozom haza a mocit és ha jó idő lesz megyek is vele egy kört hát sajnos kicsi lesz a kör mert elég drága lett a javítás de megérte ma a szerelő berőfentete nekem nagyon jó hangja van holnap talán lesz egy kis videó is na majd holnap jelentkezek és beszámolok mindenről
Az útvonal még nem tisztázott, lehet megint Balcsi lesz mint "tradíció",
no meg az ottani útviszonyokat ismerjük már mint a tenyerünk, így
a sok fagy után kisebb eséllyel kell kereket görgőztetni....
Szóval igen, tervben van, még nem tudom hova, de val'szeg Balcsi kerülés.
Előtte mindenképp szólok itt a fórumon.
Bejártam nyíregyházán az összes motorosboltot, úgy látszik mind komolytalan, mert nincs nekik. A suzuki szalonban tudnak rendelni 23-24 ezerért gyárit. Úgy néz ki bontottban lesz 5+ postáért. Vagy ezt találtam mai hasonlít még: http://www.italmondo.hu/index....
Látogasd meg tavasszal! Pár év után Én is meglátogattam az ETZ-imet ráérő időmben. És örömmel láttam, mindkettő gondos gazdát talált, nem harcolták le egyáltalán . Kisröfit kicsit soká tartana végiglátogatni ..
Ez egy elég nagy dilemma.
Tavaly mikor megtudtam mennyi a motorcsere lepapírozása mindenestül,
leszedtem a hirdit és felhívtam a vevőt, hogy nem hirdetem, nem adom
el, ha neki kell, még CSAK neki áll az ajánlat.
(Úgy voltam vele, hogy 2 hét papírmunkát úgysem vár ki, meg ha
már végigviszem az egész szívást, akkor megtartom, elvégre
magamnak raktam össze azt a motort.)
Felhívott két hét után, és elvitte... teljesen meg voltam döbbenve.
Igaz, hogy tavaly mikor eladtam, volt egy csomó hulladék 400-as
én meg azok tetejére raktam be árban...
Jó nagy anyagi bukta volt az a motor nekem , de szerettem,
sokszor eszembe jut, hogy mi lehet vele....
Megint akadt egy kis gond és szerintem ez sose fogy el ezen a motoron! :(
Ma gondoltam beindítom egy kicsit pénteken volt beindítva utoljára és mondom tűrhető az idő megyek egy kisebb kört! Hát kimentem gyújtás indít és csak egy kattanó hang! Hát nem hiszem el! Na elkezdtem a hangot kiadó kütyüt keresni és meg is lett bal oldalt az idom alatt azt hiszem ez az indító relé amiben van egy 30-as biztosíték! Csak kattog bizti ki semmi oxidáció visszaraktam de ugyan úgy csak a kattanás! Ha befelé megnyomom a biztosítékot a motor jobb oldala felé akkor simán elalszik a lámpa és semmi meg se mozdul! :S
Segítsetek tanácsaitokkal vagy ha valakinek van alkatrésze jó áron ajánlatát várom!
Köszönöm!
Előre is elnézést ha valakit zavar az amit írok!
Mivel egyre több helyen olvasni és hallani, hogy el lopták ilyen és olyan típusú motort autót stb. Nem akarok nagy reklámot kelteni de ez meg tetszett mert szinte ingyen biztonságban tudhatjuk a gépünket. GPS alapon és nincs havidíj.
Csak az nyissa meg akit érdekel mert nem reklámozni szeretném:link
Ezt azért osztottam meg mert bár soha nem loptak tőlem még el járművet de Pesten rettegek 10percre is a placcon hagyni a motort. Ez se 100% de ha baj van egy igen nagy esély arra, hogy meg találd a motort...
ÜDV:további szép napot Letsgo
Oks mindenképp írj én mennék minden kép. Ha lesz kesem akkor lehet Pestről mennénk veletek Bnm-el.
De ha esetleg ha másfelé veszitek az irányt akkor is szólj aztán meg látjuk.
Az útvonal még nem tisztázott, lehet megint Balcsi lesz mint "tradíció",
no meg az ottani útviszonyokat ismerjük már mint a tenyerünk, így
a sok fagy után kisebb eséllyel kell kereket görgőztetni....
Szóval igen, tervben van, még nem tudom hova, de val'szeg Balcsi kerülés.
Előtte mindenképp szólok itt a fórumon.
Én a szép napos idő miatt ki toltam a garázsból és beröfentettem! Aztán meg gyorsan öltöztem
Nem bírtam ki hogy ne guruljak vele. Egy kis laza 80km-t bele is tettem.
De még cudar idő van hozzá.
Red Idén is terveztek Balaton körüli évad nyitót?
Egyszer jó lenne egy pár fotó erejéig valahol többen összefutni gurulni egyet!
Tavaly mikor megtudtam mennyi a motorcsere lepapírozása mindenestül,
leszedtem a hirdit és felhívtam a vevőt, hogy nem hirdetem, nem adom
el, ha neki kell, még CSAK neki áll az ajánlat.
(Úgy voltam vele, hogy 2 hét papírmunkát úgysem vár ki, meg ha
már végigviszem az egész szívást, akkor megtartom, elvégre
magamnak raktam össze azt a motort.)
Felhívott két hét után, és elvitte... teljesen meg voltam döbbenve.
Igaz, hogy tavaly mikor eladtam, volt egy csomó hulladék 400-as
én meg azok tetejére raktam be árban...
Jó nagy anyagi bukta volt az a motor nekem , de szerettem,
sokszor eszembe jut, hogy mi lehet vele....
Bármely egyezés a valósággal csak a véletlen műve!
RF 400 hoz szeretnék venni bontott gyújtáselektronikát tudtok valakit ajánlani akinél van?
Esetleg valami bontót?
Köszi.